Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Rali

A HUMDA veszi át a Rally Hungary promóteri feladatait

Az idei évtől a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. veszi át a rali Európa-bajnokság (ERC) magyar futamának promóteri feladatait.

részletek

Herczigék újra murván az Azori-szigeteken

Két szenzációsan sikerült aszfaltos verseny után ismét murvás pályákon folytatja az ERC szezont Herczig Norbert és Ferencz Ramón. Az 55. Azores Ralira két teszttel is készült a SKODA Rally Team Hungaria versenyzőpárosa.

részletek

Kubicát ralis tapasztalata mentette meg

Az Olasz Nagydíj sprintkvalifikációjának első köre több izgalmat is tartogatott, Robert Kubica például összeütközött Yuki Tsunodával, ám csodával határos módon nem ásta el magát a kavicsban.

részletek

A siker titka: Hogyan készül a jó itiner?

A raliversenyzés egyik kulcsa mindenképpen a pályák minél tökéletesebb feldolgozása, hogy aztán az információk alapján a lehető leggyorsabban lehessen végigszáguldani a szakaszokon.

részletek

Legjobb női versenyzőként zárták a Barum Ralit Vogel Adriék

Legjobb női versenyzőként zárta a Barum Ralit Vogel Adrienn. A Roger Racing Team versenyzője navigátorával, Notheisz Ivettel az ERC3-as kategóriában pedig a 11. helyen végzett.

részletek

ORB: Ostberg nyerte a Vértes Ralit, de Hadik is örülhet

Csomós Miklós megcsinálta a szükséges kármentést, de így is mérhető előnybe került Hadik András az utolsó futam előtt - Mads Ostbergnek nem volt ellenfele a Vértes Ralin és Velenczei Ádám is dobogóra állhatott.

részletek

Ostberg vezet, Hadik nyeregben

Csomós Miklós defektje után a címvédő van kedvező helyzetben a Vértes Ralin, bár a magyar bajnokság hatodik futamát a regnáló világbajnok vezeti. A szombati nap összefoglalója.

részletek

Újra pezsgőzne a magyar futam után Ostberg

Augusztus utolsó hétvégéjén ismét a magyar ralibajnokságban versenyez a WRC2 regnáló bajnok párosa, Mads Ostberg és navigátora, Torstein Eriksen. A Citroen Rally Team Hungary színeiben induló norvég kettős győzelemmel ünnepelhette legutóbbi szereplését Pécsen és a csapat most is nyerni szeretne a Mór központú Vértes Ralin. A Tagai Racing Technology által biztosított Citroen C3 Rally2 autójukkal csütörtökön tesztelnek, pénteken a pályabejárást teljesítik, szombat - vasárnap a Vértes aszfaltos útjain zajlik a futam.

részletek

Herczigék lendületben vannak, jöhet a Barum Rali

Feltöltődve, mentálisan és fizikálisan is kipihenten utazik Csehországba Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A SKODA Rally Team Hungaria párosa a római dobogó után bizakodva várja a jubileumi 50. Barum Ralit.

részletek

Vértes Rali: Egy hónap után vissza a versenypályára

Több mint egy hónapos nyári szünetet követően augusztus 27-29. között a Mór központú Vértes Rallye-val tér vissza a Magyar Országos Rallye Bajnokság. Az aszfaltos versenyen természetesen Turán Frici és Bagaméri Laci is rajthoz állnak a Volkswagen Polo GTI R5 versenyautóval.

részletek

Döntött a Sporttanács Turánék ügyében - íme az indoklás

Tovább gyűrűzik a szezon első futama óta tartó ügy, most a Sporttanács mondta ki, hogy szabálytalan gumit használt a páros és érvényben hagyta a kizárást. Itt azonban nincs vége...

részletek

Már tesztelik a Toyota hibrid rali versenyautóját

2022-től a szabályzatnak megfelelően hibrid Rally1-es versenyautók lépnek a jelenlegi WRC csúcskategória helyébe. A Toyota már a finomhangolást végzi GR Yaris alapú konstrukcióján.

részletek
Olvastad már?