DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 26. kedd

F3

Berta Benjamin a nagyok nyomdokaiba lép a Motoparknál!

A tavalyi Euroformula Openben tett kitekintés után Berta Benjamin idén is elindul a nívós Formula-3-as bajnokság hungaroringi hétvégéjén.

részletek

Rajt előtti dráma és norvég siker az F2-es sprinten

Már a start előtt elvérzett a bajnokság éllovasa az F2 szombati futamán. A Red Bull-juniorok kettős győzelmet arattak, az F3-ban a Williams akadémistái taroltak.

részletek

Logan Sargeant: Valódi tehetség vagy újabb pénzes gyerek?

Képességei miatt választotta a Williams 22 éves újoncát, vagy elődjéhez, Latifihez hasonlóan szponzori háttere volt a döntő, esetleg amerikai nemzetisége segítette az F1-be?

részletek

Ferrari-bemutató és kísertetjárta Mercedes - csütörtöki hírek

Megtudtuk, mikor érkezik a 2023-as Ferrari, ahogyan azt is, hogy szokatlan helyen ránthatják le a leplet az autóról. A Mercedesnél szellem kísért.

részletek

Véget ért a 2022-es szezon Tóth László és a Formula-3-as mezőny számára

Az elmúlt hétvégén az olaszországi Monzában véget ért az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonja, amelyet egy, még ebben a versenysorozatban is ritka háromhetes erőltetett menetet zárt le. Az idény utolsó egyharmadát ugyanis három egymást követő hétvégén rendezték, a sorban pedig Spa és Zandvoort után Monza volt az utolsó állomás.

részletek

Piros zászlós végjáték, Martins az F3 bajnoka

Balesettel és megszakítással ért véget a Formula-3 monzai idényzárója, amelyen percekig nem lehetett tudni, ki is lett a bajnok: végül Victor Martins egy időbüntetéssel együtt is feljutott a csúcsra.

részletek

Olaszországban zárja az idényt Tóth László és a Formula-3-as mezőny

A hétvégén sorra kerülő Formula 1-es Olasz Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának utolsó fordulóját Monzában, ahol rajthoz áll a 30 fős mezőny magyar tagja, Tóth László is.

részletek

Hollandiában versenyez a hétvégén Tóth László és a Formula-3-as mezőny

A hétvégén sorra kerülő Formula 1-es Holland Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának utolsó előtti, nyolcadik fordulóját a néhány éve felújított, döntött kanyarjairól is híres Zandvoortban, ahol rajthoz áll a 30 fős mezőny magyar tagja, Tóth László is.

részletek

Belgiumban folytatódik a Formula-3-as idény Tóth Lászlóval a mezőnyben

A csaknem egy hónapos nyári szünet után a hétvégén sorra kerülő Formula 1-es Belga Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának hetedik fordulóját a legendás Spa-Francorchamps-ban, ahol rajthoz áll a 30 fős mezőny magyar tagja, Tóth László is.

részletek

Hazai pályán versenyez a Formula 3-as mezőnyben Tóth László

A hétvégén sorra kerülő 37. Formula 1-es Magyar Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának hatodik fordulóját a mogyoródi Hungaroringen, ahol így hazai környezetben áll rajthoz a 30 fős mezőny magyar tagja, Tóth László.

részletek

A 19. helyen zárt a nehéz, esős Formula-3-as főfutamon Tóth László a Red Bull Ringen

Nehéz körülmények között, esős viadalon lett 19. Tóth László, a Charouz Racing System versenyzője az FIA Formula 3-as bajnokság Red Bull Ringen rendezett vasárnapi főfutamán, melyen a 28. pozícióból rajtolt.

részletek

A Red Bull Ringen folytatja a Formula 3-as mezőny és Tóth László

A hétvégén sorra kerülő F1-es Osztrák Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg a F3 idei szezonjának ötödik fordulóját a spielbergi Red Bull Ringen, ahol ott lesz a 30 fős mezőnyben Tóth László is.

részletek