DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 1. szerda
Egyéb

Ricciardo motorral szelné át az USA-t

Azt tervezi Daniel Ricciardo, hogy szabadidejében keresztülszeli az Egyesült Államok egy motorkerékpárral.

Unalomig ismételt téma már, hogy Daniel Ricciardónak nem jutott hely a McLarennél, s végül a Red Bull tartalékversenyzőjeként láthatjuk őt viszont a következő szezonban. Időközben már az is kiderült, hogy mindössze a versenyek harmadán lesz jelen személyesen.

Annak érdekében, hogy feltöltődjön és felkészítse magát egy esetleges 2024-es visszatérésre, azt tervezi, hogy több időt tölt majd el egyedül, ennek részeként pedig még egy motoros túrát is tervez.

„Próbálom megtalálni az egyensúlyt aközött, hogy részese maradjak a sportnak, és aközött, hogy magammal is legyen időm foglalkozni. Akár csak olyan egyszerű dolgokra gondolok itt, mint elmenni edzeni, kondizni és a többi hasonló dolog” – mondta az ausztrál a Speedcafénak.



„Ne támadni szeretném az F1-et, de rendkívül szoros a menetrend, így nem jut időnk magunkra a legtöbbször. Emiatt szeretném magamat előtérbe helyezni az elkövetkező időszakban, ennek részeként pedig felkerekedek egy motoros túrára, hogy keresztülvágjak Amerikán! Ez olyasvalami, amit tudom, hogy szívesen fogok csinálni és örömömet fogom lelni benne” - folytatta az ausztrál, aki az idén Austinban lóháton vonult be a paddockba.

Az egyedül töltött idő Ricciardónak abba is segíteni fog, hogy meglelje a válaszokat azokra a kérdésekre, melyeket önmagával szemben tesz fel, s hogy valóban jó lenne-e számára visszatérni az F1-be egy év szünetet követően.

„Majd kiderül, hogy az lesz-e a legjobb számomra, hogy 2024-ben visszatérjek-e. Ha igen, onnantól kezdve a csapatokon áll minden. Szeretném, ha olyan ajánlatot kapnék, amivel fontos láncszemnek érezhetem majd magam.”

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: