Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Ricciardo

McLaren: Osztozunk a felelősségen Daniellel

Andreas Seidl szerint ő is vállalja a maga felelősségét a félrecsúszott projekt miatt, bár nem világos, hogy ez mit jelent, hiszen mindenki folytatja a munkát, kivéve Ricciardót.

részletek

Ricciardo: Ott akarok lenni a rajtrácson

Ha kell, inkább tesz egy lépést hátra, de nem adta fel célját Daniel Ricciardo. Az ausztrál versenyző úgy gondolja, reálisan a 2024-es szezonra kaphat ülést a mezőnyben.

részletek

Norris: Az autó nem illik a stílusomhoz

Sokan vélik úgy, hogy a McLaren idei autója Lando Norrisnak fekszik jobban, azonban a brit versenyző úgy látja, inkább a csapattársára lett szabva. A fiatal pilóta szerint sokan tévednek ebben.

részletek

Norris úgy érzi, már most ő a csapat vezére

A McLaren ifjú brit pilótája nem tart attól, hogy Oscar Piastri érkezésével jövőre neki kell a vállára vennie a csapatot, hiszen érzése szerint már most is abban a pozícióban van a wokingiaknál.

részletek

Rosberg: Norris véget vethet Piastri karrierjének

Nico Rosberg szerint Piastri bátor döntést hozott a McLarenhez való igazolással, azonban figyelmeztetett – a dolog hamar a visszájára fordulhat, amennyiben az ausztrál vereséget szenved Norristól.

részletek

Horner: Remélem, Ricciardo kap egy új esélyt

Továbbra is hisz az ausztrál pilótában Christian Horner, ezért abban reménykedik, hogy jut neki hely a mezőnyben. A szakember elárulta, az Alpine helyében ő szerződtetné Daniel Ricciardót.

részletek

Norris szerint nincs sorrend a McLarennél

Cáfolja azt a felvetést a fiatal brit pilóta, hogy sorrendet alkalmaznának a McLaren csapatánál a versenyzők között. Norris úgy véli, túl sok vita van erről a témáról.

részletek

Ricciardo: Verstappen 2018-ban vált férfivá

Megnevezte azt az időszakot Daniel Ricciardo, amikor véleménye szerint Max Verstappen érett versenyzővé vált. Az ausztrál szerint a címvédő annak idején nagyon gyorsan fejlődött.

részletek

Villeneuve: Az Alpine-nak Doohant kellene választania

Otmar Szafnauer, az Alpine csapatfőnöke nemrég azt közölte, hogy tizennégy jelöltjük van megüresedett jövő évi ülésükre, Jacques Villeneuve szerint azonban nem Gasly vagy Ricciardo lenne a megfelelő.

részletek

Ricciardo nem akar mindenáron versenyezni

Tisztában van azzal Daniel Ricciardo, hogy ülés nélkül maradhat jövőre, ám nem akarja erőltetni a dolgot. Ha nem lesz lehetősége a mezőnyben maradni, akkor ezt elfogadja majd.

részletek

Norris szerint túl sok hibát vétett a McLaren

A wokingiak a második rajtsor kisajátítása után csupán egy hetedik helyet tudtak felmutatni a vasárnapi Olasz GP-n, Norris szerint azonban könnyedén az első ötben végezhettek volna a hibák nélkül.

részletek

Gasly: Rémálmaim lesznek Daniel hátsó szárnyáról

A nyolcadik hellyel pontokat szerzett a betegséggel induló versenyhétvégén Pierre Gasly: az olasz beismerte, dühöngött az autóban, mivel az Olasz Nagydíj többségében beragadt a McLaren mögé.

részletek