Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 2. péntek

USA

Gasly: Austin mindenkinek nagy kihívás lesz

A pilótáknak normál esetben sincsen könnyű dolguk az USA Nagydíj helyszínén, az idei autókkal azonban még nehezebb lesz Pierre Gasly szerint. A francia pilóta úgy látja, bonyolult hétvége vár rájuk.

részletek

2024-ben érkezne meg az Andretti

Továbbra is komolyak a szándékai az Andretti Autosportnak, a csapat ugyanis a 2024-es belépést tűzte ki célul. Bár egyelőre elég kevés esély van a bemutatkozásukra, úgy készülnek, mintha biztos helyük lenne a mezőnyben Mario Andretti szerint.

részletek

Jimmie Johnson visszavonul a teljes éves versenyzéstől

Egyik szériában sem vállal már teljes szezont 2023-tól kezdve a NASCAR hétszeres bajnoka, aki tavaly óta az IndyCar mezőnyét erősítette, a versenyzéstől pedig továbbra sem távolodik el teljesen.

részletek

Andretti: Nem adjuk fel az F1-es lehetőséget

Az 1978-as világbajnok Mario Andrettit nem érdeklik az elé gördített akadályok. Továbbra is úgy zajlanak az előkészületek saját F1-es csapata beindítása iránt, mintha megkapták volna a zöld jelzést.

részletek

Magnussen extrém pályákon versenyezne

Szívesen látná az extrémebb amerikai pályákat a versenynaptárban Kevin Magnussen. A Haas dán versenyzője úgy véli, Watkins Glen, és a Road America is érdekes lenne a pilóták számára.

részletek

NASCAR: Raikkönentől sokat várnak Watkins Glenben

Kimi Raikkönen már túl is van első NASCAR-tesztjén, mielőtt jövő hétvégén újra versenyhétvégén vesz részt a Formula-1-es világbajnok. A csapattulajdonost máris meggyőzte és sokat várnak tőle.

részletek

Steiner: Az F1 tanulhat az amerikai ligáktól

Megoszlanak a vélemények a pilótákra vonatkozó fizetési sapkáról. A többség őrültségnek tartja ezt az ötletet, de a Haas csapatfőnöke szerint érdemes lenne megnézni, hogyan csinálják ezt az USA-ban.

részletek

F1-Archív: „Schumacher durvább volt Vettelnél”

F1-es kritizáló NASCAR-osok, Vettelt védő Villeneuve, Valencia miatt dühöngő Alonso és Barrichello, akit rendőrök vittek a nagydíjra: ezekről szóltak az F1-es hírek az elmúlt évek június 27-éin.

részletek

Hamiltonból undort vált ki az amerikai abortuszdöntés

Miután az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága kimondta, hogy az abortuszhoz való jogot meg kell szüntetni, Lewis Hamilton az Instagramon adott hangot nemtetszésének.

részletek

Ricciardo: Nem erőltetett az amerikai nyomulás

Az ausztrálnak saját gyerekkora jut eszébe: az iskolában egyedül ő és egy másik diák nézték a nagydíjakat. Pár éve rengeteg amerikai rajongó még azt sem tudhatta, mi az az F1.

részletek

Gazdagok nagydíja: Elképesztő árak Miamiban

Egy átlagos belépő is 750 ezer forintnak megfelelő dollárba kerül az első Miami Nagydíjon. Csillagászati összegeket lehet elszórni az F1-es hétvégén a metropoliszban: 3000 dolláros vacsora, 100 ezer dolláros buli és szállás.

részletek

Jelentős pénzt kereshet az F1 Amerikában

Az eddigieknél jövedelmezőbb televíziós szerződést szeretne kötni a Formula-1 tulajdonosa az Egyesült Államokban. Erről a Liberty Media elnöke beszélt nemrégiben.

részletek