Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Ricciardo

McLaren: Most mi vagyunk a vadászok

A McLaren és a Ferrari szombati összecsapását a maranellóiak nyerték, de sem Daniel Ricciardo, sem Lando Norris nem temetné még az esélyeiket. Elsősorban Carlos Sainzot vették célba.

részletek

Ricciardo megbékélt a vb-cím hiányával

Daniel Ricciardo álma is ugyanaz, mint bárkinek az F1-ben, eddig azonban nem afelé haladt egyik csapatánál sem. Fiatalabb korában még fájt neki ez a tendencia, mára azonban máshogy lát sok mindent.

részletek

Ricciardo: Jobb érzéssel töltené el az embereket, ha Max nyerne végül

Lewis Hamilton vagy Max Verstappen? Daniel Ricciardo szerint volt csapattársa sikere valami újat és izgalmasat hozhatna a Formula-1 számára. Aki megnyeri majd a vb-t, az bizonyára meg is érdemli.

részletek

Ricciardo: Újra versenyképesek leszünk

Nem szerepelt túl jól Törökországban a McLaren, ám a csapat ausztrál pilótája továbbra is bizakodó. Daniel Ricciardo nem vált csalódottá az eredmények miatt, szerinte Austin feküdhet nekik.

részletek

Ricciardo: Az F1-ben most még fontosabbak a kapcsolatok

A McLaren ausztrál F1-es pilótája úgy érzi, hogy a koroanvírus-járvány idején még nagyobb szerepe van annak, hogy milyen emberi kapcsolatok alakulnak ki a csapattagok között.

részletek

Norris elégedett, maga mögött hagyta a történteket

Úgy tűnik, Lando Norris túltette magát a Szocsiban történteken, és elégedett a hétvége eddigi eredményeivel. Csapattársa a gyenge teljesítmény ellenére is nyugodt.

részletek

Ricciardo számára egyértelmű volt a váltás

Miközben csapattársa első győzelmét bukta el azzal, hogy nem cserélt időben intermediate gumikra az F1-es Orosz Nagydíj hajrájában, a McLaren ausztrálja jó időzítésével majdnem dobogós lett.

részletek

Ricciardo: Számomra nem volt kérdés, hogy váltani kell

A McLarennél drámaként élhették meg a mai versenyt, mert bár összességében egy kettős pontszerzésnek és Daniel Ricciardo 4. helyének örülhetnek, Lando Norris drámája beárnyékolja a hétvégét.

részletek

Ricciardo: A pohár félig tele

Az Olasz Nagydíj győztesének nem alakult a legjobban a péntekje. Számos dolog akadályozta, ennek ellenére várja a hétvége további részét – ami szerinte igencsak esővizes lesz.

részletek

Ricciardo: Ez a győzelem megérte a csapatváltást!

Majdnem két hét elteltével is mámorosan boldog az Olasz Nagydíj győztese, akit külön elégedettséggel tölt el az, hogy a Red Bull után egy másik csapattal is a dobogó tetejére állhatott.

részletek

Ricciardo: Nem ilyennek ismerem Verstappent!

Daniel Ricciardo, a McLaren pilótája úgy véli, Verstappen azonnal Hamilton segítségére sietett volna Monzában, ha a Mercedes pilótája nem teszi egyértelművé, hogy nem sérült meg.

részletek

„Kőkemény munka kellett a szétesett McLarent így összerakni”

Mika Hakkinen 1998-ban és 1999-ben is világbajnoki címet szerzett a wokingiakkal, de közelről látta, micsoda szenvedést élt át az istálló néhány évvel ezelőtt, a mezőny végéről pedig újra feljöttek.

részletek
Olvastad már?