Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 5. vasárnap

Szerződés

Sajtó: A Ferrari ajánlatot tett Vettelnek

Nemhivatalos források szerint a csapat megtartaná a német pilótát, de a feltételek finoman szólva sem kecsegtetőek: egyetlen plusz évet és jóval kevesebbet fizetést kapna a négyszeres világbajnok.

részletek

F1-es szerződések: Új korszak helyett felesleges plusz év?

Több nagy név is szabadon igazolható lesz az év végén, de nem úgy tervezték mindezt, ahogy az végül is alakulni fog - ráadásul a döntésre is kevesebb idejük lesz, kevesebb információból kell dolgozniuk.

részletek

Leclerc átérzi Vettel bizonytalan helyzetét

Vettel hamarosan lejáró szerződése ellenére stabil teljesítményre számít tőle a csapattársa, aki elárulta, mit szólna ahhoz, ha a Ferrari valaki mást ültetne mellé 2021-re.

részletek

Hamiltonnak kicsit sem lenne való a Ferrari?

A koronavírus mindent háttérbe szorított az elmúlt időszakban, azonban ne feledjük, több élpilótának is lejár a szerződése idén. Bernie Ecclestone semmiképpen nem ajánlja a Ferrarit Hamiltonnak.

részletek

Vettel: Nem érzem, hogy félnem kellene

A négyszeres világbajnok német pilóta számára egyértelmű, hogy nem vonul vissza. A Ferrari is meg akarja tartani Vettelt, aki még mindig fő célként tűzi ki, hogy a vörös istállóval nyerjen.

részletek

Jó eséllyel Vettel marad a Ferrarinál 2020 után is

Bár 2018 óta folyamatosan a visszavonulását, illetve távozását vizionálják, Sebastian Vettelnek megugrottak az esélyei arra, hogy jövőre is a vörös istállónál maradjon. Közel lehet a megegyezés.

részletek

Button: Írja alá Hamilton az új szerződését!

Lewis Hamiltonnak óriási esélye van utolérni, sőt túl is szárnyalni Michael Schumacher csúcsait. Honfitársa szerint a britnek nehéz lenne egy győztes autóból kiszállnia, így még nem fogja abbahagyni.

részletek

Úgy tűnik, a Renault marad a Formula-1-ben

Az egyre csak emelkedő költségek és az utóbbi évek sorozatos csalódása miatt felmerült a francia gyártó év végi távozása a száguldó cirkuszból. A csapatfőnök azonban nem így gondolja.

részletek

Újabb csapat kosarazta ki Alonsót

Egyre komolyabb veszélyben Fernando Alonso Indy 500-as indulása, a Honda visszautasítása után alternatív megoldásokat kell keresnie a spanyolnak. Csak éppen nem sikerül találnia.

részletek

A Formula-1-nek fontosabb a pénz, mint az emberi jogok?

Az NGO emberi jogi szervezet úgy véli, Szaúd-Arábiát egyelőre el kellene felejtenie a száguldó cirkusznak az emberi jogok súlyos megsértése miatt. A háttérben azonban óriási pénzek diktálnak.

részletek

Hill: Szerintem engem már világbajnoki évem előtt kirúgtak

Damon Hill 1996-ban megnyerte a világbajnoki címet, de nem maradhatott a Williamsnél. Valószínűleg főnöke előre elkönyvelte, hogy abban az évben sem sikerül győznie, aztán meglepődött.

részletek

Wolff: Hamilton a leggyorsabb autót akarja

A Mercedes csapatfőnöke utalást tett arra, hogy Lewis Hamilton most van a számára ideális F1-es csapatnál, valamint a kivonulással kapcsolatos pletykákra is reagált. Egyik ügy miatt sem aggódik.

részletek
Olvastad már?