DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Rali

Michelisz az Év Autóversenyzője: 2023 magyar toplistája

Michelisz Norbert, Vincze Ferenc, Csomós Miklós: ők szerezték meg a dobogós helyezéseket a magyar autóversenyzők 2023-as toplistáján.

részletek

Bejelentették Mick Schumachert, Kubica a Ferrarinál: ez történt szerdán

Az F1 a szezonzáróra készül, Mick Schumacher és Robert Kubica viszont új csapatot talált magának: a szerdai hírek összefoglalója.

részletek

Hivatalos: Magyarországon indul a 2024-es ERC-szezon!

Veszprém ad majd otthon a Rali Európa-bajnokság 2024-es szezonnyitójának.

részletek

Podcast: Miért (és hogyan) nézzünk WRC-t?

Minden idők legfiatalabb világbajnokának címvédésével zárul az idei rali-világbajnokság, a szezonról, az ifjú titánról, beugró világbajnokokról és a széria jövőjéről beszélgettünk tematikus adásunkban.

részletek

Az utolsó összecsapás: jön az évadzáró terep-rallye verseny, a Raid of the Champions

A hatfordulós magyar bajnokság utolsó megállójaként 2023. november 2-4-ig kerül megrendezésre a Raid of the Champions, amely a Révész Tereprally Országos Bajnokság mellett az FIA Közép-Európai Zóna Bajnokság zárófutamaként is szolgál. A 64 fős mezőnyben komoly csatákra számíthatunk, hiszen sem T1, sem T4 NAT kategóriában nem dőlt még el a bajnoki cím sorsa.

részletek

Mixi hibája, Vincze remeklése, Michelisz debütálása: mit tudtunk meg a Rally Hungaryből?

Gobodics Tamás szedte össze a hétvégi magyar ERC-futam fontosabb beszédtémáit – mi történt Mixivel, mennyire volt jó Vincze, hogyan értékelhető Michelisz ralis debütálása?

részletek

Michelisz rajthoz áll a Rally Hungaryn

Saját bevallása szerint gyerekkori álmát valóra váltva próbálja ki magát raliautóban a WTCR-bajnok: egy Hyundaijal áll rajthoz a hazai ERC-futamon.

részletek

„A szezonunk egy része ott maradt a Fafe Ralin” – László Martin

„Nem nagyon sikerült feldolgoznom azt a balesetet, még a hétköznapokban is előjött” – a pécsi ERC-pilóta őszintén beszélt arról, hogy milyen gödörbe került lelkileg a 2023-as szezon során, és hogy mi következhet ezután.

részletek

„Semmi sem sikerült idén…” – Velenczei Ádám

A győri harmadik hely sem hozott áttörést, és az év végi bronzérem lehetősége sem hoz extra motivációt Velenczei Ádámnál.

részletek

Újra az ERC-re készül Herczig Norbert

A négyszeres magyar bajnok a Formula.hu-nak elárulta, hogy miért szakadt félbe az idei WRC2-es programja. Dolgoznak a következő éven.

részletek

Mr. Megbízhatóság: Vincze Ferenc impozáns eredménysora

Ha eredmény kell, Vincze Ferencet hívd: szinte példátlan stabilitással szállította őket idén és az elmúlt években is a friss kétszeres bajnok.

részletek

Mixi 2.0: Mitől lépett újabb szintet Csomós Miklós?

Négy futam, négy kiemelkedő teljesítmény, nemzetközi és hazai sikerek: bombaformában tért vissza a hatalmas tavaszi baleset után Csomós Miklós.

részletek