DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Ricciardo

A verseny utánra is jutottak büntetések

Idő-, pénz- és rajtrácsbüntetések is röpködtek az F1-es Kínai Nagydíj közben és után, ráadásul a büntetőpontokat illetően is „elég jól” állnak egyesek…

részletek

„Harmonika-effektus” – Stroll nem érzi magát hibásnak

A kanadai úgy érzi, bár ő öklelte fel Ricciardót, nem ő idézte elő az F1-es Kínai Nagydíj biztonsági autós újraindításánál történt balesetet, amiért meg is büntették.

részletek

„Finoman fogalmazok, b***a meg” – Ricciardo kiakadt Strollra

Az ausztrált az dühíti legjobban, hogy ellenfele a büntetés ellenére sem hajlandó elismerni, hibázott – ha Stroll nem vállal felelősséget, nem marad ilyen visszafogott, ígéri.

részletek

Az új karosszéria miatt támadt fel Ricciardo?

Idén először jobb teljesítményt nyújt Yuki Tsunodánál az F1-es Kínai Nagydíjon, de az ausztrál egyelőre nem akarja ezt azonnal a cserére fogni.

részletek

Perez, Ricciardo, Lawson, Sainz? Nem siet a Red Bull

Christian Horner megérti, hogy a mexikói hamar bejelentést tenne, a csapat számára viszont nem sürgős a dolog. A Red Bull-főnök beszélt Ricciardóról, Lawsonról és Sainzról is.

részletek

„Nem naiv”, de nem is aggódik Ricciardo

Nem gondol arra az ausztrál, hogy szezon közben kirúghatja őt a Red Bull a Visa RB-től. Marko eközben szívesen látná idén az F1-ben Lawsont…

részletek

Ricciardo a Visa RB-vel is beérné 2025-re

Korábban egyértelműen a Red Bullhoz visszatérést jelölte meg F1-es céljaként, de a jelenlegi csapatánál is élvezi a vezetést. Emlékeztetni akarja az embereket.

részletek

„A sebesség számít, és az megvan” – Mekies Ricciardóról

Védelmébe vette ausztrál pilótáját a Visa Cash App RB F1-es főnöke: szerinte sokat javult az utóbbi hetekben a rutinos versenyző formája.

részletek

F1-Archív: Schumacher felemás napjai

Az elmúlt 25 év április 13-áin a szokásosnál is több hír szólt Michael Schumacherről: siker az időmérőn és szabadedzésen, pletyka a visszavonulásról, kiesés az első kanyarban, dicséret Irvine-tól.

részletek

„Ez egyszeri eset, előfordul” – Ricciardo

Nem tekinti a gyenge szezonkezdete részének az F1-es Japán Nagydíj rajtja után történt balesetet az ausztrál, aki úgy érzi: lágy gumikon kellett volna indulniuk.

részletek

„Egyértelmű, hogy nem látott” – Albon

A Williams-versenyző kiesett miután összeütközött a rajt után Daniel Ricciardóval. Albon csalódott volt, de a büntetést – az ausztrállal együtt – megúszta.

részletek

Dupla pontszerzés is kinézhet a Visa RB-nek

Yuki Tsunoda elégedetten, Daniel Ricciardo keserédesen értékelt a Japán Nagydíj időmérőjét követően. Holnap akár a dupla pontszerzés is összejöhet a Visa RB-nek pilótájuk szerint.

részletek