Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 4. szombat

Hamilton

Hamilton reméli, a vírus megváltoztat minket

A hatszoros világbajnok meggyőződése, hogy emberi fajként elszabadultunk, és a túlélésünk érdekében komoly változásokra van szükség. Ebben segíthet minket a világjárvány.

részletek

F1-Archív: A Ferrari fekszik Vettelnek

Kaotikus Ausztrál Nagydíj Alonso-győzelemmel, Hamilton-kizárás, Schumacher kételkedik a BMW-ben, Badoer a kezét töri – az elmúlt két évtized legérdekesebb április 2-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

Hamilton elveszítette egy barátját

A Mercedes hatszoros világbajnoka 14 év ismertség után tragikus körülmények között elveszítette egy jó barátját, aki 2007 óta minden Brazil Nagydíjon a pilóta testi épségére vigyázott.

részletek

Hamilton: Ilyen érzés ketrecbe zárva élni

A brit világbajnok párhuzamot vont a világ számos országban életbe léptetett kijárási tilalom és a fogságban tartott állatok helyzete között. Arra kér minket, ne járjunk állatkertbe és cirkuszba.

részletek

Massa: Hamilton tönkretenné Leclerc-t

A Ferrari egykori pilótája szerint hiba lenne Lewis Hamiltont Charles Leclerc mellé ültetni, mert felborulna a csapaton belüli egyensúly, és ezt a monacói megsínylené. Mást igazolna a csapathoz.

részletek

Briatore előre figyelmeztette Alonsót Hamiltonra

A Renault akkori csapatvezetője saját bevallása szerint óva intette akkori patronáltját attól, hogy átigazoljon a McLarenhez, hiszen az ifjonc brit Ron Dennis feltétlen támogatását élvezte.

részletek

„Csak Nico módszerével lehet legyőzni Lewist”

Damon Hill szerint Hamilton közel tökéletes elegyét adja az F1-ben szükséges készségeknek, de ha valaki úgy ki tudja billenteni az egyensúlyából, ahogy azt Rosberg tette anno, akkor sebezhetőbb lenne.

részletek

Három bajnokot tett mérlegre Briatore

Elismeri Hamilton a korábbi csapatfőnök, de úgy érzi, Schumachernek sokkal keményebb ellenfelei voltak. A németet és Alonsót, a „rottweilert” összehasonlítani viszont olyan nehéz, mint Messit és Ronaldót.

részletek

Hamilton: Imádkozom a családomért és értetek!

Elborzasztják a világban történő események a Formula-1 hatszoros világbajnokát. Arra kér mindenkit, ne legyen felelőtlen, és szigetelje el magát. Az önkéntes bezártságban érdemes a létünkön is elmerengeni.

részletek

F1-Archív: Raikkönen első F1-es győzelme

Március 23. különleges nap Raikkönen számára, hiszen két Malajziai Nagydíjat is megnyert, de lesz szó a mérges Schumacherről, az F1-be vágyó Wheldonról és Ecclestone 2110-ig tartó szerződéséről is.

részletek

Hamilton véget vetett az őt övező pletykának

A brit világbajnok olyan társaságban tartózkodott, ahol többen is elkapták a koronavírust, ezért felröppentek híresztelések, hogy ő maga is beteg lehet. Egy üzenetben reagált a szóbeszédre.

részletek

„Egyből tudtam, hogy Lewis komoly gondokat fog okozni”

Az azóta hatszoros világbajnokká avanzsált Hamilton De la Rosa helyére érkezett 2007-ben a McLarennél – a spanyol most felelevenítette a brit első F1-es tesztjét, amely során egyből lenyűgözte őt.

részletek
Olvastad már?