Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 1. csütörtök

Hamilton

Hamilton: Nem adunk esélyt a felügyelőknek!

Az oroszországi rajtpróbás büntetése után ígéretet tett a hatszoros F1-es világbajnok, hogy a Mercedesszel együtt át fogják nyálazni a szabálykönyvet, hogy esélyt se adjanak a stewardoknak.

részletek

„Hamilton enyhe büntetést kapott”

Több pilóta sokallta, az FIA egy részét vissza is vonta a Lewis Hamiltonra vasárnap kiosztott büntetéseknek, egy korábbi versenyző szerint azonban kevés volt a világbajnokra kirótt szankció.

részletek

A Mercedes félreértette Hamiltont

Andrew Shovlin szerint ők nem jól értették, hogy mit akar a pilóta, az első rajtpróbáját pedig nem is látták - csak a másodiknál jöttek rá, hogy ez így nem lesz jó, gond lehet belőle.

részletek

Hamilton: Talán nekem sincs mindig igazam

A brit pilóta kedden a közösségi médiában reagált az őt ért kritikákra, miután az Orosz Nagydíj hétvégéjén azzal vádolta meg az FIA-t, hogy szándékosan tesz neki keresztbe.

részletek

Ross Brawn is visszaszólt Hamiltonnak

Az F1 egyik vezére szerint Hamiltonnak magába kell néznie és elkerülnie az ilyen hibákat, akkor nem lesz semmi gond - tudja, hogy a csapat pontosan ezt is fogja majd tenni Szocsi után.

részletek

F1-Archív: „2011-ben Schumacher újra a régi lesz”

Grosjeant leigazolja a Haas, a Toro Rosso Valentino Rossival tenné ugyanezt, Nelson Piquet sajnálja a szingapúri ütközést, Hamiltont kiengedik a kórházból – a legérdekesebb szeptember 29-i hírek.

részletek

Sajtó: Hamilton megegyezett a Mercedesszel

Brit sajtóhírek szerint ugyan a koronavírus-járvány miatt késtek a tárgyalások Lewis Hamilton és a Mercedes között a szerződéshosszabbításról, a hatszoros bajnok végül megegyezett csapatával.

részletek

A steward visszaszólt: „Sok sz**t összehord”

Nem viselte jól Lewis Hamilton kifakadását a versenyfelügyelői testület tagja, a korábbi F1-es Mika Salo. Mindenkire ugyanaz a szabály érvényes, Hamilton pedig kétszer is megszegte, mondja a finn.

részletek

Alonso: Hamilton százból százszor legyőzné Bottast

Fernando Alonso egyértelművé tette: szerinte a jelenlegi mezőny legjobb versenyzője Lewis Hamilton, aki százból százszor le tudja győzni Bottast – a finn villanásai ellenére.

részletek

„Nem voltak helyesek Hamilton büntetőpontjai”

Az FIA versenyigazgatója, Michael Masi elmagyarázta, miért vonták vissza utólag a felügyelők a brit két büntetőpontját. A mercedeses vádjára is reagált, miszerint büntetésekkel akarják megállítani őt.

részletek

Hamilton: Így próbálnak megállítani

A Mercedes pilótája szerint még soha senki nem kapott ilyen büntetést egy ennyire nevetséges dologért - úgy véli, hogy így próbálják visszafogni, de jó, legyen, majd meglátjuk, hogy mi történik.

részletek

Hamilton az eltiltás küszöbére került

Bár a rádióban értetlenkedett a világbajnoki címvédő, már a rajtrácsra kivezető körben elszúrta az idei Orosz Nagydíjat szabálytalan rajtgyakorlatai miatt. Ráadásul büntetőpont nélkül sem úszta meg.

részletek
Olvastad már?