Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 20. szombat

Ricciardo

Ausztriában nagyon látszott a Renault gyengesége

Hiába ért probléma nélkül célba a két gyári Renault vasárnap, esélyük sem volt a pontszerzésre. Az autóval van baj, mivel ugyanezzel a motorral a McLaren tizenkét egységet gyűjtött és remekül ment.

részletek

Óriási a csalódás a Renault háza táján

A Renault-motorok egyre jobban teljesítenek idén, a gyári istálló azonban ismét betlizik Ausztriában. A McLaren egyértelműen és nagy fölénnyel győzte le a gyáriakat, akik nem értik ennek okát.

részletek

Hülkenberg eddig 7:1-re kikap az időmérőkön

A tapasztalt német pilóta elismeri, nem néz ki túl jól a Daniel Ricciardóval szembeni időmérős eredménye. Bár a szakemberek nagyra tartják Hülkenberget, egyelőre az ausztrál tűnik jobbnak.

részletek

Éjszaka változtatott a DRS-en a Renault

Furcsa dolgokat tapasztalt a csapat és a két pilóta, de legalább ugyanarra panaszkodtak mindketten - a franciák úgy döntöttek, hogy megváltoztatják a DRS mechanizmusát szombatra.

részletek

A McLaren nem meri használni az új Renault-motort

Igazán remekül sikerült a Renault új, B-specifikációjú erőforrása, a wokingi istálló mégsem meri még bevetni élesben, mivel a korábbi cserélgetések miatt máris rajtbüntetésekkel szembesülnének.

részletek

Ricciardo: Legyenek teljesen egyforma autók

A Mercedes évek óta legyőzhetetlen a Formula-1-ben, így egy középcsapat pilótájának reménye sem lehet a győzelemre. Daniel Ricciardo szerint az lenne fair, ha a versenyautók egyformák lennének.

részletek

Ricciardo: Keressenek másik vonalvezetést...

A Renault két F1-es pilótája ugyanazt mondja a Paul Ricardról: ez a pálya a jelenlegi formájában a lehető legrosszabb helyszín a versnyzéshez. Ricciardo más vonalvezetést akar, Hülkenberg a szabályokban bízik.

részletek

Hamilton: Ricciardo nem érdemelt büntetést

A sok vitát kavart kanadai eset után Franciaországban is büntetés miatt változott a végeredmény. Daniel Ricciardo manővereit viszont másképp ítéli meg Lewis Hamilton és Nico Rosberg.

részletek

Ricciardo esete az AFM ricciardós címlapjával

Többször is előfordult már, hogy Formula-1-es pilóták kezébe került újságunk egy olyan lapszáma, amelyen saját arcképük mosolygott vissza rájuk, ám Daniel Ricciardo találkozása az Autósport és Formula Magazin júniusi számával igazi mérföldkőnek számít.

részletek

Már a Renault a csúcssebességi lista élén

Egyértelműen szorosabbá vált a versengés a motorgyártók között idén, szokatlan látvány egy Renault-erőforrást az élen látni. Az első ötbe befért a Honda és a Ferrari is, de kicsik a különbségek.

részletek

Ricciardót úgy megbüntették, még pontot sem szerzett

A versenyfelügyelők szabálytalannak ítélték meg Daniel Ricciardo utolsó körben bemutatott manőverét Lando Norris és Kimi Raikkönen ellenében, így a hetedik helyről még a pontszerzők közül is kicsúszott.

részletek

Saját motorjával verik el a Renault-t

Franciaországban is bejutott a gyári Renault istálló egyik pilótája a Q3-ba, mégsem lehet felhőtlenül boldog, mivel a McLaren azonos erőforrással könnyedén legyőzte mindkét versenyzőjét.

részletek
Olvastad már?