Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

F3

„Egymillióba kerül egy F3-as szezon, ami abszurd”

Toto Wolff nem ítéli el a milliárdoscsemete pilótákat, mert nekik is megvannak a saját nehézségeik, de abban egyetért Hamiltonnal, hogy az autósportot megengedhetőbbé kell tenni, mindenekelőtt az alsó szinteken.

részletek

Tűzkeresztség: Interjú az F3-debütáns Tóth Lászlóval

Túl van a bemutatkozáson az FIA F3-as bajnokságának magyarja: Tóth László mindhárom futamon eljutott a célig Barcelonában, a formula.hu-nak pedig összegezte is élményeit, tapasztalait a Campos Racing pilótája.

részletek

Ilyen volt az első F3-as hétvégéje Tóth Lászlónak

Mindhárom versenyen célba ért, és péntektől vasárnapig folyamatosan gyorsulni tudott a köridők tekintetében Tóth László, a Campos Racing magyar versenyzője az FIA Formula 3 bajnokság első hétvégéjén, az FIA Formula 1-es Spanyol Nagydíj helyszínén.

részletek

Tóth László: Motivál, hogy az F1 itt van a szomszédban!

Ezen a hétvégén Barcelonában indul az F3-as évad, a Campos istálló kötelékében bemutatkozik a sorozatban honfitársunk, Tóth László. A magyar pilótát a formula.hu a helyszínen kérdezte ki.

részletek

F3: Barcelonában debütál Tóth László

A hétvégi Formula-1-es Spanyol Nagydíj betétfutamaként rendezik meg az FIA Formula-3-as bajnokság első fordulóját, melyen versenykörülmények között is bemutatkozik a sorozatban a Campos Racing magyar versenyzője, Tóth László.

részletek

Keszthelyi Vivien pontszerzéssel debütált az Euroformula F3-ban

A szezon első versenye egy minden tekintetben rendkívül trükkös pályán kezdődött Keszthelyi Vivien számára a Forma-3-as Euroformula sorozatban. A lépcsőzetesen felépített, 24 futamból álló szezon első harmada a tanulásról, a gumik megismeréséről, valamint több mint egy éves kihagyást követően a versenyzésbe való visszaszokásról szól. Az előzetes várakozások ellenére a magyar pilóta azonban már az első adandó alkalommal pontokat szerzett a Forma-1 Portugál Nagydíjának betétfutamain.

részletek

Rengeteg adattal lett gazdagabb a barcelonai teszten Tóth László

Az elmúlt hét második felében a Barcelona közelében elhelyezkedő Circuit de Catalunyán tartották meg az FIA Formula-3-as bajnokság mezőnyének az idény előtti második kollektív tesztet, amely az utolsó volt a szezonnyitó versenyhétvége előtt, melyet május 7-9-én szintén ezen a pályán rendeznek a Formula-1-es Spanyol Nagydíj betétfutamaként.

részletek

Produktív tesztnapokon van túl Tóth László a Campos Racinggel

Az elmúlt hétvégén az ausztriai Red Bull Ringen tesztelt a Formula-3-as bajnokság teljes mezőnye, így a spanyol Campos Racinggel Tóth László is. A 20 éves magyar versenyző produktív napokon van túl, melynek során először vezette idén az F3-as versenyautót, mellyel majd rajthoz áll a versenysorozat futamain.

részletek

F1-es nagydíjon debütál Keszthelyi Vivien az F3 Euroformula Openben

A Team Motopark szerződtette Keszthelyi Vivient, aki 2021-ben az Euroformula Openben fog versenyezni a Formula-3-as csapatnál. Az ifjú pilóta lesz az első magyar autóversenyzőnő a sorozatban, melyben a Formula-1 Portugál Nagydíjon, a királykategória első F3-mal közös versenyhétvégéjén mutatkozik be új csapatában április 30-án.

részletek

Podcast: Az F1 Bahreinben, Tóth Laci az F3-ban

Nyakunkon a szezonrajt, ezért a Formula Podcast stábja körbenézett: mire lehet számítani Bahreinben és idehaza?

részletek

Tóth László a Formula-3-ban indul 2021-ben

Lesz magyar induló az FIA Formula-3 bajnokság 2021-es idényében, miután Tóth László a nagy hagyományokkal rendelkező Campos istállónál, az F1 egyik betétsorozatában folytatja pályafutását.

részletek

Keszthelyi Vivien 2021-ben Formula-3-as bajnokcsapattal folytatja a teszteket

A magyar pilóta tavaly a Team Motoparkkal vett részt a szezon végi teszteken, és idén is velük folytatja a felkészülést a rendhagyó szezonra.

részletek
Olvastad már?