Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

Szerződés

Miért vitte a CRB elé a Piastri-ügyet az Alpine?

A francia istálló tudhatta, hogy nincs jogilag érvényes kontraktusa 2023-ra az ausztrál tehetséggel, mégis a CRB elé került a kérdés – most Laurent Rossi vezérigazgató adott magyarázatot erre.

részletek

Palmer: A Williamsnek túl vonzó De Vries megszerzésének lehetősége

Hirtelen kellett beugrania, mégis egészen kitűnő teljesítménnyel rukkolt elő a kilencedikként végző Nyck de Vries. A Williamsnek egyenesen luxus lenne nem őt szerződtetnie jövőre?

részletek

Döntés és bejelentés: Piastri a McLarené

Arra jutott az FIA szerződéseket vizsgáló bizottsága, hogy az ausztrálnak csak a wokingiakkal kötött kontraktusa érvényes, így a tavalyi F2-es bajnok náluk versenyezhet a következő két évben.

részletek

Nem bán semmit Alonso-ügyben az Alpine

Otmar Szafnauer csapatfőnök szerint ők olyan szerződést tettek a spanyol elé, amellyel elégedettek lettek volna, de a jelek szerint a pilóta nem volt az. Oscar Piastri kapcsán egy dolgot sajnálnak.

részletek

Villeneuve: Nagyon veszélyes játékot játszik Piastri

Az 1997-es világbajnok úgy érzi, saját megítélését, ezzel későbbi pályafutását teszi kockára Oscar Piastri azzal, hogy már most megbízhatatlannak és hűtlennek mutatja magát az F1 világában.

részletek

Alonso elárulta, hány évre írt alá az Aston Martinnal

A kétszeres F1-es világbajnok bejelentésekor csak „többéves szerződést” említett a közlemény, a spanyol azonban most elhintette, meddig biztos a versenyzése a száguldó cirkuszban.

részletek

Schumacher: Ricciardo ideje lejárt az F1-ben

Pályafutása kezdetén óriási tehetségként robbant be a Formula-1-be, de még első Red Bullnál töltött évében is mindenki úgy vélte, Daniel Ricciardo a jövő világbajnoka. Lehet, hogy mégsem.

részletek

„Miért hagyja el Alonso az Alpine-t, ahol jól teljesít?”

Sokan nem értik, miért hagyja el Fernando Alonso a francia gyári istállót a két éve csak vergődő Aston Martin kedvéért. Közéjük tartozik Emerson Fittipaldi is, akinek F1-es karrierje ment rá egy ilyen váltásra.

részletek

Teljesítmény nélkül borulhat Perez szerződése

Néhány hete aláírta Sergio Perez a Red Bull-lal az új szerződését két évre, de Christian Horner csapatfőnök figyelmeztette, hogy erős teljesítményt kell, hogy mutasson, ha az ülését meg akarja tartani.

részletek

Sajtó: Schumacher érkezhet Vettel helyére

Korábban az a hír járta, hogy Fernando Alonso az Aston elsőszámú célpontja, amennyiben Vettel visszavonul. Most erősen felmerült Mick Schumacher neve is, ami nem kis meglepetés.

részletek

Sajtó: Alonso érkezhet Vettel helyére

Egyre többet gondol a lehetséges visszavonulásra Sebastian Vettel. Ha valóban úgy dönt, hogy év végén távozik, akkor sajtóhírek szerint az Aston Martin Fernando Alonsót nézte ki a helyére.

részletek

Vettel tagadja, hogy tárgyalt a Red Bull-lal

Pocsékul kezdődött, de legutóbb Imolában biztatóbban folytatódott Sebastian Vettel 2022-es idénye. Egyre több a kérdőjel a jövőjéről, ám a Red Bullhoz szerződés jelenleg csak pletyka.

részletek