Steward
Héjas Szilárd
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 18. vasárnap

Ricciardo

Ricciardo: Vettelt megzavarja egy fiatal csapattárs nyomása

Daniel Ricciardo szerint Vettelt könnyen kibillenti az egyensúlyából, ha egy ifjú csapattárs jobban teljesít nála. Másodszor szembesül ilyen szituációval, igaz, az ausztrál is átélhette ezt Verstappennel.

részletek

Ricciardo részleteket árult el a Red Bulltól való távozásáról

Az ausztrál F1-es pilóta szerint a mérnökének lecserélése is egy olyan esemény volt, ami a váltásra ösztökélte, de nem volt egy olyan dolog, amire ráfoghatná, hogy az döntött.

részletek

Ricciardo keményen beszélt a Renault-ról

Az ausztrál F1-es pilóta ugyan próbálta tompítani a mondanivalója élét, de egyértelmű, hogy mit sugallt: a csapatnak muszáj összekapnia magát, különben csalódást keltő lesz az év és így a következő év is.

részletek

Ricciardót meglepte Gasly lemaradása

A Red Bull-os Pierre Gasly idei teljesítménye messze elmarad a tőle elvárttól, amire elődje, Daniel Ricciardo meglepődve reagált. Nem várt ekkora lemaradást a franciától.

részletek

Még nem dőlt el a Vettel-Red Bull ügy?

Lehet olyan záradék Sebastian Vettel szerződésében, hogy már az idény végén távozhat, a hírek szerint szívesen menne vissza a Red Bullhoz - de mi lesz akkor a Ferrarival?

részletek

Ricciardo nem a pénzért váltott Renault-ra

Az ausztrál F1-es pilóta nyíltan beszélt tavalyi csapatváltásáról. Elárulta, az anyagiak nem, az egyre erősödő Max Verstappen pedig csak részben motiválta a döntésben.

részletek

Ex-F1-es: Ricciardóék a Renault foglyai

A korábbi F1-es pilóta, a sokat látott Christian Danner szerint mindkét Renault-pilóta az autó korlátai miatt szenved, és jelenleg egyikük sem érzi magát jól a csapatban. Mintha Ricciardónál ennek már érezhető jelei is lennének.

részletek

Ricciardo szerint Magnussen extrém sportszerűtlen volt

A dán figyelmeztetést kapott, de akkor sem hagyta abba: a Renault versenyzője bosszús volt, hogy felzárkózását a féktáv alatti irányváltásaival túl vehemensen védekező ellenfél meghiúsította.

részletek

Ricciardo: Az én érdemem, hogy nem Max a legfiatalabb rajtelső!

A Magyar Nagydíj időmérőjén a rajtrács két ellentétes felére kerültek Max Verstappennel, Daniel Ricciardo azonban a renault-s szerződés megkötésének évfordulóján nem bánja az átigazolást, és sikeresen viccelte el nehéz helyzetét.

részletek

Ricciardo dühös, Perez szerint az ausztrál tiszteletlen volt

A Renault és Racing Point pilótái a Q1 döntő pillanatában feszültek egymásnak, aminek eredményeként mindketten elrontották körüket, és kiestek az első fázisban. Ricciardo úgy gondolja, egymás időmérőjét szúrták el, Perez szerint az ausztrál az övét.

részletek

F1-Archív: Hatodik gumikeveréket tervez a Pirelli

Ricciardo a Renault-hoz igazol, bővítené kínálatát a Pirelli, Senna biztos jövőjében a Williamsnél, Schumacher csapatutasításra gyanakszik, Valentino Rossi Ferrarit tesztel, a Peugeot soha többet nem akar az F1-ben versenyezni. Hírek augusztus 3-ról.

részletek

A Renault ismét nullázott

Kettős kieséssel zárta az idény tizenegyedik futamát a francia gyári istálló. Ricciardo motorhiba miatt állt ki, Nico Hülkenberg pedig lehet, hogy élete esélyét szalasztotta el a dobogóra, kicsúszott.

részletek
Olvastad már?