Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 17. csütörtök

Ricciardo

Olasz sajtó: Ricciardót Vettel helyére!

Továbbra is kegyvesztett Sebastian Vettel a Ferrari hazájában. A lapok a Scuderiával számtalanszor hírbe hozott Daniel Ricciardót látják a német helyén, akár már a 2020-as szezonban.

részletek

Már Szingapúrban visszatérhet a régi Vettel az excsapattárs szerint

Elég egyetlen verseny, és máris a múlté a négyszeres világbajnok szenvedése – vélekedik Daniel Ricciardo, aki 2014-ben egészen közelről figyelhette a német egy gyenge periódusát. Ez az egy verseny pedig akár már Szingapúr is lehet, ahol Vettel általában erős.

részletek

Ricciardo: Nem ide tartozom, az élmezőnyben a helyem

Első renault-s szezonja tető- és mélypontját emelte ki Daniel Ricciardo. Kanada olyan érzés volt számára, mint egy pole-pozíció. Ausztria pocsék hétvége volt, mégsem törte le.

részletek

Nyilvánosságra került, mi áll Ricciardo szerződésében

Csillagászati alapfizetés és súlyos bónuszok: az F1-es kontraktusokat általában teljes titkolózás övezi, Daniel Ricciardo és korábbi menedzserének pereskedése során azonban nyilvánosságra hozták a számadatokat.

részletek

Abiteboul: A Renault motorja jó, az autó, ami gyengébb

Cyril Abiteboul csapatfőnök szerint az Monzában látszott a legjobban, hogy a Renault erőforrásával különösebb baj nincs: az autó gyengeségei azok, amik gyakran meggátolják őket a jó eredmények elérésében.

részletek

A Renault Ricciardót is lecserélheti 2021-re

A francia gyári istálló már megvált egyik rutinos pilótájától, Nico Hülkenbergtől és a csapatfőnök elmondása alapján egyáltalán nem garantált Daniel Ricciardo helye sem a jövő év után.

részletek

Ez a Renault ennyi pontot még sosem szerzett

Nagyot villantott Monzában az idén eddig szenvedő francia istálló, Nico Hülkenberg kiemelte, ilyen sok pontot még nem szerzett a csapat, ráadásul egyértelmű, hogy a Renault-motor erős.

részletek

Ricciardo: Miénk volt a negyedik legjobb autó

Büszke a Monzában elért eredményre a Renault ausztrál F1-es versenyzője, aki különösen a hajtáslánc terén elért fejlődést emelte ki az Olasz Nagydíjon szerzett negyedik-ötödik helyek után.

részletek

Ricciardo: Senki nem akart elöl menni

Sokáig fogunk emlékezni az idei Olasz Nagydíj időmérő edzésére, amikor addig-addig szórakoztak és lassítottak a Q3 résztvevői, míg elpackázták a hátralevő időt és lemaradtak utolsó gyorskörükről.

részletek

Ricciardo: A nézők viselkedjenek felnőttként!

Felháborította a Renault ausztrálját, hogy a nézők megtapsolták Hamilton edzésbalesetét Spában. Megkérte a nézőket: igazi rajongóként viselkedjenek ilyen helyzetben, ne gyerek módjára.

részletek

Ricciardo: A Renault vasárnapi tempója igen biztató volt

Határozott gyorsulást érzékelt Daniel Ricciardo az autóján Belgiumban, különösen a versenytempó tekintetében. Bár végül nullázott, biztatónak tartja a látottakat, Monzában is lehet esélyük.

részletek

Ricciardo tette tönkre Grosjean versenyét

A Haas-Ferrari a szokásos forgatókönyvet hozta Belgiumban is, a jól sikerült időmérő után nem sikerült a pontszerzés. A gyenge végsebesség miatt képtelenek voltak előzni, őket viszont otthagyták.

részletek
Olvastad már?