Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Hamilton

Coronel: Hamilton tudja, hogy csak Verstappen győzheti le

Tom Coronel 2020-ban reális célkitűzésnek érzi Max Verstappen számára, hogy a Red Bull-Hondával felérjen a csúcsra, ettől pedig Lewis Hamilton és a Mercedes is jogosan kezd tartani.

részletek

Hamilton többet csatázna Verstappennel és Leclerc-rel

A Red Bull és a Ferrari ifjú tehetségéről is elismerően beszélt a Mercedes ötszörös F1-es világbajnoka, aki készen áll rá, hogy a szezon második felében keményebb harcokat vívjon velük.

részletek

Wolff: Alonso nem, Verstappen talán

A Mercedes F1-es csapatfőnöke kizártnak tartja, hogy a spanyol pilóta Lewis Hamilton oldalán versenyezzen náluk, a Red Bullnál szereplő hollanddal kapcsolatban viszont kitérő választ adott.

részletek

Verstappent a Ferrari segítheti világbajnoki címhez

A Red Bull-Honda és vezérpilótája egyre javuló formáját látva még nem kell lemondania az idei bajnoki címről. Önerőből azonban már nincs esélye behozni a hátrányt, a rivális segítsége kellene.

részletek

Szégyen, de győzelem nélkül maradhat idén a Ferrari

A téli teszteket követően hatalmas várakozás előzte meg a szezont a Ferrari részéről, ehhez képest tizenkét nagydíj után még nyeretlenek és a neves újságíró szerint ez év végéig így is maradhat.

részletek

Wolff: A Ferrari már csak egy irracionális vágyálom

A Mercedes csapatfőnöke szerint a pilótáknak csak az számít, hogy győztes autójuk legyen, így a Ferrari manapság nem több a versenyzők számára, mint egy irracionális vágy, ami a nevéből él.

részletek

Hamilton véleményét is kikérte a Mercedes

Toto Wolff bevallotta, hogy Lewis Hamilton is megkapta azt a listát, amelyen a 2020-ra lehetséges csapattársainak nevei szerepelnek - konkrétan Valtteri Bottasé és Esteban Oconé.

részletek

Ezt csodálja Leclerc Lewis Hamiltonban

A Formula-1 jelenlegi legeredményesebb pilótája Lewis Hamilton, akire néha még a rivális is felnéz. Van egy olyan képessége, amit Charles Leclerc is igyekszik minél hamarabb elsajátítani.

részletek

Wolff: Bottast valóban többször is háttérbe szorítottuk Hamilton miatt

A Mercedes csapatfőnöke elismerte, hogy Valtteri Bottas tavaly többször is szenvedhetett amiatt, hogy Lewis Hamilton érdekeinek előtérbe helyezése miatt meg sem kapta az igazi esélyt.

részletek

Három-négy pilóta van Hamilton szintjén Verstappen szerint

A Red Bull hollandja nem összpontosít kizárólag az ötszörös világbajnokra: úgy véli, többen képesek lennének hasonló teljesítményre, a különbséget egyedül a technika jelenti.

részletek

Wolff: Lewis a Mercedesnél lett ilyen jó

Toto Wolff úgy látja, hogy Lewis Hamilton azóta stabilizálta magát és az életét, mióta eljött a McLarentől - szerinte évről évre fejlődik a pilóta és nemcsak a pályán, de azon kívül is.

részletek

Hamiltont már idegesítheti Verstappen

Jos Verstappen úgy véli, fia drasztikus előretörése az erősorrendben azt is magával hozta, hogy Lewis Hamilton kissé ideges miatta. Ezt az utóbbi időkben látott reakcióiból és nyilatkozataiból látja.

részletek
Olvastad már?