Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 9. csütörtök

Ricciardo

Ricciardo: Hamilton túl finnyás a shoey-hoz

Az ausztrál sem a britet, sem Vettelt nem kínálná meg a cipőjébe öntött pezsgővel. Eleinte nem is gondolta, hogy ennek a szokásnak ekkora „sikere” lesz az F1-es pódiumceremóniák során.

részletek

Ha szólnak Ricciardónak, máris indul a farmról

Szkeptikus a mezőny ausztrál pilótája: szép lenne júniusban kezdeni, de szerinte tovább csúszik a szezonnyitó. A családi farmon szigetelte el magát, ahol folyamatosan edz.

részletek

Sajtó: Három jelölt is van Vettel helyére

Noha a hírek szerint a Ferrari ajánlatot tett a négyszeres vb-győztesnek – jelentősen megvágott fizetéssel –, az olaszoknak állítólag három kiszemeltjük is van a német esetleges távozása esetére.

részletek

Ricciardo júliusra jósolja a szezonrajtot

Az ausztrál optimista a szezonkezdetet illetően, szerinte az országok vezetői megtették a szükséges óvintézkedéseket, így hamarosan visszatérhetünk a régi kerékvágásba. Elmondta, melyik pályát szeretné idénynyitónak.

részletek

Ricciardo: A tűzzel játszottunk Ausztráliában

A Renault ausztrálja eleinte nem tulajdonított nagy jelentőséget a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetnek, de úgy véli, ha kissé kaotikusan is, de jó döntés született a verseny törlésével.

részletek

Ricciardo önként megy majd az utolsó rajthelyre

A Renault F1-es pilótája levezette az első futam forgatókönyvét: megszerzi a pole-t, de a sor végéről rajtol, megvárja a tülekedést, majd az első körben átveszi a vezetést. Szerinte ez jó időszak az edzésre.

részletek

Ricciardo beszólt Norrisnak, majd beleugrott a medencébe

A Renault ausztrál F1-es pilótája ezúttal sem hazudtolta meg önmagát - ha humorról van szó, akkor rá mindig számíthatunk. Most Lando Norris kapott ebből egy adagot...

részletek

Sainz: Eltúlozták a Ricciardóval való rivalizálásunkat

A McLaren spanyol F1-es pilótája úgy érzi, a Netflix kissé túldramatizálta a renault-s ausztrállal vívott tavalyi párharcát, de így is tetszett neki a Drive to Survive második évada.

részletek

Ricciardo szerint a pilótapiac immunis a vírusra

Oké, az idei Formula-1-es szezon már egy katyvasz lesz, az új szabályok pedig csak 2022-ben jönnek, de milyen hatása lesz ennek az átigazolásokra? Hogyan dönt az, aki mindent az új éra érkezéséhez időzített? Daniel Ricciardónak van véleménye.

részletek

F1-Archív: Ricciardo kellene a Ferrarinak?

Furcsa szponzor a McLarennél, érdekes pletyka a Renault-ról és a Toro Rossóról, Hamilton bemutatkozik, Barrichello a HANS-ra panaszkodik – az előző húsz év március 16-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

Hamilton: Sajnos ez a helyes döntés

Több F1-es pilóta is a közösségi médiában reagált az Ausztrál Nagydíj elmaradása: mindenki sajnálja, hogy nem versenyezhetnek a hétvégén, de egyetértenek abban, hogy az egészség a legfontosabb.

részletek

Renault: Új szponzor, nagyobb esély a maradásra?

Cyril Abiteboul arra még nem tudott biztos választ adni, hogy aláírják-e a 2021-től életbe lépő új Concorde-egyezményt, azt viszont leszögezte, az új szponzorukkal sokkal jobban néznek ki a dolgaik, mint eddig.

részletek
Olvastad már?