Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 19. szombat

Ricciardo

Ricciardo: Szétütök pár falat, és jól vagyok

Az ausztrál F1-es pilótát szörnyen frusztrálja, hogy képességei ellenére nem harcolhat futamgyőzelmekért. Kesergés helyett viszont inkább rombol egy keveset, hogy jobban érezze magát.

részletek

Ricciardo: Jókat csatáztam, miközben előretörtem

Kettős pontszerzéssel erősítette meg konstruktőri ötödik helyezését a Renault Japánban. Ricciardo a hetedik, Hülkenberg pedig a kilencedik helyen ért célba, azonban a német végül csak tizedik lett, viszont Leclerc büntetése után Ricciardo előrelépett a hatodik helyre..

részletek

Ha nem lesz időmérő, bajban a Renault

Mindössze a 17. és 18. helyen zárta a második szabadedzést Ricciardo és Hülkenberg – ráadásul ezúttal nem pusztán egy tét nélküli tréning eredményéről van szó, ha vasárnap délelőtt mégsem lesz időmérő, ez határozza meg a rajtsorrendet.

részletek

Peren kívüli megegyezéssel befejeződött Ricciardo bírósági ügye

Peren kívül dűlőre jutott az ausztrál korábbi menedzserével, aki óriási jutalékot követelt a Renault-szerződés után. A versenyző állítja, egyelőre nem volt rajta teher, de más lett volna a helyzet, ha még évekig húzódik az eljárás.

részletek

Abiteboul: Lesz elég dolgunk Ocon és Ricciardo kezelésével

Cyril Abiteboul, a Renault csapatfőnöke tudja, észnél kell lennie, mikor megérkezik Daniel Ricciardo mellé 2020-ra a csapat új versenyzője, Esteban Ocon, és erős kézzel kell majd irányítania a csapatot.

részletek

Ricciardo: Én terveztem a Renault új motorját

Hosszú évek szenvedése után a francia gyártó végre erős, versenyképes erőforrással állt elő. Daniel Ricciardo azzal viccelődött, hogy a fejlődés neki köszönhető, mivel ő maga tervezte a motort.

részletek

Renault: Ez egyelőre még nagyon kevés

Monza után úgy tűnt, a Renault elkaphatja a McLarent a negyedik helyért vívott harcban, de most ismét alaposan lemaradt. A francia gyári istállónál érzik, ennél jóval többet kell nyújtaniuk.

részletek

Ricciardo: Gyalázatos a büntetés, én senkivel nem szemétkedtem

Az ausztrál pilóta igazságérzetét igencsak megviselte a Szingapúri Nagydíj időmérő edzésén szerzett büntetése, ami miatt a rajtrács végéről kellett indulnia. Aznap még aludni sem tudott.

részletek

Ricciardo nem várna öt évet a Renault-nál a bajnoki címre

A hétszeres futamgyőztes ausztrál pilóta attól teszi függővé maradását a gyári Renault-nál, hogy jövőre megindul-e a fejlődés útján az istálló. A Red Bullnál öt éven át várt hiába a végső győzelemre.

részletek

Abiteboul: Nincs még vége a szezonunknak, egyre jobb az autónk!

Nico Hülkenberg nagy felzárkózást mutatva mentett meg magának néhány pontot, és a rajtrács végéről kezdő Daniel Ricciardónak is lehetett volna esélye, ő azonban szerencsétlenebb volt a Szingapúri Nagydíjon.

részletek

Ricciardo: Tönkretették a versenyem, lenne egy-két keresetlen szavam

Daniel Ricciardo durván kifakadt a stewardokra, miután még mindig nem sikerült megemésztenie a szombati kizárását az időmérő edzésről, amelyet az MGU-K túlzott energiafelhasználása okozott.

részletek

Ricciardót kizárták az időmérőről!

Az FIA kizárta a Szingapúri Nagydíj időmérőjéről Daniel Ricciardót, mivel a Renault-ban az MGU-K több energiát adott le a megengedettnél. Így a nyolcadik helyett az utolsó helyről rajtol az ausztrál.

részletek
Olvastad már?