DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F2/F3

David Schumacher szerződést bontott F3-as csapatával

Az eddig a Formula-3-ban vitézkedő David Schumacher azonnali hatállyal szerződést bontott csapatával, a Charouz Racinggel. Ralf fia eddig pontot sem szerzett a bajnokságban.

Míg Michael Schumacher fia, Mick már a második szezonját húzza a Formula-2-ben, addig Ralf Schumacher gyermekének, a 19 esztendős Davidnak a Formula-3-ban jutott hely erre az évre.

Tavaly az Olasz Nagydíjon orbitális és hihetetlen bukást elszenvedő és abban megsérülő Alex Peroni helyére ülhetett be a szezon végére a Campos Racinghez, idén pedig első teljes szezonját futotta volna, a Charouz Racing színeiben.

 

Azonban pénteken az Instagramon közölte David Schumacher, hogy azonnali hatállyal szerződést bont jelenlegi csapatával, azonban senki se aggódjon, mert a következő napokban nagy hírre lehet számítani tőle.

Keszthelyi Vivien barátja eddig pontot sem szerzett a Formula-3-ban, de ez nem teljesen az ő hibája, mivel az eddig lezajlott 12 versenyen az egész csapat egyetlen pontocskát tudott összekaparni. Amint kiderül, mi történik a legifjabb Schumacher-növendékkel, tudatni fogjuk veletek!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: