Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 21. szombat

USA

Gazdagok nagydíja: Elképesztő árak Miamiban

Egy átlagos belépő is 750 ezer forintnak megfelelő dollárba kerül az első Miami Nagydíjon. Csillagászati összegeket lehet elszórni az F1-es hétvégén a metropoliszban: 3000 dolláros vacsora, 100 ezer dolláros buli és szállás.

részletek

Jelentős pénzt kereshet az F1 Amerikában

Az eddigieknél jövedelmezőbb televíziós szerződést szeretne kötni a Formula-1 tulajdonosa az Egyesült Államokban. Erről a Liberty Media elnöke beszélt nemrégiben.

részletek

Domenicali: Igazi versenyző kell az F1-nek Amerikából

A sportág számára még fontosabbá vált, hogy amerikai versenyzője vagy akár versenyzőnője legyen, de az illető nem kerülhet be pusztán nemzetisége alapján. A Las Vegas-i Nagydíjjal pedig még nagyobb lett az esély egy amerikai debütálásra.

részletek

Hivatalos: Szombat esti futammal jön Las Vegas

Ahogy az várható volt, az F1 bejelentette, hogy 2023-tól egy harmadik versenyt is rendeznek az Egyesült Államokban, méghozzá Las Vegasban – a legnagyobb kuriózum a helyszín mellett az időpont.

részletek

Domenicali: Akár évi 30 futamot is rendezhetnénk

Legalábbis az érdeklődők számát látva, állítja az F1 vezérigazgatója. A szakember az amerikai terjeszkedés mellett Afrikát is azon helyszínek között említette, ahova rövidesen ellátogathat a mezőny.

részletek

Grosjean készen áll az első győzelemre

Jól érzi magát az IndyCar-ban a francia pilóta, aki úgy gondolja, idén akár az első futamgyőzelmét is megszerezheti az Andretti színeiben. Romain Grosjean bizakodva várja az új szezont.

részletek

Jimmie Johnson bevállalja az Indy500-at

Bár az első IndyCar szezonja nem sikerült túl fényesre a legendás pilótának, a NASCAR hétszeres bajnoka továbbra is motivált. Jövőre teljes szezont fut, így az oválpályás futamokon is részt vesz.

részletek

Alonso támogatja az amerikai futamokat

2022-től kezdve már két helyszínen is versenyt rendeznek az Egyesült Államokban. Jövőre Austin mellett Miami is csatlakozik, Fernando Alonso pedig egyetért a tengerentúli terjeszkedéssel.

részletek

Ismert gyártó csatlakozhat az IndyCarhoz

Újabb motorpartner érkezhet az IndyCar bajnokságába, miután a hírek szerint a jelenlegi két beszállító mellé a Toyota is szeretne csatlakozni. Ennek okai az új szabályokban keresendőek.

részletek

Megöltek egy korábbi NASCAR-pilótát az USA-ban

Az Xfinity és Truck szériákban versenyzett 2016-ig John Wes Townley, akit szombat este lelőttek. A kórházba szállítást követően életét veszítette.

részletek

Letartóztatták a NASCAR-főnököt, a vád állatkínzás

Lemondott pozíciójáról a NASCAR Cup ügyvezető igazgatója: beosztottjai a médiából tudták meg, hogy állatkínzásért kell bíróság elé állnia.

részletek

F1-Archív: „Schumacher durvább volt Vettelnél”

F1-es kritizáló NASCAR-osok, Vettelt védő Villeneuve, Valencia miatt dühöngő Alonso és Barrichello, akit rendőrök vittek a nagydíjra: ezekről szóltak az F1-es hírek az elmúlt évek június 27-éin.

részletek