Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

Ricciardo

Ricciardo és a Covid-F1: Ha kicsöngetnek, megyünk a fenébe

A szabad hétvégén Daniel Ricciardo szakított időt arra, hogy folytassa idén megkezdett naplóját. Az ausztrál most járvány miatt az F1-ből számára legjobban hiányzó elemekből állított össze egy listát.

részletek

A McLaren már nem ígérget Ricciardónak

Zak Brown szerint amikor először beszéltek, még nem tudott mit mondani, csak ígérhetett, azóta viszont megváltoztak a dolgok, beváltotta ezeket az ígéreteket - Andreas Seidl személye is döntő volt.

részletek

Ricciardo: Kívül mosolygok, de belül azért fáj

Noha örül a Mugellóban elért negyedik helynek, azért a Renault ausztrálja sajnálja, hogy nem jött össze a dobogó: elmondása szerint nem volt válasza Albon hajrában mutatott tempójára.

részletek

Ricciardóval a saját csapattársa szúrt ki

A mugellói időmérő kulcsmozzanata Esteban Ocon megperdülése volt, amivel a Q3 résztvevőinek többségével jól ki is tolt. A Renault így is gyorsabbnak tűnik most, mint a McLaren.

részletek

Ricciardo megérezte a Perez-ügyet

A Renault ausztrál F1-es pilótája szerint Monzában már volt egy ilyen érzése, hogy hamarosan sor kerül a bejelentésre - viszont Perez még fiatalabb is nála, úgyhogy nem aggódik érte.

részletek

Ricciardo: Bottas miért ilyen lassú?

Daniel Ricciardónak különös tapasztalásban volt része a Formula-1-es Olasz Nagydíjon: a verseny nagy részében Renault-ja azonos tempóra volt képes, mint a Valtteri Bottas által vezetett Mercedes.

részletek

Ricciardo elmondta, miért gyengébb a Renault, mint Spában

A belgiumi remeklés után Monzában is mindenki erős teljesítményt vár a Renault-tól, ennek fényében kicsit csalódáskeltő volt az időmérős eredményük – az ausztrál elmagyarázta, mi lehet az oka.

részletek

Ricciardo teljesen kiakadt a fiatalokra

Aki látta az F3-asok pénteki időmérő edzését, nem is csodálkozhat ezen. Komikus és egyben veszélyes jelenetek tömkelege történt, ahogy egymást akadályozták szélárnyékot keresve.

részletek

Most tényleg nem a köridőt kell nézni: Ricciardót kivették a Mercedesek mögül

Közhely, hogy a szabadedzésen nem számít az időeredmény és helyezés, Daniel Ricciardo esetében azonban tényleg ez a helyzet Monzában. Az ausztrál legjobb idejét elvették, így harmadik helyett csak a 15. pozícióban végzett délután.

részletek

Monzai és konstruktőri dobogóra ácsingóznak a Renault-nál

A spái remeklés után az F1-es Olasz Nagydíjon is erős teljesítményt vár Daniel Ricciardo és Esteban Ocon: itt a legjobb esély arra, hogy végre felálljon a pódiumra a francia alakulat?

részletek

A Renault végre elkezdte jól használni az autóját

Daniel Ricciardónak köszönhetően a csapat néhány hete olyan mértékű felfedezést tett az idei konstrukciójával kapcsolatban, ami felbolydíthatja a középmezőnyt. Életre kelt az RS20.

részletek

Podcast: Alonso dörzsölheti a tenyerét!

Lewis Hamilton ismét érinthetetlen volt, a Ferrari égett, mint a rongy, a Renault viszont újkori története legjobb hétvégéjét teljesítette: rendhagyó értékelőnkben Sanyi kommentátori képességeit is megvillantja!

részletek
Olvastad már?