Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

Szerződés

Sajtó: Schumacher érkezhet Vettel helyére

Korábban az a hír járta, hogy Fernando Alonso az Aston elsőszámú célpontja, amennyiben Vettel visszavonul. Most erősen felmerült Mick Schumacher neve is, ami nem kis meglepetés.

részletek

Sajtó: Alonso érkezhet Vettel helyére

Egyre többet gondol a lehetséges visszavonulásra Sebastian Vettel. Ha valóban úgy dönt, hogy év végén távozik, akkor sajtóhírek szerint az Aston Martin Fernando Alonsót nézte ki a helyére.

részletek

Vettel tagadja, hogy tárgyalt a Red Bull-lal

Pocsékul kezdődött, de legutóbb Imolában biztatóbban folytatódott Sebastian Vettel 2022-es idénye. Egyre több a kérdőjel a jövőjéről, ám a Red Bullhoz szerződés jelenleg csak pletyka.

részletek

Eldőlt: Sainz hosszabbított a Ferrarival

Bár néhány napja még arról szóltak a pletykák, hogy megakadhattak az egyeztetések a felek között, a Scuderia most, Imola előtt bejelentette, hogy további két évre aláírt spanyol versenyzőjével.

részletek

Sajtó: Sainz kétéves szerződést akar, a Ferrari nem

Német lapértesülések szerint azért késhet a spanyol versenyző hosszabbításának bejelentése, mert a pilóta és a csapat egyelőre nem tudott megállapodni az új kontraktus időtartamáról.

részletek

Ilyen még nem volt a Red Bull háza táján

Helmut Marko elismerte, a Max Verstappennel megköttetett új, 2028-ig szóló szerződés az első ilyen a csapatnál, ami a gárda számára is kulcsfontosságú az új korszak küszöbén.

részletek

Verstappen menedzsere: Pontosan tudjuk, mi jön

A regnáló F1-es világbajnok útját egyengető Raymond Vermeulen szavai alapján bíznak benne, hogy a Red Bull a következő években is a címért harcolhat. Szerinte pártfogoltja még tovább fejlődhet.

részletek

Strollt ne is keresse élcsapat, maradna az Aston Martinnál

Lance Stroll hatodik szezonját kezdi már a Formula-1-ben, de még mindig igen fiatal. Bár sosem volt titok, hogy nagyon is fizetős pilóta, annyira bízik istállójában, hogy élcsapat kedvéért sem menne el.

részletek

McLaren: Nincs kilépési záradék Norris szerződésében

Habár szokatlanul hosszú távra írt alá a fiatal brit F1-es pilóta a wokingiakkal, Andreas Seidl csapatfőnök szerint ez is csak a két fél egymás iránti elköteleződését mutatja.

részletek

Seidl: Lando elképesztő ütemben fejlődött

Váratlanul még a tesztek és a hivatalos bemutató előtt bejelentette a McLaren Lando Norris új szerződését. A csapatfőnök úgy látja, a pilótájuk teljesítménye alapján nem volt kérdéses a hosszabbítás.

részletek

Ecclestone: Vettel menjen újra a Red Bullhoz

Az F1 egykori mindenható ura szerint a négyszeres világbajnok német korábbi sikerei színhelyén megmutathatja, hogy még mindig képes a legmagasabb szinten teljesíteni. Gyenge autóval nem tudja.

részletek

Vettel tanácsa Schumachernek a Ferrariról

A Ferrari akadémiája karolta fel, 2022-ben pedig már a Scuderia tesztpilótájaként lehet jelen az istállónál Mick Schumacher. Vettel nem a legjobb szájízzel távozott a vörösöktől, de nem inti óva honfitársát.

részletek