Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 16. szombat

Szerződés

Miért késik Vettel szerződésének bejelentése?

Amikor átigazolt az Aston Martinhoz, többéves szerződésről szólt a fáma, most mégis várni kell a közös folytatás megerősítésére – a németet erről is faggatták az F1-es Olasz Nagydíjat megelőzően.

részletek

Raikkönen a Williamsnél vagy a Red Bullnál is folytathatta volna pályafutását

2021 végén búcsút int a Formula-1-nek a Jégember, aki húsz évvel ezelőtt kezdődött pályafutását zárja majd le az Alfa Romeónál. Pedig máshogy is történhetett volna.

részletek

Sajtó: Bottas viszi a Mercedes-motort az Alfához?

Erősen tartja magát egy olyan híresztelés, hogy nemcsak Valtteri Bottas tart az Alfa Romeóhoz, de az istálló a Mercedes erőforrásait is szeretné megszerezni a jövő évtől.

részletek

Bottas újra kivirulna a Williamsnél?

Mennyire tenne jót a Mercedesnél évek óta másodhegedűs szerepre kényszerülő Valtteri Bottasnak, ha újra vezérpilóta lehetne egy csapatnál? Jenson Button szerint a finn újraindíthatja karrierjét.

részletek

Bottas körülnéz, ha nem kell a Mercedesnek

Hamiltonnal már hosszabbított a csapat, a finn jövője azonban továbbra is a levegőben lóg. Ha távoznia kell, a többszörös nagydíjgyőztes az F1-nek akkor sem akar még hátat fordítani.

részletek

Eldőlt: Hamilton két évet hosszabbított a Mercedesszel

Az Osztrák Nagydíj szombati napjának délelőttjén a címvédő istálló bejelentette, hogy további két évre aláírt a hétszeres F1-es világbajnok brittel, aki így 2023 végéig biztosan náluk versenyez.

részletek

Gasly: Több ajánlatot is kaptam 2022-re

A jelenleg az AlphaTaurinál versenyző Pierre Gasly jövője a szezon egyik legforróbb szóbeszéde, hiszen a Red Bullnál annak idején nem tudott bizonyítani, így akár távozhat is a csapat kötelékéből.

részletek

Hamilton nem lát okot Bottas lecserélésére

„Fantasztikus csapattársnak” nevezte a finnt a hétszeres F1-es világbajnok, míg George Russellről nem akart nyilatkozni. A brit elárulta: megkezdték az egyeztetéseket a szerződése meghosszabbításáról.

részletek

Bottas cáfolja, hogy már kirúgta a Mercedes

A finn szerint nem igazak azok a híresztelések, miszerint a csapat már kiadta az útját. A Francia GP előtt azt is elmondta a pilóta, hogy nem gondolkodott egyelőre B terven, ha ez mégis megtörténne.

részletek

Bejelentést tett az Alpine: eldőlt Ocon sorsa

Hazai nagydíja előtt néhány nappal kiderült, hogy a francia F1-es pilóta egészen 2024-ig jelenlegi csapatánál fog szerepelni, miután újabb hároméves szerződést írt alá velük.

részletek

Csökkentett fizetéssel hosszabbíthat Hamilton

Sajtóértesülések szerint a hétszeres F1-es világbajnok kevesebb alapbért kérne a Mercedestől 2022-es szolgálataiért, cserébe viszont megduplázná a vb-cím megnyeréséért járó bónuszát.

részletek

Alonso: 2021 van és a Ferrari még mindig nem nyert

Két év kihagyás után tért vissza a Formula-1-be a közel negyvenéves Fernando Alonso. Nem bánta meg a Ferraritól való távozását, mivel most, hét évvel később sem nyert még bajnokságot a vörös csapat.

részletek
Olvastad már?