Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Rali

Vincze Ferenc sem számított ilyen jó eredményre

A Szilveszter Ralit negyedszer is megnyerő pilóta maga sem várta, hogy ennyire jól sikerül majd a visszatérés - 2022-re az Európa-bajnoki szereplés is szóba került, de még semmi sem biztos.

részletek

Vincze Ferenc nyerte a Szilveszter Ralit

A Hungaroringen rendezték az évet lezáró, tét nélküli futamot - az egy év kihagyás után visszatérő Vincze Ferenc hat szakaszból négyet is megnyert, így összetettben is ő zárt az élen.

részletek

Verrasztó Dávid is indul a Szilveszter Ralin

December 28-a és 29-e között a XXIII. Szilveszter Ralit, a viadalon pedig világsztár induló is lesz, mégpedig a vegyesúszó klasszis Verrasztó Dávid személyében, aki egy Skoda Octaviával teljesíti majd valamennyi szakaszt. Persze nem lesz egyedül, hiszen párja, az MTVA sportriportere, a 2019-ben éppen ezzel az autóval célba ért B. Németh Péter lesz. Mindketten megígérték, odateszik magukat, de mindenképpen balesetmentesen szeretnék teljesíteni az 56 kilométeres össztávot.

részletek

Két évvel ezelőtti nyomvonal a Szilveszter Ralin

Komoly egészségügyi korlátozások mellett – védettségi igazolvány, távolságtartás, fedett helyen kötelező maszkviselés – rendezik meg december 28-a és 29-e között a XXIII. Szilveszter Ralit. A verseny össztávja 56 kilométer lesz, és az új szabályozás alapján mindkét nap reggel 9:00-kor indul majd az első szakasz.

részletek

Gyász: Elhunyt Latyak

Autóbalesetben vesztette életét a magyar raliversenyző, Kelő-Gere László. Nyugodjon békében!

részletek

HUMDA: Biztonsági hiányosságok miatt nem lesz Rally Hungary

Egymást követő második évben kapott sárga lapos figyelmeztetést a magyar ERC-futam - áll a HUMDA közleményében. Állítólag ERT-versenyt rendezhetünk 2022-ben.

részletek

Bajban a Rally Hungary?

A hírek szerint veszélybe került a magyar ERC-futam 2022-es megrendezése - az MNASZ elnöke szerint december 15-én véglegesítik csak a versenynaptárat.

részletek

Klausz Kristóf uralta a Mikulás Ralit

Az év végi, tét nélküli murvás versenyen minden szakaszt megnyert és óriási fölénnyel vitte el az első helyet Klausz Kristóf és Csányi Botond.

részletek

WRC: Ogier nyert és nyolcadszor is világbajnok

Stílusosan, futamgyőzelemmel és pályafutása nyolcadik világbajnoki címével búcsúzott az aktív WRC-s pályafutásától Sebastien Ogier - a francia klasszis csapattársát, Elfyn Evanst győzte le.

részletek

ORB: Nyolc futam és murvás Kisvárda Rali 2022-ben?

Megjelent a 2022-re tervezett előzetes versenynaptár, már ami a hazai ralibajnokságokat illeti - több meglepetést is találhatunk a programban.

részletek

Kritikák kereszttüzében a Rally Hungary – a rendező válaszol

A magyar ralisport ünnepének szánták a már harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Rally Hungaryt, ám sokan tértek haza a futamról rossz szájízzel – nézők és versenyzők egyaránt. De mi is ennek az oka?

részletek

Herczig-Ferencz: Egész évben erre vártunk

A Rally Hungaryval folytatja az ERC szezont Herczig Norbert és Ferencz Ramón. Október 22-24 között újra hazai közönség előtt versenyez a SKODA Rally Team Hungaria párosa, és abban bíznak, hogy a bajnoki dobogóért folyó csatában a magyar szurkolók is segítenek nekik.

részletek