Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Ricciardo

Ricciardo még mindig nem bízik teljesen az autójában

A Spanyol Nagydíj pénteki napját a 15. helyen zárta az ausztrál, ezek után beszélt arról, miért nem találja a tempót egyelőre a McLarennel. Barcelonában viszont egyelőre Lando Norris sem remekel.

részletek

McLaren: Most Daniel a leginkább csalódott

Nem csupán Ricciardón, hanem a csapaton is múlik, mikor sikerül végre felvenni a ritmust – mondja Andreas Seidl, aki szerint csak idő kérdése, hogy újra az ausztrál jól ismert formáját lássuk.

részletek

Ricciardo: Nehéz lett volna a szombatinál is gyengébben teljesítenem

Azt követően, hogy szombaton már a kvalifikáció első szakasza után búcsúzni kényszerült, Daniel Ricciardo elégedett a versenyen nyújtott teljesítményével. Nehéz is lett volna alulmúlnia a szombatot.

részletek

Egy másodperccel kapott ki házon belül Ricciardo

Sötét érzés az ausztrál számára a 16. helyen végezni: a Q1-ben kieső Daniel Ricciardo elismerte, még a harmadik versenyhétvégén sem sikerült ráéreznie a McLaren autójára.

részletek

Vizelésről tartottak kiselőadást Ricciardóék

Egy fiatal rajongó volt kíváncsi rá, mi történik, ha verseny közben jön rá a pilótákra a szükség. A McLaren párosa felfedte a titkot: az ausztrál nem képes rá, Norris inkább nem is iszik futam közben.

részletek

Ricciardo: Még lehetek bajnok, csak nem idén

A 31 éves ausztrál pilóta élete álma egy F1-es világbajnoki cím. Ettől egyelőre még messze van, de úgy érzi, a McLarennél jövőre komoly esélye lehet megszerezni azt.

részletek

Ricciardo nem menne vissza a Red Bullhoz

Az ausztrál F1-es pilóta egyáltalán nem bánja, hogy néhány éve távozott a Red Bull istállójától. A csapat 2021-es helyzetét elnézve el sem tudja ott magát képzelni.

részletek

Ricciardo: Max jobb, mint Lando

Bár Lando Norris egyelőre magabiztosan tartja maga mögött Daniel Ricciardót, az ausztrál szerint nem jelenlegi csapattársa a legerősebb, akinek az oldalán valaha versenyzett. A McLarenre sem neheztel.

részletek

F1-Archív: Védik a McLaren rosszfiúit

Egyik évben Montoyát, a következőben már Alonsót – előbbi Schumacherrel is vívott egy parázs szócsatát ezen a napon. Hakkinen visszavonulása, Raikkönen pénzbírsága és Bianchi tesztje is szerepelt az F1-es hírekben április 26-án 2000 óta.

részletek

Ricciardo elismeri, Norris jobb nála

Meglepően nagy különbség alakult ki a két McLaren-pilóta között az eddigi két versenyhétvégén, a jóval tapasztaltabb ausztrál pedig elismeri, jelenleg Lando Norris jobb nála.

részletek

Ralf Schumacher: Vettel ugyanazt éli át, mint tavaly, csak most zöldben

Ralf Schumacher nem nézi jó szemmel, hogy a mai mezőnyben már veteránnak számító pilóták ennyire nehezen veszik fel a ritmust új csapatukban. Régen nem voltak ilyen türelmesek.

részletek

Ricciardo a csapatutasításról: Félre kellett tennem a büszkeségem

Daniel Ricciardónak már a verseny első harmadában el kellett engednie csapattársát, aki meg sem állt a pódiumig, míg a McLarennel még mindig csak ismerkedő ausztrál a hatodik helyen ért célba.

részletek
Olvastad már?