Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 26. szerda

F3

A Pirelli szerint nehezebb lesz a GP3-nál az új, össznépi F3

2019-ben új F3-as bajnokság lép a GP3 helyébe, ezzel kapcsolatban pedig Mario Isola, a Pirelli szakembere azt valószínűsíti, hogy nehezebb lesz benne vezetni az autókat, mint az elődsorozatban.

részletek

Hiába versenyez Ázsiában a Red Bull tehetsége

Érdekes helyzet állt elő: a Red Bull fiatalja úgy ment el versenyezni a téli szériába, hogy ott összegyűjti az F1-es szuperlicenszhez szükséges pontokat, de kiderült, hogy ezért a szériáért nem is járnak ilyenek.

részletek

David Schumacher rögtön dobogóra állt

Pályafutása első Formula-3-as hétvégéjén máris összejött a dobogó Ralf Schumacher fiának. A Thaiföldön rendezett futamokon édesapja is hasznos tippekkel látta el a család legifjabb pilótáját.

részletek

Pontszerzéssel debütált az F3-ban Keszthelyi

Bemutatkozott a Formula-3-ban Keszthelyi Vivien, aki a burirami hétvége mindhárom versenyét sikeresen teljesítette. A BlackArts Racing istállójának vezetői nagy reményeket fűznek a versenyző fejlődéséhez, a VRS Sport Group fiatal pilótája pedig elmondta, egyelőre egy hosszú folyamat elején jár.

részletek

Mick Schumacher türelme aranyat érhet

A Schumacher család jó barátja, Jean Todt fia, Nicolas Todt szerint Mick Schumacher nem sajnálja, hogy egyelőre nincs lehetősége az F1-ben versenyezni, mivel tudja, sokat kell még tanulnia.

részletek

Keszthelyi és Schumacher egyszerre debütál az F3-ban

Keszthelyi Vivien mellett párja, David Schumacher is ugyanabban a versenysorozatban fog rajthoz állni - ellenfelekként találkoznak majd egymással a pályán.

részletek

Megvan, hogy melyik sorozatban folytatja Keszthelyi Vivien

Túraautóról pályaautóra vált a magyar versenyzőnő és Európát is lecseréli Ázsiára - mutatjuk, hogy hol áll rajthoz 2019-ben Keszthelyi Vivien.

részletek

Flörsch: Nagymamám volt az őrangyalom

Elsírta magát, mikor megtudta, hogy mások megsérültek a makaói balesetben, meghökkentette a történtek visszhangja, és még Alonso is írt neki: interjút adott Sophia Flörsch.

részletek

Egy héttel műtétje után Sophia Flörsch hazautazik

A horrorisztikus képsorok láttán talán senki sem hitte volna, hogy a fiatal német pilótalány története ennyire pozitív fordulatot vesz: nyolc nappal második születésnapja után elhagyja a makaói kórházat.

részletek

Flörsch már a visszatérését tervezi

Makaóban még gerincét törte egy Formula-3-as versenyen, de Sophia Flörsch máris biztosra veszi, hogy visszatér az autóversenyzéshez. Édesapja nem fogja ebben megakadályozni a német hölgyet.

részletek

Túl van a műtéten Sophia Flörsch

Jó hírek érkeztek a szörnyű makaói baleset sérültjeiről: a gerinctörést szenvedett versenyzőnőn sikeres műtétet hajtottak végre és a többiek is hamarosan elhagyhatják, vagy már elhagyhatták a kórházat.

részletek

Prost: Mick Schumacher elképesztően erős

Alain Prost szerint Mick Schumacher elképesztően erős személyiség, hogy ugyanazt a hivatást tudja űzni, mint apja, és egyértelműen arra számít, hogy jövőre már az F2-ben láthatjuk az ifjú Schumachert.

részletek
Olvastad már?