Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

Rali

Tim Gábor a Rallye2 második helyén zárta az évet

Az Opel Adam R2-vel versenyző Tim Gábor -Timár Tamás kettős számára csak egy nyitott kérdés maradt a Rallye2 szezonzáró Mecsek Rali versenyére. Meg tudják-e tartani a bajnokság összetett és kategória második helyét, vagy az idén már oly sokszor hátráltató technika ezúttal is keresztül húzza a számításaikat. Azonban a mecseki verseny mást tartogatott az opeles párosnak.

részletek

Velenczeiék egy lépéssel közelebb az év végi dobogóhoz

Extrém nehéz versenyen sikerült a negyedik helyet megszereznie a Velenczei-Zsiros párosnak az 53. Mecsek Ralin. Hatalmas eső esett a futam előtt a térségben, a saras pályák megtizedelték a mezőnyt. A Citroen Rally Team Hungary versenyzői szakaszgyőzelmek és egy defekt után megerősítették pozíciójukat ezzel az eredménnyel a bajnoki tabellán.

részletek

Felavatta a Skoda Fabia R5-öt a Turán Motorsport párosa

Turán Frici és Bagaméri Laci számára nagyon jól indult az új Skoda Fabia R5-tel az 53. Mecsek Rali, több gyorsasági szakaszt is megnyert a páros, azonban a körülmények szerencsétlen összjátéka miatt Fricék végül idő előtt kiálltak a versenyből.

részletek

Vincze Ferenc 2019 magyar ralibajnoka

Véget ért a Mecsek Rali, amit Hadik András nyert meg, ám Vincze Ferenc dobogós helyezése azt jelenti, hogy az év végi elsőség már a nyíregyházi szezonzáró előtt eldőlt.

részletek

Mecsek Rali: Hadik vezet, Vincze a nyomában

Hadik András magabiztosan vezet a Mecsekben, de Vincze Ferenc néhány szakaszra van a bajnoki cím bebiztosításától - volt egy hatalmas bukás is az első napon.

részletek

A jó szereplést Pécsett is folytatná Velenczei

Hosszabb szünet után a hétvégi Mecsek Rali a hazai ralibajnokság következő állomása. A Velenczei Ádám – Zsiros Gábor duó két teszten is túl van a Citroen C3 R5 versenyautójával, hogy felkészülten és dobogós reményekkel indulhasson a pécsi versenyen. Az újdonsült páros második a bajnokságban, ezt a pozíciót megtartva szeretnék befejezni a szezon utolsó előtti versenyét.

részletek

WRC: Újabb Tanak-siker, közel a vb-cím?

Egyre közelebb van az a pillanat, amikor véget ér a Sebastienek kora a rali-világbajnokságon: Ott Tanak az újabb győzelme után karnyújtásnyira került a vb-címtől.

részletek

WRC: Tanak az élen, minimális különbségek

Jelen állás szerint négyesélyes a Wales Rali, az első nap végén a három bajnoki aspiráns és Kris Meeke is néhány másodpercen belül van egymáshoz képest - még bármi elképzelhető.

részletek

Jöhet a Dakar-menők, cseh, lengyel és magyar bajnokok csatája

A hétvégén – október 4-től 6-ig – elrajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság következő futama, a SKUBA Cross-Country. A versenynek idén is Gyula és környéke ad otthont. A majd ötven fős, rendkívül erős nemzetközi mezőny összesen nyolc szakaszt teljesít majd az autós, motoros, quados, kamionos és a side by side kategóriában.

részletek

A ciprusi dobogó idén is kötelezi Herczigéket

Tavaly, első ERC-idényükben harmadik helyen végeztek Herczig Norbiék a Cyprus Ralin, idénre még csak annyi a célkitűzés, hogy jó tempóban autózzanak az utolsó előtti állomáson.

részletek

Eladó Carlos Sainz legendás versenyautója

Egy belga veteránautó-kereskedő kínálatában bukkant fel a Toyota ralitörténelmének egyik korai, emblematikus relikviája. Az eladásra kínált Celica ST 165-tel már világbajnokként versenyzett Carlos Sainz.

részletek

Tragédia: Elesett és meghalt a raliversenyző

Nem autóversenyen veszítette életét a 31 éves ralis, B. Ákos. A pilóta egy családi napon elesett és beütötte a fejét. A kórházban súlyos kórképet állapítottak meg, és nem tudták megmenteni.

részletek
Olvastad már?