Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

USA

Megöltek egy korábbi NASCAR-pilótát az USA-ban

Az Xfinity és Truck szériákban versenyzett 2016-ig John Wes Townley, akit szombat este lelőttek. A kórházba szállítást követően életét veszítette.

részletek

Letartóztatták a NASCAR-főnököt, a vád állatkínzás

Lemondott pozíciójáról a NASCAR Cup ügyvezető igazgatója: beosztottjai a médiából tudták meg, hogy állatkínzásért kell bíróság elé állnia.

részletek

F1-Archív: „Schumacher durvább volt Vettelnél”

F1-es kritizáló NASCAR-osok, Vettelt védő Villeneuve, Valencia miatt dühöngő Alonso és Barrichello, akit rendőrök vittek a nagydíjra: ezekről szóltak az F1-es hírek az elmúlt évek június 27-éin.

részletek

Idén is elmarad a Szingapúri Nagydíj, három helyszín pótolhatja

Az ázsiai városállamban még október elején sem mernek tömegrendezvényt tartani. Az USA, Kína és Törökország is opció a helyettesítésre – az F1 továbbra is 23 nagydíjjal számol.

részletek

Az egész F1 az amerikai versenyzőt keresi

A két amerikai verseny beütemezésével a Formula-1 újabb lépést tett az amerikai rajongói szívek meghódításáért, az utolsó, legfontosabb lépés azonban még hátravan: egy jó versenyző bevonzása az USA-ból, akivel a nézők azonosulni tudnak.

részletek

Andretti: Amerikai versenyzőt topcsapatba!

Ha „az orosz gyerek” megérdemli az F1-es szereplést, akkor egy amerikai tehetségnek is helye van a királykategóriában, mondja az 1978-as világbajnok. Konkrét jelöltje Colton Herta, aki 21 évesen már négyszeres futamgyőztes az IndyCarban.

részletek

Domenicali: Miami az F1 kultúráját gyarapítja

Az F1 új elnöke egy mérföldkőként tekint a floridai nagydíj 2022-es megrendezésére, ami egy „hihetetlen” jövőt vetít előre a száguldó cirkusz számára. Minden csapatnak tetszik az irány.

részletek

Már biztos: Miamiba megy az F1!

Megvalósul a régóta pletykált F1-es Miami Nagydíj! A világbajnokság éveken át tartó tárgyalássorozat után bejelentette, hogy 2022-től 10 éven át a floridai városban is rendeznek versenyeket.

részletek

Koraszülöttként jött világra Magnussenék kislánya

A Formula-1 körforgásából kikerült Kevin Magnussen, de kárpótolta egy örömteli érzés: édesapa lett. A kis Laura hét héttel korábban érkezett, mint várták.

részletek

Indy 500: Alonso bizakodó a verseny előtt

Fernando Alonso másodszor rajtolhat el a legendás Indy 500-on, ám sokak szerint rossz lóra tett a Chevrolet-val. Ő úgy érzi, nem számottevő a különbség, ráadásul az elmúlt két évben is a Chevy nyert.

részletek

Minden, amit az Indy 500-ról tudni kell

Vasárnap rendezik a világ egyik, ha nem a legrangosabb autósporteseményét, nevezetesen az Indy 500-at. Lássuk, mit kell róla tudnia egy Formula-1-hez szokott európai nézőnek!

részletek

Nyolcvan luxusautót loptak el egy kereskedésből a fosztogatók

A zavargássá fajuló tüntetéseknek egy luxusautó-kereskedés is áldozatul esett a kaliforniai San Leandróban. A tömegesen betörő fosztogatók 80 autót kötöttek el a helyszínről. Számos járművet megtaláltak már, de többnyire fontos alkatrészek nélkül.

részletek
Olvastad már?