DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

Szerződés

„A legjobb opcióim még nyitottak” – Sainz

Hiába kelt el egy értékes ülés múlt héten Alonso hosszabbításával, a Ferraritól távozni kényszerülő spanyol továbbra is nyugodt az F1-es jövőjével kapcsolatban.

részletek

Marko elismerte: Verstappen is távozhat, ha…

A Red Bull tanácsadója szerint bevett gyakorlat a kilépési záradék az F1-ben, de attól nem tart, hogy pénzzel átcsábíthatják a címvédőt. De mi a helyzet Perezzel?

részletek

Ricciardo is tárgyalt a Ferrarival pár éve

Akár Daniel Ricciardo is lehetett volna Charles Leclerc csapattársa a Ferrarinál, az ausztrál azonban nem tett meg mindent az aláírás érdekében három évvel ezelőtt.

részletek

Gépjármű adásvételi szerződés - Menjen biztosra autóvásárlásnál!

Napjainkban megállapítható, hogy mind az új mind a használtautó piac fellendülésben van. Éppen ezért az egyik leggyakoribb szerződéstípussá vált a gépjármű adásvételi szerződés. A felek érdekeit figyelembe véve, mindig gondoskodjunk az írásbeli adásvételi szerződés megkötéséről, ügyelve a kötelező tartalmi elemekre. Cikkünkben megnézzük a szerződés legfőbb elemeit, megmutatjuk a gépjármű lekérdezés leggyorsabb módját is, valamint mutatunk egy alternatívát a szerződés legegyszerűbb elkészítésére is.

részletek

Kinek meddig van szerződése az F1-ben?

Hamilton és Russell hosszabbítása kapcsán érdemes megnézni, hogy jelenleg kit meddig köti az aktuális csapatához a jelenlegi kontraktusa.

részletek

Ekkor dönthet Sainz jövőjéről a Ferrari

A spanyol még a következő F1-es szezon előtt tisztán akar látni a jövőjével kapcsolatban – főnöke szerint teljesen összhangban vannak ennek kapcsán.

részletek

Leclerc kijelentette: a Ferrarival akar vb-t nyerni

Mint minden F1-es versenyző, ő is megfontolja az opcióit, de a célja és az álma továbbra is az, hogy vörösben érjen fel a csúcsra.

részletek

„Először vagyok ilyen helyzetben az F1-ben” – Leclerc

Komoly az érdeklődés iránta, márpedig ilyet még nem élt át a karrierje során a szerződései miatt. Imádja a Ferrarit, de nem jár az agya a hosszabbításon.

részletek

Napokon belül aláírhatja új szerződését Hamilton

Toto Wolff szerint rövidesen megtörténik végre a hosszabbítás a Mercedesszel. A csapatfőnök szerint a lehető legtovább az F1-ben kell tartani a britet.

részletek

Wolff: Van egy paktumunk Lewisszal

A Mercedes F1-es főnöke is reagált a Hamiltont a Ferrarival összeboronáló pletykákra. Wolff szerint csak apróságokat csiszolnak az újabb szerződésen.

részletek

Hamilton: Közel a megegyezés – a Mercedesszel

Az unatkozó sajtó kitalációjának titulálta a ferraris pletykákat a hétszeres F1-es világbajnok, aki elárulta: közel járnak a szerződés véglegesítéséhez Toto Wolff-fal.

részletek

Milyen érzés, amikor nincs új szerződésed?

F1-es pilótának lenni sokszor csodálatos érzés, de a bizonytalanság a versenyző lelkére és a pályán mutatott teljesítményére is nagyon rossz hatással van.

részletek