DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Hamilton

Miért vette ki Hamilton elől Russellt a Mercedes?

Toto Wolff magyarázta meg a furcsának tűnő taktikát, de arról is szót ejtett, hogy mennyire elégedett a Mercedes imolai teljesítményével.

részletek

„Nem tudtam elérni George szintjét” – Hamilton

A brit és csapattársa is úgy érzi, Russell hatodik helye volt a maximum az imolai F1-es időmérőn. A hétszeres világbajnok továbbra is segíti a Mercedes munkáját.

részletek

Hamilton a Verstappen-esetről: „Én bocsánatot kértem, de túl frusztrált volt…”

A két régi rivális újra egymásra talált egy pályaincidens során. A Mercedes megfeszített munkatempóval hozta el Imolába fejlesztéseit, melyek az F1-es edzésnap alapján működnek is.

részletek

„Lewis néha áldozatot csinált magából” – Mercedes

Andrew Shovlin szerint olykor visszaütött, hogy a brit nyitott volt a kísérletezésre. A hétszeres világbajnok hisz az érkező F1-es fejlesztéseikben.

részletek

Hamilton elmondta, kit választana utódjául

A szezon végén a Mercedestől a Ferrarihoz átigazoló hétszeres F1-es világbajnok egyértelművé tette, ki mellett döntene Toto Wolff helyében.

részletek

F1-Archív: Mercedes-ütközés után Verstappen-győzelem

Leclerc összetöri Lauda Ferrariját, Hamilton és Rosberg ütközése után Verstappen a legfiatalabb győztes, sárga zászló alatt szerez pole-t Hakkinen: május 15-i F1-es hírek az előző évekből.

részletek

„Lewis új felfogással fog szembesülni a Ferrarinál”

Korábbi csapattársa, Jenson Button szerint új lesz a hétszeres F1-es világbajnok számára, hogy a csapat mindenekelőtt áll. A brit nem vár feszültségeket Leclerc-rel.

részletek

Retro – A máig érthetetlen győzelem

Zsinórban hét különböző győztessel indult a 2012-es F1-es szezon, de egy sem keltett akkora megdöbbenést, mint Pastor Maldonado barcelonai sikere.

részletek

„Carlos a legjobb opció a Red Bull számára”

Juan Pablo Montoya alig várja, hogy a Hamilton-Leclerc csatát a Ferrarinál, Sainzról pedig azt gondolja, hogy a megfelelő környezetben nagyon jól tud teljesíteni.

részletek

„A szívem jelenleg még a Mercedesé” – Hamilton

Nincs is kapcsolatban a Ferrarival, csak távolról figyeli őket, és minden energiáját arra fordítja a hétszeres F1-es világbajnok, hogy mostani csapatával legyőzze a vörösöket.

részletek

„Lewis gyorsabb volt Pereznél” – Wolff bizakodó

A hétszeres világbajnok közepes gumikon teljesített utolsó etapja optimizmussal tölti el a Mercedes csapatfőnökét az F1-es Miami Nagydíjat követően.

részletek

„Elég volt ebből, térjünk vissza oda, ahova tartozunk!” – Hamilton

A hétszeres F1-es világbajnok eleinte élvezte is a felzárkózás jelentette kihívást, de most már újra győzni akar. A Mercedestől való távozásáról is beszélt.

részletek