Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

Rali

Csomósék Mikkelsen és Lukjanuk szintjét hozták Lengyelországban

Világsztárok tempójára volt képes élete harmadik Eb-futamán Csomós Miklós és Nagy Attila - de pontosan mennyire is voltak gyorsak a Lengyel Ralin?

részletek

Az Apollo Tyres kiterjeszti az 1000 Miglia megállapodását

Az Apollo Tyres aláírt egy újabb hároméves megállapodást az olasz 1000 Miglia történelmi klasszikusautó-rally szervezőivel, ezzel 2017 óta továbbra is a verseny hivatalos gumiabroncspartnere. A megállapodás részeként kiemelt szerepet kap a vállalat Vredestein prémium márkája a rali helyszínein, valamint az esemény online és offline marketingjében.

részletek

Herczigék tizedik helyen értek célba a Lengyel Ralin

Herczig Norbert és Igor Bacigál tizedik helyen ért célba az ERC idei negyedik versenyén. A SKODA Rally Team MRF Tyres Hungaria párosa a nagyon erős mezőnyben ezzel az eredménnyel hét európa-bajnoki pontot szerzett.

részletek

Vissza a kontinensre – a Lengyel Rali következik

Két sziget után újra az európai kontinensen folytatja az ERC küzdelmeit Herczig Norbert és Igor Bacigál. A több mint száz éves Lengyel Ralin a SKODA Rally Team MRF Tyres Hungaria párosa újra murván versenyez június 10-12-én.

részletek

Újra ralisportünnepet rendeznek Zalaegerszeg szívében

Hatalmas érdeklődés, remek hangulat és látványos versenyzés jellemezte 2021-ben a hagyományteremtő céllal megrendezett I. ZEG Rally Show-t, ami 2022-ben ismét sportünneppé varázsolja Zalaegerszeg belvárosát és a ZalaZONE-t. A HUMDA közreműködésével megvalósuló esemény a szórakozás mellett a helyi közösségek fejlődését és a gazdaság élénkítését is szolgálja.

részletek

Velenczei legyőzte Vinczét Vácon

Pályafutása második győzelmét aratta Velenczei Ádám: éles csatában győzte a bajnoki pontverseny első helyét így is átvevő Vincze Ferencet, Turán Frigyesé a dobogó alsó foka a Dunakanyar Ralin.

részletek

Hazai versenyeként tekint a Dunakanyar Ralira Vogel Adrienn

Hétvégén teljesen új helyszínen, a Dunakanyar Ralival folytatódik az országos bajnokság a Vogel Adrienn, Maricsek Miklós páros számára. A Roger Racing Team versenyzői a Peugeot kupában indulnak, Adrienn hazai versenyeként tekint a Vác környéki fordulóra.

részletek

Kettőből kettő: Másodszor is nyert Ostberg

Rajt-cél győzelmet aratott a 2022-es hazai ralibajnokság második futamán, a Boldogkő Ralin a Citroen C3 Rally2-vel versenyző Mads Ostberg, Patrik Barth duó. Folyamatosan változott az időjárás, de ez nem zavarta meg a Citroen Rally Team Hungary párosát, akik a legjobb jégkémet választották maguknak Tóth Imre személyében. Zsinórban ez az ötödik győzelme a norvég exvilágbajnoknak magyar bajnoki futamon, hiszen az elmúlt évben a Mecsek Rali óta nem talált legyőzőre Mads és ezzel az újabb sikerrel 13 pont előnnyel vezeti a bajnoki tabellát.

részletek

Boldogkőn is Ostberg nyert Vincze előtt

A hazai ralibajnokság második idei futamát is a világbajnok norvég húzta be és ismét Vincze Ferenc lett a legjobb magyar - ráadásul a pluszpontokat érő power stage-et meg is nyerte Ostberg előtt. Velenczei a harmadik.

részletek

Ostberg már most duplázni szeretne

A szezonnyitó futam győzelme után az idei második magyar bajnoki versenyén, a Boldogkő Rally-n is a dobogó legfelső fokára szeretne állni a Mads Ostberg, Patrik Barth duó. A Citroen Rally Team Hungary párosát tavaly az utolsó gyorsasági szakaszon egy defekt fosztotta meg a győzelemtől, de Mads előre tekint és most sem tűzött ki kisebb célt, mintsem a futamgyőzelmet a Citroen C3 Rally2 versenyautójukkal.

részletek

Kategóriagyőzelemmel zártak Vogel Adriék Csehországban

Külföldön is megkezdte a szezont a Vogel Adrienn, Maricsek Miklós páros. A Roger Racing Team versenyzője és navigátora a 40. KOWAX Valašská Rally ValMezen a női kategóriában első, a kétkerékmeghajtásúak között pedig 24. indulóból a 12. helyen ért célba.

részletek

Vincze Ferenc: Próbáltunk bekezdeni...

Két szakaszgyőzelem, második hely és egy dicséret Mads Ostbergtől - így tért vissza a magyar bajnokságba a korábbi aranyérmes Vincze Ferenc. Az első körben hibázott, de nagyon elégedett az eredménnyel.

részletek