Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 28. szombat

Ricciardo

Ricciardo: Túl merészek voltunk

Az ausztrál szerint csapata túl extrém irányt választott a beállításokkal, ez vezetett a második szabadedzésen történt balesetéhez, melynek során a falba csapódott.

részletek

Leclerc a második edzést is behúzta

Ismét a Ferrari pilótája volt a leggyorsabb Monacóban, ráadásul a Scuderia kettős vezetéssel zárta a napot a Red Bullok előtt. Norris a középmezőny legjobbja, Ricciardo viszont összetörte a McLarent.

részletek

Ricciardo igazat adott őt kritizáló főnökének

Az ausztrál is tisztában van vele, hogy egyelőre nem felel meg az elvásároknak a McLarennél, de keményen dolgozik azon, hogy ezen változtatni tudjon. Barcelonában valóban gondja volt az autóval.

részletek

Hölgyek, akikkel boldogok a pilóták – 2. rész

Az F1 mezőnyét jelenleg 20 versenyző alkotja, és ugyan még nem mindenki találta meg élete szerelmét, a többség boldog párkapcsolatban él. Sorozatunk második része következik.

részletek

Brown: Ricciardo nem felelt meg az elvárásainknak

A McLaren vezérigazgatója elismerte, hogy Lando Norris most egy lépéssel előrébb jár Daniel Ricciardónál, aki eddig – egy kivétellel - nem felelt meg a csapat felé támasztott elvárásainak.

részletek

Ricciardo: Kemény és szomorú verseny volt

Szombaton még a Q3-ba jutott, vasárnap viszont a pontszerzés sem jött össze a McLaren F1-es ausztráljának, aki annyira lassú volt, hogy bízik benne, hogy valami elromlott az autójában.

részletek

Három hellyel előrébb végezhetett volna Norris

Az ifjú brit Q2-es körét pályaelhagyás miatt törölték, ezért a 11. helyre visszaesve épp nem vehetett részt az utolsó szakaszban. A másik McLarennel Ricciardo bejutott, ő a kilencedik helyről startolhat.

részletek

McLaren: A fejlesztések jók, az idők nem

Daniel Ricciardo és Lando Norris is bízik abban, hogy ott lesznek a mezőny első felében, de pénteken még nem tudtak jó eredményeket hozni az átalakított autóval.

részletek

Latifi: Az F1 hatalmas áldozatokkal jár

Óriási elkötelezettségre van szüksége az Európán kívülről érkező versenyzőknek Nicholas Latifi szerint. A kanadai pilóta úgy véli, fiatalon nagy lépés elszakadni a családtól és az otthontól.

részletek

Ricciardo: Nem erőltetett az amerikai nyomulás

Az ausztrálnak saját gyerekkora jut eszébe: az iskolában egyedül ő és egy másik diák nézték a nagydíjakat. Pár éve rengeteg amerikai rajongó még azt sem tudhatta, mi az az F1.

részletek

Ricciardo: Miami előhozta a gyengeségeinket

Az ausztrál pilóta szerint pályaspecifikus volt, hogy a hétvégén ismét kissé gyengébben muzsikált a McLaren. Barcelonában viszont ismét előrelépést vár – részben a fejlesztéseik miatt is.

részletek

Mit tervez Ricciardóval a McLaren?

Vannak jelöltek a wokingiak ülésére, de 2023-ra még él az ausztrál szerződése és Zak Brown szerint az idei év későbbi szakaszában leülnek beszélgetni Ricciardóval a folytatásról.

részletek