Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Hamilton

Hamiltont a kihívások győzték meg a folytatásról

A tavaly szezonzáró után sokan vártak arra, hogy Lewis Hamilton bejelenti visszavonulását, ám a brit versenyző csak még motiváltabb lett. A hétszeres világbajnok úgy érzi, kihívásokra van szüksége.

részletek

F1-Archív: Vettel első F1-es napja

Összetűzés idősebb Mazepin és Stroll között, felváltva szereplő német pályák, az F1 ajtaján kopogtató Dán Nagydíj – ezek voltak szeptember 27. hírei az elmúlt huszonegy évben.

részletek

Podcast: TOP10 – A legdominánsabb bajnokok

Hol helyezkedik el Verstappen idei éve a legnagyobb dominanciát mutató szezonok listáján? Melyik volt számszakilag Hamilton legerősebb idénye? És kik mutatták a legnagyobb fölényt az F1 történetében?

részletek

Zhou: Hamilton mellettem állt

A kínai versenyző elmondta, hogy bemutatkozó szezonja során több alkalommal is támogatást kapott a hétszeres világbajnoktól, akihez hasonlóan ugyanúgy rasszista megjegyzéseket kapott.

részletek

Hamilton hálás, hogy barátok lettek Vettellel

Amíg egymás ellen versenyeztek a győzelmekért és a vb-címekért, s emiatt pszichológiai hadviselés is zajlott közöttük, nehéz volt barátságot kialakítani, de a brit örül neki, hogy eljutottak idáig.

részletek

Ezen a pályán nyerhet a Mercedes Russell szerint

Szingapúr helyett Austin lehet a címvédők esélye a győzelemre a monzai második helyezett szerint. Csapattársának, az ezüstöt idén kétszer megszerző Lewis Hamiltonnak viszont elképzelése sincs, hol lesz erős a csapat még 2022-ben.

részletek

Hamiltont nem érdeklik a rekordok

Pályafutása során eddig minden egyes szezonjában képes volt futamot nyerni Lewis Hamilton, ám a brit pilótát nem igazán foglalkoztatja ez a sorozat, ahogyan más rekordok sem.

részletek

Hamilton igyekszik támogatni a fiatalokat

A hétszeres világbajnok szerint fontos, hogy a tapasztalt versenyzők segítsék a fiatal titánokat, akik véleménye szerint még nem teljesen tudják eldönteni, hogyan menedzseljék pályafutásukat.

részletek

Hamilton: Legyenek sokkal egyenlőbbek az autók

Lewis Hamilton nem örül annak, hogy ennyire az autókon múlik egy pilóta teljesítménye. Azt szeretné, ha közel azonos versenyautókkal mérhetnék össze tudásukat. Idén a Mercedes láthatóan gyengébb.

részletek

A visszavonulás után sem fog elhallgatni Hamilton

Versenyzői pályafutása után is hatást akar gyakorolni a sportra és Stefano Domenicalira a hétszeres világbajnok. Arról is beszélt, örül, hogy a mezőny másik hangadója, Sebastian Vettel a rivalizálás ellenére jó barátja maradt.

részletek

Hamilton: Még sokáig versenyezhetek

A 37 éves brit pilóta egyáltalán nem gondolkodik még a visszavonuláson: úgy érzi, a halála napjáig a Mercedes kötelékeibe fog tartozni, és továbbra sem tett le a nyolcadik vb-cím megszerzéséről.

részletek

Glock: Érdekes látni a fiatalokat

A korábbi F1-es pilóta, Timo Glock, aki főként a 2008-as szezonzáróról ismert, nagyon különleges helyzetnek tartja azt, hogy a fiatalabb generáció nagyágyúi összecsapnak a rutinos világbajnokokkal.

részletek