Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 17. vasárnap

Szerződés

Hülkenberg: Leclerc szerencsés manus

Junior korában Nico Hülkenberg hasonlóan kiemelkedő sikereket ért el, mint néhány éve Charles Leclerc, Formula-1-es pályafutásuk azonban teljesen máshogy alakult. A német tisztában van az okokkal.

részletek

Miért csak egyéves szerződéseket köt Bottasszal a Mercedes?

A hétszeres futamgyőztes finn pilótát mentálisan zavarja, hogy minden szezon derekán bizonytalanságban kell élnie, a csapatvezetés is elismeri, nincs jó hatással Bottasra az állandó nyomás.

részletek

Perez: Nem a tehetség és az eredmények számítanak

A Racing Point mexikói pilótája Nico Hülkenberg valószínűsíthető távozása miatt emelte fel szavát. Úgy gondolja, az, hogy a németnek jó eséllyel nem jut hely, valahol a Formula-1 szégyene.

részletek

Magnussen: Egy sor pilóta ülést érdemelne egy topcsapatnál

A Formula-1 rosszfiújaként tartják számon Kevin Magnussent, aki versenyzési stílusával sokak nemtetszését vívta már ki. A dánt ez nem érdekli és várja, hogy 2021-től egy jobb istállónál vezethessen.

részletek

Giovinazzi: Sosem voltam pénzes, úgyhogy mindig nagy a nyomás

Az Alfa Romeo olasz versenyzője mögött sosem állt milliárdos édesapa vagy szponzor, így hozzászokott, hogy nagy rajta a nyomás. Ennek ellenére bízik abban, hogy formajavulása új szerződést ér.

részletek

Hülkenberg tárgyalt a Red Bull-lal

A Haas meglepetésszerű döntése, miszerint jövőre is megtartják Romain Grosjeant, elég rosszul jött Nico Hülkenbergnek, aki ülés nélkül maradhat. Hosszasan tárgyalt Helmut Markóval is, de eredménytelenül zárult.

részletek

Hülkenberg: Már nem a saját kezemben van a sorsom

Nico Hülkenberg is érzi, év végén akár véget is érhet F1-es karrierje, miután sem a Renault, sem a Haas nem őt választotta. Még mindig lát reális esélyt, de tudja, már nem csak rajta múlik, marad-e.

részletek

A Mercedes nem állt készen Verstappen érkezésére

A 2014 óta domináló istálló irigyli a Red Bulltól Max Verstappent. Elismerik a riválist, hogy megadták a kellő időt a hollandnak, hogy elég éretté váljon a szertelen fiatalból, eleinte ez túl korainak tűnt.

részletek

Bottas jobban teljesít, ha nyugodt a háttér

A Mercedes finn pilótája elismerte, hogy sokkal jobban érzi magát azóta, hogy aláírta jövő évi szerződését és nem kell aggódnia a jövője miatt. Nem tudja, korábbi hibáinak volt-e köze ehhez.

részletek

Toro Rosso: Albon nem jön ide vissza

Franz Tost, a Red Bull fiókcsapatának főnöke kijelentette, hogy az év közben az anyaistállóhoz távozó brit újonccal nem számolnak jövőre. Ennek hátterében nem harag, hanem az elismerés áll.

részletek

Hülkenberg: Én vagyok az áldozati bárány a csapat gyengesége miatt

Óriási tervekkel lépett szövetségre közel három évvel ezelőtt a gyári Renault és Nico Hülkenberg. A kezdeti sikerek után azonban idén látványosan megtorpantak a franciák, a német pedig bűnbak lett.

részletek

Vettelt nem a vagány autók tartják az F1-ben

A német pilóta ferraris szerződése 2020 végéig érvényes, az ezt követő időszakról csak azután dönt, hogy kikristályosodik az F1 új szabályrendszere. Néhány kép egy dögös autóról nem változtat semmin.

részletek
Olvastad már?