Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 29. szerda

Ricciardo

Ricciardo érdeklődik a McLarennél?

Spanyol lapértesülés szerint Daniel Ricciardo távozna a Renault-tól 2021-re, méghozzá akkor is, ha nem jön össze szerződés egyik élcsapatnál sem - Fernando Alonso is képbe került...

részletek

Ő volt Ricciardo legnagyobb ellenfele

A Renault ausztrálja Verstappennel és Vettellel csapattársként küzdött meg, mikor azonban eddigi legnagyobb riválisáról kérdezték az F1-es mezőnyből, egy váratlan nevet említett.

részletek

Ricciardo miatt nem tud elrejtőzni a Renault

Korábban elveszett a középmezőny sűrűjében, Ricciardo érkezésével azonban kikerült a rivaldafénybe a Renault csapata, aminek így felszínre kerültek a gyengeségei – vallotta be a csapatvezető.

részletek

Ricciardo: Mi még nem beszéltünk a szerződésről

Az ausztrál F1-es pilóta szerint még nem tárgyaltak arról a Renault-val, hogy mi lesz a szezon után - annak azért örülök, hogy pletykaszinten továbbra is emlegetik a Ferrarival kapcsolatban...

részletek

Ricciardo adományt gyűjt az ausztráliai tűzvész károsultjainak

Daniel Ricciardo hamarosan árverésre bocsátja versenyzői ovarallját, a befolyt összegből pedig az ausztráliai erdőtüzek áldozatain és a hozzátartozókon szeretne segíteni. Mindenkit adományozásra biztat.

részletek

Ricciardo összefogná a Renault-t – a pályán kívül

Az ausztrál F1-es pilóta szerint fontos, hogy minőségi időt töltsön együtt a csapat és ha visszanéz 2019-re, akkor ezt például nem csinálta jól - most szeretne ezen változtatni még azelőtt, hogy elkezdődne az új szezon.

részletek

Ricciardo: Rossz magamat kilencedikként látni

Daniel Ricciardo úgy érzi, nem rajta múlt, hogy 2019-ben csak olyan eredményt ért el, amilyet, és azt mondja, az eredmények nem tükrözik hűen az ő valós tudását.

részletek

Képzelt riport egy világbajnokságról

Kimi Raikkönen bajnokesélyesnek tűnt, a világbajnoki címvédő csak hatodik lett, Sainz zsinórban ötször szerzett pole-t… Hogy miféle bajnokság volt ez? A 2019-es F1-es szezon. Egyetlen apró módosítással.

részletek

Norris úgy döntött, visszavesz a poénkodásból

A McLaren pilótája nem szeretné, ha az emberek azt gondolnák róla, hogy nem veszi komolyan a dolgát, ezért a következő szezontól egy komolyabb arcát fogja mutatni a külvilágnak.

részletek

Vettel: Bárkit képes vagyok legyőzni

A gyenge szezon ellenére nem csökkent Sebastian Vettel harci szelleme. Úgy gondolja, továbbra is képes bárkit legyőzni csapaton belül, nem fél a csatározástól. Ha nyerni akar, nem is tehet másképp.

részletek

Őt hiányolja az élmezőnyből Mika Hakkinen

A Red Bull-Honda házasság igazi nyertese a japán gyártó, vélekedik a kétszeres világbajnok. A csapatot Renault miatt elhagyó Daniel Ricciardót sajnálja, egyben aggódik miatta: a sikertelenség kikezdheti hozzáállását.

részletek

Vettel és Ricciardo a legközelebb az eltiltáshoz

A két egykori csapattárs volt az utóbbi egy év rosszfiúja a Formula-1-ben. A négyszeres bajnoknak ráadásul vigyáznia kell, júniusig ugyanis biztos nem csökken büntetőpontjainak száma.

részletek
Olvastad már?