Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

Ricciardo

Végre nincs gondja az üléssel Ricciardónak

A McLarenhez átigazoló ausztrál pilóta elárulta, hogy széles csípője révén korábban alig fért bele az F1-es autókba, a wokingiaknál viszont ez nem jelent problémát – legalábbis most már.

részletek

Nem lesz Ricciardo első számú, amíg Seidl a főnök

Nem fér hozzá kétség, hogy az ausztrál húzónévként érkezik a csapathoz, de amíg Andreas Seidl a csapatfőnök, nem lesz favorizálás. A McLaren célja megismételni a harmadik helyet és közelebb kerülni a Mercedes–Red Bull kettőshöz.

részletek

Mi a története Ricciardo F1-es rajtszámának?

Az ausztrál F1-es pilótára fiatalabb korában a NASCAR egyik ikonikus alakja volt óriási hatással, akinek épp ma húsz éve történt a tragikus versenybalesete. Az ő tiszteletére használja a hármas számot.

részletek

A Ricciardo-érát idézné Perezzel a Red Bull

Christian Horner, az energiaitalosok csapatfőnöke abban bízik, hogy a mexikói pilóta ugyanolyan szoros csatát vívhat Verstappennel, mint néhány éve az ausztrál, s ez a teljes istálló előnyére válhat.

részletek

Norris: Ricciardo nincs sokkal Sainz fölött

Bár az ausztrál személyében egy többszörös nagydíjgyőztes lesz az új csapattársa, a McLaren brit F1-es pilótája szerint nem lesz emiatt több nyomás rajta – viszont szeretne az istálló vezére lenni.

részletek

Ricciardo: Leporoltam magamról a pókhálót

Megtette első köreit a McLaren színeiben az ausztrál pilóta – igaz, a körülmények sem neki, sem a még előtte lehetőséget kapó csapattársa, Lando Norris számára nem voltak ideálisak.

részletek

Ricciardo: A kirakós utolsó darabja vagyok

A McLarennél idén bemutatkozó pilóta az autó leleplezése kapcsán nyilatkozott a kilátásairól, a Norrisszal való kapcsolatáról, a szerződése hosszáról. Abiteboul tetoválását nem felejtette el.

részletek

Az első fecske: Bemutatkozott az új McLaren

A wokingi F1-es istálló leleplezte Daniel Ricciardo és Lando Norris 2021-es versenyautóját - megvolt az idei szezon első bemutatója.

részletek

Ricciardo: A McLarennel világbajnok lehetek

Az ausztrál F1-es pilóta szerint a wokingiakkal még jobb esélye van erre, mint amilyen a Red Bull-lal volt - érzi a vibrálást, a sikeréhséget, a motivációt, szerinte megtörténik a szintlépés.

részletek

Hamilton toronymagasan a fizetési lista élén

Egyes források szerint a hétszeres F1-es világbajnok dupláját keresi a rangsorban második helyen álló Max Verstappennek, míg a mezőny végén az Alpha Tauri japán újoncát láthatjuk.

részletek

Norris: Szeretném már megismerni Ricciardót, de nem a mókázás miatt

Lando Norris és Daniel Ricciardo párosát talán még Lewis Hamilton szerződésének bejelentésétől is jobban várják az F1 rajongói. Nincs ezzel máshogy Norris sem, de ő nem a poénkodás miatt türelmetlen.

részletek

Ricciardo és Hamilton is benne van a FIFA 21-ben

De mégis hogy kerültek oda, mi ez a szerepcsere? Nos, a vezető futballos videójáték újításában már a sportágon kívülről érkező hírességek karakterével is lehet játszani.

részletek
Olvastad már?