Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 18. szerda

Szerződés

Bottas jobban teljesít, ha nyugodt a háttér

A Mercedes finn pilótája elismerte, hogy sokkal jobban érzi magát azóta, hogy aláírta jövő évi szerződését és nem kell aggódnia a jövője miatt. Nem tudja, korábbi hibáinak volt-e köze ehhez.

részletek

Toro Rosso: Albon nem jön ide vissza

Franz Tost, a Red Bull fiókcsapatának főnöke kijelentette, hogy az év közben az anyaistállóhoz távozó brit újonccal nem számolnak jövőre. Ennek hátterében nem harag, hanem az elismerés áll.

részletek

Hülkenberg: Én vagyok az áldozati bárány a csapat gyengesége miatt

Óriási tervekkel lépett szövetségre közel három évvel ezelőtt a gyári Renault és Nico Hülkenberg. A kezdeti sikerek után azonban idén látványosan megtorpantak a franciák, a német pedig bűnbak lett.

részletek

Vettelt nem a vagány autók tartják az F1-ben

A német pilóta ferraris szerződése 2020 végéig érvényes, az ezt követő időszakról csak azután dönt, hogy kikristályosodik az F1 új szabályrendszere. Néhány kép egy dögös autóról nem változtat semmin.

részletek

Ocon félt, hogy teljesen elfelejtik

A következő szezonban ismét a mezőnyben köszönthetjük Esteban Ocont, de immáron a gyári Renault színeiben. A tehetséges francia év elején azt gondolta, akár végleg kikerülhet a látókörből.

részletek

Sajtó: Kubicának nem lesz maradása, Latifi váltja

Úgy tűnik, a visszatérő lengyel harmatos teljesítménye kevés ahhoz, hogy a Williamsnél maradjon, sajtóinformációk szerint Nicholas Latifivel már alá is írták a jövő évi szerződést.

részletek

Marko: Óriási taktikai hiba volt, hogy nem hoztuk a Red Bullhoz Hamiltont

Néhány éve megvolt az esély megszerezni Lewis Hamiltont, a Red Bull főtanácsadója azonban elismeri, nagyot hibáztak, amikor inkább Niki Laudát beszélték rá, hogy repüljenek rá a britre.

részletek

Abiteboul: Hülkenberg jobb volt, mint a Renault

Három éven át szolgálta a francia gyári istállót a tapasztalt német, év végén viszont mennie kell, hogy helyet adjon Esteban Oconnak. A Renault-főnök érzi, Hülkenberg jobb autót érdemelt volna.

részletek

Hamilton helyesli Bottas megtartását

Zsinórban a negyedik közös évét teljesítheti a Mercedesnél Lewis Hamilton és Valtteri Bottas. Az ötszörös világbajnok örül, hogy továbbra is a finn lesz a csapattársa, okos döntésnek tartja.

részletek

Bottas: Minden évben egyre jobb lettem

Valtteri Bottas büszke és boldog amiatt, hogy a Mercedes zsinórban negyedszer is bizalmat szavazott neki. Úgy érzi, ki is érdemelte ezt, de még mindig az a célja, hogy világbajnok legyen.

részletek

Lehto: Hamilton Bottast akarja csapattársnak

Az egykori F1-es versenyző szerint az ötszörös világbajnok szava jelenleg valóban döntő a Mercedes istállónál, ráadásul Valtteri Bottas rá is szolgált idei teljesítményével a hosszabbításra.

részletek

Ocon elszólhatta magát a közösségi médiában

Egyre több jel mutat arra, hogy Esteban Ocon jövőre visszatér a mezőnybe, jó eséllyel a Renault pilótájaként. Egy közösségi oldalon tudatosan, vagy véletlenül, fontos változtatást ejtett meg.

részletek
Olvastad már?