Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 18. vasárnap

Rali

Hazai pályán indul a versenyszezon az Év női autóversenyzőjének

Az I. Therwoolin Boldogkő Rally-val kezdődik a 2021-es versenyszezon Vogel Adriennek és navigátorának, Notheisz Ivettnek.

részletek

Öt magyar futamon indul a WRC2-es világbajnok

Mads Ostberg jelen állás szerint két versenyt kihagy a magyar bajnokságban, a többin viszont rajthoz áll - Tagai Tamás segítségével készül, már több belsőkamerás felvételt is megnézett.

részletek

Mindhárom gyártó marad a WRC hibridkorszakára

A Toyota, az M-Sport és a Hyundai is biztosította a Nemzetközi Automobil Szövetséget, hogy a jövőre induló hibrid érában is részt fog venni a rali-világbajnokság (WRC) csúcskategóriájának küzdelmeiben.

részletek

Kopecky a bajnoki címért jött Magyarországra

A cseh világsztár emlékszik rá, hogy gyorsak a magyar pilóták, de ettől függetlenül természetesen nyerni akar a gyors pályákon.

részletek

Turán Friciék voltak a leggyorsabbak az orfűi tesztversenyen

Jó ómen lehet a jövő hétvégi I. Boldogkő Rali előtt, hogy Turán Frici és Bagaméri Laci nyerték a vasárnapi Orfű Rali teszt kategóriáját, ahol a Volkswagen Polo GTI R5-tel Grzegorz Grzyb-et és Hadik Andrást is megelőzték.

részletek

Turán, Fogarasi, Dénes és Wirtmann nyert Orfűn

A Rali2 értékelését ifj. Fogarasi Attila, a Rali3-ét pedig Dénes Szabolcs húzta be nagy csatában - a Historicban Fehérvári Csaba üldözte Wirtmann Ferencet, az első osztály tesztfutamán pedig Turán Frigyes volt a leggyorsabb.

részletek

Vincze Ferenc: Teljes szezon nincs, néhány futam lehet

A 2019-es magyar bajnok az első futamot biztosan kihagyja, a folytatás pedig képlékeny - beszélt az Igor Bacigállal való elválásról és a jelenlegi helyzetéről is.

részletek

Nemzetközi élmenőkkel szállnak harcba a bajnoki címért Turán Friciék

A Turán Motorsport összeszokott párosa, Turán Frici és Bagaméri Laci az idei, hétfutamosra tervezett rallye szezonban is az abszolút bajnoki címért hajtja a megújult Volkswagen Polo GTI R5-öt. A versenyzők élesben a hétvégi orfűi teszten avatják fel a versenygépet.

részletek

A magyarok közt a legjobb szeretne lenni Velenczei Ádám

A 2020-as szezonban volt futamgyőzelme és év végén a negyedik helyen végzett Velenczei Ádám. A SKODA Fabia R5 marad, továbbra is a Topp-Cars csapata biztosítja a technikai hátteret, de a fiatal szécsényi pilóta mellé az ötszörös abszolút bajnok navigátor, Bacigál Igor ül be és mindkettőjük nem titkolt célja, hogy megszerezzék a bajnoki címet. Nem lesz könnyű dolguk, de mindketten kellőképpen motiváltak!

részletek

Ostberggel WRC2 programot visz a Tagai Racing Technology

A TRT több, mint 14 éve kezdett először a PSA konszern versenyautóival foglalkozni. Az első évben Janikával indultak az akkor még IRC-nek nevezett Európa-bajnokságban és idén már a WRC2 szezon teljes menedzselését nyerték el a Citroen Racingtől.

részletek

Budakeszin épülnek a Peugeot versenyautók

Kevesen tudják, de mindössze két műhely van a világon, ahol a Peugeot Sport Rally4-es versenyautói épülnek. Az egyik Portugáliában, a másik Magyarországon, Budakeszin. Ez utóbbi vezetője, Tagai Tamás közel másfél évtizede dolgozik együtt a márkával; nála jobban aligha ismeri bárki is az autót és a Peugeot ügyfél-versenyprogramját.

részletek

A Német – Tóth duó is Citroen C3 Rally2-vel versenyez idén

Harmadik R5-ös szezonja után autót és navigátort vált a tehetséges pilóta. A Tagai Racing Technology által felkészített versenyautó és a még mindig motívált Tóth Imre nagyon ösztönzőleg hat Német Lackóra, aki bízik abban, hogy a közös tesztek a világbajnokkal még jobban segíteni fogják, hogy közelebb kerüljön álmai eléréséhez.

részletek
Olvastad már?