DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Megállt a szíve a navigátornak, gyűjtést szerveztek a gyógyulása érdekében

A többszörös bajnok ralis navigátornak pályabejárás közben állt meg a szíve, felesége kislányukkal épp 11 hetes terhes volt.

Szilágyi-Parti Krisztina, Richárd felesége az RTL Híradóban mesélte el, hogy 11 hetes terhes volt Janka lányukkal, mikor telefonon szóltak neki, hogy párjának megállt a szíve, s négyszer kellett újraéleszteni.

A férfit hónapok óta egy debreceni kórházban, ahol éber kómában fekszik. Richárd mozogni, beszélni nem tud, ám az ápolók és a család beszámolói szerint sokszor próbálna kommunikálni velük.



Szilágyi Richárd állapotának javulásához egy intenzív rehabilitációs terápiára lenne szükség, azonban a németországi kezelés 40 millió forintba kerül, a család pedig nem tudja előteremteni ezt az összeget, így minden jóakaró segítségét kérik.

Ha szeretnéd segíteni az édesapa felépülését, ide utalhatsz: Sorsod a sorsom alapítvány Szilágyi Richárd részére létrehozott bankszámlaszáma: OTP Bank 11738008-21504798. Ha külföldről utalnál: IBAN: HU43117380082150479800000000, BIC/SWIFT kód: OTPVHUHB

Ezen a Facebook-oldalon gyűjtést szerveztek Richárd számára, ahol már több felajánlás is érkezett.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: