Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 23. hétfő

Hamilton

Wolff: Örülök, hogy Lewis nem állt ki

Erős eredménnyel zárta a spanyol hétvégét a Mercedes, bár a versenyen azért akadtak problémáik. Különösen Lewis Hamiltont húzta az ág is, de a csapat biztatására versenyben maradt, ami jó döntés volt.

részletek

Russellék célkeresztbe vették a Ferrarit

Idei legbiztatóbb időmérőjét produkálta a Mercedes: a negyedik helyről rajtoló brit és honfitársa, Lewis Hamilton egyaránt abban bízik, hogy a versenytempójuk még jobb lesz az F1-es Spanyol Nagydíjon.

részletek

Feljött a víz alól, újra harcolhat a Mercedes

Lewis Hamilton hálás a csapatnak a fejlesztésekért, ő és George Russell is úgy látja, hogy sokkal-sokkal jobb az autó - még nem tökéletes, de jó úton járnak, a delfinezést szinte megszüntették.

részletek

Így magyarázza rádiós kifakadásait Hamilton

Nem a Mercedes stratégiájával van baja: a hétszeres világbajnok szerint a verseny hevében egyszerűen máshogy reagál az ember, mint nyugalmi helyzetben.

részletek

Alonso: Üdv a világomban, Lewis!

Fernando Alonso szerint Lewis Hamilton mindent megérdemel, amit elért, de ezek a rekordok az autójában voltak, anélkül lehetetlen lenne összehozni őket. Úgy véli, hogy Russellt azért legyőzi.

részletek

Ralf Schumacher: Lewis egoista ember, mint én voltam

Russell más súlycsoportot képvisel, mint Bottas – vélekedik a hatszoros futamgyőztes. Sőt mi több: minden téren kicsit jobb a Mercedes világbajnokánál, akit ez elkezdett frusztrálni.

részletek

Hamilton támogatja a városi futamokat

Egyre több utcai pálya kerül be az F1 versenynaptárába, ami a résztvevőket, és a szurkolókat is megosztja. Lewis Hamilton úgy érzi szükség van ezekre, hogy a sportot közelebb vigyék az emberekhez.

részletek

Wolff: Mintha mindig is itt lett volna George

A Mercedes F1-es csapatfőnöke szerint tökéletesen beilleszkedett a konstruktőri vb-címvédő csapatba Russell: az istálló vezetője élvezettel nézi, ahogy együtt dolgoznak Hamiltonnal.

részletek

Ezért kérdezte Hamiltont a kiállásról a Mercedes

A hétszeres F1-es világbajnoknak nem tetszett a Miami Nagydíjon, hogy csapata rá akarta bízni a döntést a biztonsági autó alatti kerékcseréről – most a címvédő istálló mindenre magyarázatot adott.

részletek

Hamilton: Nem fejlődtünk az öt verseny alatt

A hétszeres F1-es világbajnok szerint a Mercedes ugyanott tart tempóban, mint a szezon legelső versenyén – de nem adja fel, továbbra is hisz benne, hogy a kemény munkának meglehet a gyümölcse.

részletek

Villeneuve: Lewist elhagyta a szerencséje

A hétszeres bajnoknak vissza kell térnie az első két szezonjában mutatott önmagához – akkor versenyzett úgy, mint most Russell. Verstappen pedig idén bizonyítja, megérdemelten lett 2021 világbajnoka.

részletek

Wolff: Az FIA kérte a helycserét

A Mercedes F1-es csapatfőnöke elmondta, miért kérték Hamilton visszaengedésére Russellt – de arról is beszélt, miért volt nehéz helyzetben a hétszeres világbajnok a biztonsági autós fázisnál.

részletek