Steward
Strommer Benjamin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 12. vasárnap

Ricciardo

Ricciardo: Én dobtam el, de fő, hogy jól vagyok

Bár egyre jobbnak érzik az autót a pilóták, az eredményekben ez nem mutatkozik meg. A pénteki nap után legfeljebb annak örülhetnek a franciák, hogy Daniel Ricciardónak nem esett baja.

részletek

F1-Archív: Montoya unja Schumacher dicsőítését

Hivatalosan is megnevezték a kémbotrány egyik főszereplőjét, Alonso határozottan cáfolja, hogy egyáltalán tárgyal a Ferrarival 2010-ről, Hamilton elfogadta Raikkönen bocsánatát. F1-es hírek július 9-ről.

részletek

Ricciardo: Én ezért nem szimulátoroztam

Esteban Ocon rengeteg időt ölt bele a virtuális nagydíjakra való felkészülésbe, Daniel Ricciardo pedig legalább ennyire versengő típus, úgyhogy inkább bele se kezdett, az volt a biztos.

részletek

Ricciardo: Már emlékszem, miről szól az F1

Daniel Ricciardo számára a tavalyi után a 2020-as idénynyitó sem alakult fényesen. A verseny negyedénél kiesett az ausztrál, miután a hűtéssel adódtak gondok a Renault-ban.

részletek

Ricciardo elvette a sárgánál, ahol Hamilton nem

Ismét robbant az internet, mert Lewis Hamiltont nem büntették meg azért, amiért Max Verstappentől tavaly elvették a pole-pozíciót. Ricciardo lassított a sárga jelzésnél, jutalma a 10. pozíció.

részletek

Ocon örülne, ha Alonso lenne a csapattársa

A Renault francia pilótája remek viszonyt ápol a kétszeres F1-es világbajnokkal – de még a csapattól távozó Daniel Ricciardo is rá szavazna, ha választhatna Vettel és a spanyol közül.

részletek

„Őrületes lenne Mugello az idei autókkal!”

A kisebb kategóriákban szerzett tapasztalatai alapján igencsak izgatottá teszi Daniel Ricciardót, hogy idén akár a toszkán pályán és Portimaóban is összecsaphat az F1-es mezőny.

részletek

Nem nyomja el Ricciardót a Renault

Bár logikusnak tűnhetne, hogy a csapattól biztosan távozó ausztrállal szemben Esteban Ocont favorizálják, Cyril Abiteboul csapatfőnök rámutatott, miért lenne ez teljesen értelmetlen.

részletek

Ricciardo 10 futammal már megelégedne

A Renault ausztrál pilótája szerint ennyi verseny elég lenne egy tisztességes Formula-1-es idényhez. Azt is elmondta, a következő hónapokban mit nem vár egyáltalán.

részletek

McLaren: Ricciardo nem lesz vb jövőre

Bár Zak Brown elnök-vezérigazgató szerint a 2021-re leigazolt ausztrál bajnokalkat, úgy érzi, a wokingi csapat csak egy évvel később lesz képes vb-címre alkalmas autót biztosítani számára.

részletek

Ricciardo: Egy tizeden belül a középmezőny

Noha a teszteredmények alapján a három nagycsapat idén is előnyben lesz az F1-ben, a Renault ausztrálja szerint mögötte elképesztően kiélezett csatát vívhat egymással a többi istálló.

részletek

„A szezonnyitón mindenki keménykedni fog”

Daniel Ricciardo szerint a hosszú szünetet követően minden pilótának előjön az egós oldala, és azt akarja majd bizonyítani, mennyivel jobb a másiknál. Izgalmas első futamot jósol.

részletek
Olvastad már?