Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Ricciardo

Sainz: A McLarent nagyon nehéz megelőzni

A Ferrari versenyzője, Carlos Sainz úgy véli, korábbi csapata, a McLaren rendelkezik az egyik legnehezebben megelőzhető autóval a mezőnyben, miután a Brit Nagydíjon beragadt Daniel Ricciardo mögé.

részletek

McLaren: Elégedettség a hibák ellenére

Talán egyik legerősebb hétvégéjét zárta vasárnap a McLaren, Lando Norris szokásos remek 4. helye mellett Daniel Ricciardo 5. pozíciója csak a hab volt a tortán. Bár voltak hibák, a főnök elégedett.

részletek

Ricciardo: Alonso a versenyzés legnagyobb mestere idén

Nem sikerült éppen földbe döngölően izgalmasra a történelem első F1-es sprintfutama, ám Fernando Alonso csodálatos produkciója miatt nemcsak mi döbbentünk meg, hanem Daniel Ricciardo is.

részletek

Nem csillapodik Ricciardo frusztráltsága

Daniel Ricciardo a szezonkezdet óta keményen dolgozik azon, hogy sikerüljön végre a McLaren és a saját valós teljesítményét hoznia. Most ez végre ismét Q3-at ért, de ő cseppet sem elégedettebb.

részletek

Ricciardót elvarázsolta Senna autója

Sűrű hetet tudhat maga mögött Daniel Ricciardo, aki amellett, hogy csütörtökön megcsodálhatta a 2022-es F1-esek prototípusát, előző hétvégén Ayrton Senna 1990-es világbajnok autóját is kipróbálhatta.

részletek

Ricciardo: Nem bánok semmit

Egyelőre nem alakul meseszerűen Daniel Ricciardo McLaren-es karrierje, miközben egykori csapata, a Red Bull újra a csúcson van. Az ausztrálnak saját szenvedései ellenére is örömet okoz ez.

részletek

Ricciardo olyat is bevállal, amit eddig nem

A McLaren gödörben lévő ausztrál F1-es pilótája eddig nem foglalkozott a szimulátorozással, de jelen helyzetében mindenbe belekapaszkodik, ami valamit segíthet rajta.

részletek

Horner szomorú Ricciardo szenvedése miatt

A Red Bull csapatfőnöke egyáltalán nem örül annak, hogy az istállótól 2018-ban elpártolt Daniel Ricciardónak ennyire nehéz sorsa van a McLarennél. Sergio Perezről is ejtett néhány szót.

részletek

Ricciardo: Nem akarok neheztelni az F1-re

Kilenc versenyt követően is még mindig nehézkesen halad Daniel Ricciardo karrierje a McLarennél. Csapattársa, Lando Norris egyelőre bőven lekörözi. Az ausztrál igyekszik higgadt maradni.

részletek

Verstappen: Nem tudom összehasonlítani Perezt Ricciardóval

A Red Bull-os Max Verstappen nem tudná megmondani pontosan, hol is helyezkedik el Sergio Perez eddigi csapattársai között a rangsorban, akikről szintén ejtett néhány szót a holland.

részletek

Ricciardo formája az év negatív meglepetése?

Anthony Davidson egykori F1-es pilóta szerint kevesen számítottak arra, hogy Daniel Ricciardo a McLarennél nem lesz képes felvenni a harcot csapattársával. Megpróbálta megfejteni, miért.

részletek

F1-Archív: Montoya unja Schumacher dicsőítését

Hivatalosan is megnevezték a kémbotrány egyik főszereplőjét, Alonso határozottan cáfolja, hogy egyáltalán tárgyal a Ferrarival 2010-ről, Hamilton elfogadta Raikkönen bocsánatát. F1-es hírek július 9-ről.

részletek
Olvastad már?