DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Szerződés

Hamilton kitart a Mercedes mellett

A csalódást keltő 2022-es szezon után is bízik csapata fejlődésében Lewis Hamilton, akiben lejáró szerződése ellenére sem merült fel a csapatváltás gondolata, gőzerővel készül a következő szezonra.

részletek

Miért húzódik ismét Hamilton új szerződése?

Már beszéltek a hosszabbításról, de Wolff szerint nem ez jelenleg a prioritás számukra – azért sem, mert egyértelmű, hogy együtt folytatják az F1-ben.

részletek

Órák alatt aláírhatják Hamilton új F1-es szerződését

Toto Wolff, a Mercedes csapatvezetője nem számít hosszas tárgyalásokra a hétszeres F1-es világbajnok brit pilótával a hosszabbítás kapcsán.

részletek

„Nincs okunk, hogy ne folytassuk” – Wolff Hamilton hosszabbításáról

A Mercedes F1-es csapatfőnöke szinte biztosra veszi, hogy meg fogják hosszabbítani Lewis Hamilton 2023 végén lejáró szerződését: a téli holtszezon egyik feladata lesz ezt nyélbe ütni.

részletek

Wolff és Hamilton már tárgyaltak a hosszabbításról

Szoros kapcsolat alakult ki az évek során Toto Wolff és Lewis Hamilton között, így nyíltan tudnak beszélgetni bármiről. A csapatfőnök szerint nemrégiben a brit pilóta szerződése is szóba került.

részletek

Miért vitte a CRB elé a Piastri-ügyet az Alpine?

A francia istálló tudhatta, hogy nincs jogilag érvényes kontraktusa 2023-ra az ausztrál tehetséggel, mégis a CRB elé került a kérdés – most Laurent Rossi vezérigazgató adott magyarázatot erre.

részletek

Palmer: A Williamsnek túl vonzó De Vries megszerzésének lehetősége

Hirtelen kellett beugrania, mégis egészen kitűnő teljesítménnyel rukkolt elő a kilencedikként végző Nyck de Vries. A Williamsnek egyenesen luxus lenne nem őt szerződtetnie jövőre?

részletek

Döntés és bejelentés: Piastri a McLarené

Arra jutott az FIA szerződéseket vizsgáló bizottsága, hogy az ausztrálnak csak a wokingiakkal kötött kontraktusa érvényes, így a tavalyi F2-es bajnok náluk versenyezhet a következő két évben.

részletek

Nem bán semmit Alonso-ügyben az Alpine

Otmar Szafnauer csapatfőnök szerint ők olyan szerződést tettek a spanyol elé, amellyel elégedettek lettek volna, de a jelek szerint a pilóta nem volt az. Oscar Piastri kapcsán egy dolgot sajnálnak.

részletek

Villeneuve: Nagyon veszélyes játékot játszik Piastri

Az 1997-es világbajnok úgy érzi, saját megítélését, ezzel későbbi pályafutását teszi kockára Oscar Piastri azzal, hogy már most megbízhatatlannak és hűtlennek mutatja magát az F1 világában.

részletek

Alonso elárulta, hány évre írt alá az Aston Martinnal

A kétszeres F1-es világbajnok bejelentésekor csak „többéves szerződést” említett a közlemény, a spanyol azonban most elhintette, meddig biztos a versenyzése a száguldó cirkuszban.

részletek

Schumacher: Ricciardo ideje lejárt az F1-ben

Pályafutása kezdetén óriási tehetségként robbant be a Formula-1-be, de még első Red Bullnál töltött évében is mindenki úgy vélte, Daniel Ricciardo a jövő világbajnoka. Lehet, hogy mégsem.

részletek