Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

F3

Leclerc: Tízszer idegesebb vagyok Arthur versenyein

Bármekkora harcosok is a Formula-1-es pilóták, vannak szituációk, amikor még ők is képesek ellágyulni, és a hősszerepből kilépve egy hétköznapibb oldalukat megmutatni. Például a testvérit.

részletek

Intenzív edzésekkel készül Tóth László a Formula-3 magyarországi futamára

Alig több mint egy hét múlva elkezdődik a 36. Formula-1-es Magyar Nagydíj hivatalos programja a Hungaroringen, a versenyhétvégére kilátogató hazai nézők pedig annak is örülhetnek, hogy hosszú idő után lehet majd újra magyar versenyzőnek szurkolni mindhárom napon, az FIA Formula-3-as bajnokság 30 fős mezőnyében ugyanis rajthoz áll a mogyoródi versenypályán Tóth László, a Campos Racing versenyzője.

részletek

Előzéshegyek és Leclerc-baleset az F3 zárófutamán

Vesti-győzelem és szoros csaták zárták az F3 osztrák hétvégéjét. A harmadik futamon sokáig csak a folyamatos helycserék gondoskodtak az izgalmakról, ám végül nem úszta meg a mezőny a biztonsági autót.

részletek

Remek teljesítménnyel tért vissza az F3-ba Tóth László

Öthetes kihagyása és a koronavírus-fertőzésből történt felépülése után remek teljesítménnyel tért vissza az FIA Formula 3 versenysorozatba Tóth László, a Campos Racing magyar versenyzője, aki a sorozat harmadik fordulójának szombati két sprintfutamán kiválóan versenyzett.

részletek

F3: Smolyar az első duplázó idén

Egy végletekig izgalmas futammal kezdte meg a francia hétvégéjét a Formula-3 mezőnye, melyen ezúttal sajnos magyar részvétel nélkül zajlik. Aleksandr Smolyar nyerte az első futamot.

részletek

Tóth László koronavírustesztje pozitív, a hétvégén nem versenyez

Pozitív lett az elutazás előtti koronavírustesztje Tóth Lászlónak, a Formula 3-as bajnokságban szereplő Campos Racing magyar versenyzőjének, ezért a 21 éves pilóta nem tud rajthoz állni a versenysorozat hétvégén sorra kerülő második fordulóján.

részletek

Öt tárgy, ami kell egy versenyzőnek

A Formula-3-ban szereplő magyar pilóta, Tóth László a sorozat hivatalos oldalának mesélt arról, számára melyek azok a tárgyak, amelyek elengedhetetlenek egy versenyhétvégén. Egészen hétköznapi kiegészítők lehetnek a sikeres felkészülés kulcsai.

részletek

„Egymillióba kerül egy F3-as szezon, ami abszurd”

Toto Wolff nem ítéli el a milliárdoscsemete pilótákat, mert nekik is megvannak a saját nehézségeik, de abban egyetért Hamiltonnal, hogy az autósportot megengedhetőbbé kell tenni, mindenekelőtt az alsó szinteken.

részletek

Tűzkeresztség: Interjú az F3-debütáns Tóth Lászlóval

Túl van a bemutatkozáson az FIA F3-as bajnokságának magyarja: Tóth László mindhárom futamon eljutott a célig Barcelonában, a formula.hu-nak pedig összegezte is élményeit, tapasztalait a Campos Racing pilótája.

részletek

Ilyen volt az első F3-as hétvégéje Tóth Lászlónak

Mindhárom versenyen célba ért, és péntektől vasárnapig folyamatosan gyorsulni tudott a köridők tekintetében Tóth László, a Campos Racing magyar versenyzője az FIA Formula 3 bajnokság első hétvégéjén, az FIA Formula 1-es Spanyol Nagydíj helyszínén.

részletek

Tóth László: Motivál, hogy az F1 itt van a szomszédban!

Ezen a hétvégén Barcelonában indul az F3-as évad, a Campos istálló kötelékében bemutatkozik a sorozatban honfitársunk, Tóth László. A magyar pilótát a formula.hu a helyszínen kérdezte ki.

részletek

F3: Barcelonában debütál Tóth László

A hétvégi Formula-1-es Spanyol Nagydíj betétfutamaként rendezik meg az FIA Formula-3-as bajnokság első fordulóját, melyen versenykörülmények között is bemutatkozik a sorozatban a Campos Racing magyar versenyzője, Tóth László.

részletek
Olvastad már?