DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 7. kedd
Egyéb

Hamiltont gyalázta a letartóztatott influenszer

Andrew Tate egy videóban beszélt arról, hogy győzne az F1-ben Hamilton autójával – majd testvérével azt részletezték, hogyan vernék össze a világbajnokot.

A Mirror bulvárlap hivatkozik egy korábbi, újra felkapott videóra, amelyben Andrew és Tristan Tate gyalázzák Lewis Hamiltont. A testvérpárt és két társukat emberkereskedelem és nemi erőszak vádjával vette őrizetbe a rendőrség Romániában. A korábbi kickboxvilágbajnok Andrew Tate – aki arról híres, hogy minden nagyobb közösségi oldalról kitiltották – a következőket mondta a videóban, amely egy F1-es verseny, feltehetően a 2021-es Abu Dhabi Nagydíj VIP-zónájában készült:

„Ez semmi, ezt én is meg tudom csinálni. Beülök egy autóba, elindulok, balra, jobbra kanyarodok. Csessze meg, megyek már most. Ebben a sz*rban nem tudna legyőzni, adják oda az autóját. Nem fogják odaadni, mert tudják, hogy győznék. Ezért nem adják oda a kocsiját” – mondta a videóban a 36 éves Andrew Tate. „Ha látok valakit, aki olyat csinál, amihez nem értek, azt mondom, oké. Ami nagyon ritkán fordul elő. De egy kocsit vezetni? Emberek, én állandóan kocsikat vezetek.”



Ezután öccse vette át a szót, már szóba hozva Hamilton megverését is: „De ha Lewis Hamilton kiszáll az autóból és harcolnom kell vele a kocsijáért… Csessze meg, kábé ilyen magas” – mondta Tristan. Eközben Andrew verést imitált, és a két testvértől elhangzott, hogy Hamilton „egy p***i”, valamint „eltöröm a gerincét” és „összehajtogatom.”

A videóban egy másik jelenlevő megjegyezte, hogy Hamilton vegán. A testvérek hüledeztek, majd szóba hozták Hamilton egykori kapcsolatát Nicole Scherzingerrel, becsmérlő poénokat tettek szexuális életükre és Hamilton magasságára, „törpének” nevezték a hétszeres világbajnokot.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: