Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő

Hamilton

Bottas nem fog rosbergi eszközökhöz nyúlni Hamilton ellen

A Mercedes finn pilótája úgy érzi, visszaütne, ha olyan mentális trükkökhöz folyamodna a hétszeres F1-es világbajnok ellen, mint tette azt a brit korábbi német csapattársa.

részletek

Sajtó: A Mercedes csak egyéves szerződést kínál Hamiltonnak

Lewis Hamilton és a Mercedes szappanoperája továbbra is zajlik, hiszen a nemrégiben lovaggá ütött hétszeres világbajnok és csapata továbbra sem jutottak egyezségre a szerződéshosszabbítást illetően.

részletek

Nem bánta meg a Ferrari, hogy nem szerződtette Hamiltont

Mattia Binotto csapatfőnök szerint a jelenlegi párosuk is rendkívül erős, és megfelelő autóval a hétszeres világbajnokkal is felvennék a versenyt. Ismét megismételte: nem lesz első számú pilótájuk.

részletek

Wolff: Nem kell olyan pilóta, aki azt hiszi, körülötte forog a világ

A Mercedesnél felkészültek arra az eshetőségre is, ha Lewis Hamilton esetleg úgy döntene, hogy visszavonul. Egyelőre nem született egyezség a felek között a hétszeres világbajnok szerződése ügyében.

részletek

Hamilton: Bottas és én hasonlítunk

A hétszeres világbajnok szerint a számok nem ezt mutatják, de Valtteri Bottas borzasztóan erős pilóta. Különösen a mentális képességeit dicsérte, amihez kevesen érnek fel.

részletek

A Mercedes nem aggódik Hamilton szerződése miatt

Az egyik legégetőbb téma Lewis Hamilton és a Mercedes szappanoperája, mely a brit pilóta szerződéshosszabbítását illetően alakult ki. A csapat nem aggódik Hamilton aláírása ügyében.

részletek

Button: Hogy Lewis-e a legjobb?

Korábbi csapattársa beszélt arról, hogy Lewis Hamilton mindenidők legjobb F1-es versenyzője, vagy sem - előkerült Alonso, Vettel, Fangio és Senna neve is a témában.

részletek

„Hamiltontól tíz világbajnoki cím is reális”

Hiába töltötte be 35. életévét, Lewis Hamilton mintha nem akarna öregedni. Képességei még mindig a csúcson tartják őt, így a Sky Sports szakértője szerint további világraszóló sikerek várnak rá.

részletek

Hamilton: Ez az autó egy mestermű volt

A hétszeres F1-es világbajnok szerint neki kellett megtalálnia a határait és az érzékeny pontjait az idei autónak, amely szinte tökéletesre sikerült. Sajnálja, hogy nem vezetheti már többet.

részletek

Brundle: Rosberg óta nem volt kihívója Lewisnak

Lewis Hamiltonnak nem volt része igazán kiélezett világbajnoki csatában azóta, hogy Nico Rosberg 2016-ban felülkerekedett rajta. Martin Brundle idén sem számít arra, hogy megszorongatnák.

részletek

Sajtó: Hamilton 50 milliót kér, a Daimler nem örül

Továbbra sincs érvényes F1-es szerződése a 2021-es idényre a hétszeres világbajnoknak, olasz és spanyol lapok pedig tudni vélik, hogy a brit pilóta óriási fizetési igénye áll e mögött.

részletek

Norris készül, hogy átvegye Hamilton hagyatékát

Bár Lewis Hamilton elmondása szerint még folytatni akarja a versenyzést, a brit generációváltás azért már erőteljesen közeleg a Formula-1-ben. Lando Norris tudja, övé és George Russellé lesz a felelősség, hogy a sport csúcsán tartsák a brit zászlót.

részletek
Olvastad már?