Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 8. vasárnap

Ricciardo

Ricciardo: A kudarc felért volna egy tökön vágással

Negatívan hatott volna a Renault motivációjára, ha a szezonzárón elveszti az ötödik helyet. Szerencsére ez nem történt meg, a csapat „elhajolt egy lövés elől”, ahogy a versenyző fogalmaz.

részletek

Újabb Renault-motorhiba és gyengélkedés

Abu Dhabiban sem a jobbik arcát mutatja eddig a francia gyári istálló. Egy újabb motor-meghibásodás, valamint komoly hátrány a pénteki mérleg, Hülkenberg búcsúja lehet, hogy nem lesz szép.

részletek

Sajtó: Ricciardo érkezhet Vettel helyére

Elméletileg mindkettőjüknek érvényes szerződése van 2020-ra, az olasz sajtó szerint azonban, amennyiben Sebastian Vettel mégis távozna a Ferraritól, Daniel Ricciardo ugrásra készen áll.

részletek

Ricciardo örül, hogy nyomás van a Renault-n

Szoros a küzdelem az F1 konstruktőri ötödik helyezéséért, mindössze nyolc pont a különbség a Renault és a Toro Rosso között, ami felvillanyozza Daniel Ricciardót.

részletek

Ricciardo: Még nem járt le Hülkenberg ideje

A Renault ausztrál pilótája továbbra is komoly erőnek tartja csapattársát, akitől év végén meg kell válnia. Nico Hülkenberg távozik az F1-ből, de Ricciardo szerint közel sem biztos, hogy végleg.

részletek

Ricciardo: Jövőre dobogón leszek a Renault-val

Idén kétségtelenül mélyen alulmúlja a várakozásokat a francia gyári istálló szereplése, ám a nagyobb dobást jövőre tervezik Daniel Ricciardóék, amikor végre újra dobogóra akar állni az ausztrál.

részletek

Ricciardo kritikája: A McLarent könnyebb vezetni, mint a Renault-t

Nagy reményekkel érkezett a Renault gyári istállójához Daniel Ricciardo, de eddig sok sikerélményben nem volt része. Most újfent nyíltan elmondta véleményét a franciák idei versenygépéről.

részletek

Ricciardo: Hamiltonnak nehezebb dolga lenne ellenem

Az ausztrál úgy gondolja, sokkal nagyobb kihívója tudott volna lenni Lewis Hamiltonnak az elmúlt években, mint bármelyik csapattársa. Ezzel nem Bottast minősíti le, csak megvan a kellő önbizalma.

részletek

Ricciardo 2021-ről: Kettesével fogok előzni

Az F1 kiélezettebb küzdelmekkel kecsegtető 2021-es szabályrendszerére az ausztrál pilóta úgy reagált, hogy ha másoknak könnyebb lesz előzni, akkor ő kerülgetni fogja az ellenfeleit.

részletek

Marko: Ricciardo ide biztosan nem jöhet

Erősödik a szóbeszéd, miszerint a Renault igencsak fontolgatja, hogy elhagyja a Formula-1-et már jövőre. De akkor mi lenne a sorsa Daniel Ricciardónak és Esteban Oconnak? A Red Bull kizárva.

részletek

Norris: Egy kanyar még kellett volna…

A McLaren pilótája végigküzdötte az USA Nagydíjat Daniel Ricciardóval, akit saját bevallása szerint az utolsó métereken majdnem meg is előzött. Ez nem jött össze, de a 7. helynek is örül.

részletek

Ricciardo kissé ideges volt a futam vége felé

Az egykiállásos taktikából kifolyólag Norris megszorongatta a végén, de teljesült a Renault-pilóta célja: a hatodik helyen legyőzte mindkét McLarent. Hülkenberg további pontokat szerzett a francia konstruktőrnek.

részletek
Olvastad már?