Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

Ricciardo

Villeneuve: Ricciardót kellett volna büntetni, nem Vettelt

Napok óta lázban tartja a Formula-1-es szakértőket a kanadai incidens Sebastian Vettel és Lewis Hamilton között. Az 1997-es világbajnok egészen érdekes álláspontot képvisel, ő Ricciardót büntetné.

részletek

Ricciardo: Engem Hamilton ugyanígy leszorított

Daniel Ricciardo egy három évvel ezelőtti esetre hívta fel a figyelmet, amikor Monacóban Lewis Hamilton a kanadainál jóval veszélyesebb módon szorította falnak, ám a szankció akkor elmaradt.

részletek

Hülkenberg csapatutasítás miatt mérges

Mindenki a látványos, Hamilton-Vettel csatáról és a kétes megítélésű büntetésről beszél a Kanadai Nagydíj után, pedig a Renault-nál is zajlik az élet, Hülkenberget visszafogta a csapat a futam végén.

részletek

Ricciardo: Ez fantasztikus volt, de még sok dolgunk van

Daniel Ricciardo elégedett saját maga és csapata teljesítményével a Kanadai Nagydíj után, ahol a szombaton megszerzett negyedik rajtkockát hatodik pozícióra váltotta be a versenyen.

részletek

Ricciardo: Remélem, bekerülök a tévébe

Daniel Ricciardo önmagát is meglepve a 4. helyre kvalifikált a Kanadai Nagydíj időmérőjén, a megszokott élmezőny hat pilótájából hármat is megelőzve. Lát rá esélyt, hogy a leintésig megvédi pozícióját.

részletek

Ricciardo pole-nak érzi a negyedik helyet

Gyakorlatilag remekül alakult az időmérő edzés a Renault számára. Daniel Ricciardo a negyedik, míg Nico Hülkenberg a hetedik rajtkockából vághat neki a Kanadai Nagydíjnak.

részletek

Nem a levegőbe beszélt a Renault

Egyre szebbnek tűnik az eddig csak szenvedő Renault jövője. A motor erősnek mutatkozik, mindkét csapat jóval előrébb jár, mint korábban, ráadásul hamarosan jön a hatalmas fejlesztési csomag.

részletek

Ricciardo: Most tényleg jobb lesz a Renault

Az ausztrál pilóta elárulta, nem volt alaptalan a csapat azon ígérete, amely szerint a Francia Nagydíjra jelentős gyorsulásra számíthatunk tőlük. Annak ellenére sem, hogy ezt korábban már hallottuk.

részletek

Ricciardo: Markónál sokszor csak hallgatni és bólogatni kellett

A Red Bull segítségével került be a Formula-1-be és ért el sikereket Daniel Ricciardo. Bár Helmut Marko nyilatkozataiban gyakran megtalálja volt pilótáját, az ausztrál egyszer sem szúr vissza.

részletek

Ezért hívja magát Ricciardo Méhészborznak

A méhészborz (mellivora capensis) az állatvilág legrettenthetetlenebb tagjaként ismert, amely mérgeskígyókkal harcol és nagyragadozókra támad. Daniel Ricciardo is pont ilyen.

részletek

Ricciardo: Verstappen gyorsabb, mint Vettel

A tapasztalt ausztrál mindkét pilóta csapattársaként versenyzett már a Formula-1-ben és egyértelműen azt érzi, egy körön a holland máris gyorsabb, mint a négyszeres világbajnok és tovább javul.

részletek

Ricciardo: Frusztráló a Renault szükségtelen stratégiai hibája

Daniel Ricciardo épp csak pontot tudott szerezni a hétvégi Monacói Nagydíjon, a visszaesésben pedig nagy szerepe volt csapata, a Renault rossz taktikai húzásának is, amit az ausztrál elég nehezen visel.

részletek
Olvastad már?