Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 25. szerda

Rali

Mads Ostberg idén is indul a magyar bajnokságban

2022-ben is láthatjuk a magyar raliversenyeken a korábbi WRC2-es világbajnokot - a szezonnyitó Salgó Ralin is ott lesz az indulók között.

részletek

A Team MFR Tyres csapatban versenyez 2022-ben Herczig Norbert

A 2022-es ERC szezonban az indiai Team MRF Tyres tagjaként indul az Európa-bajnokságon Herczig Norbert és új navigátora Igor Bacigál. A páros továbbra is SKODA Fabia Rally2 evo-val versenyez, amely a csapat jellegzetes piros-fehér színeibe öltözik, jelezve, hogy gyári versenyzőkként állnak rajthoz az ERC-ben.

részletek

WRC: Rovanpera nyert Svédországban

Kalle Rovanpera idei első győzelmével növelte előnyét a tabellán Thierry Neuville előtt, Elfyn Evans kettőből második csúnya betlijét követte el, Esapekka Lappi pedig dobogóra állhatott.

részletek

Havon és jégen Norvégiában

Petter Solberg, Richard Burns, Alister McRae, Guy Wilks, Mark Higgins… Nagyszerű autóversenyzők, akikben az a közös, hogy mindannyian megfordultak John Haugland téli raliiskolájában…

részletek

ORB: Átalakul az idei pontrendszer

Eltűnnek a napi pontok és mostantól szorzóval súlyozzák a futamokat - a power stage marad, mutatjuk, hogy hogyan, mi alapján kell majd kiszámítani az idei tabellákat.

részletek

„Ferjáncz többszörösen bizonyított”

Zsembery Barnabás idézte fel, hogy hogyan is ülhetett bele az örökös magyar bajnok a Renault-kba: kiharcolta magának a lehetőséget és kiemelkedett a többiek közül.

részletek

Három új tehetség kap esélyt a WRC-ben

Három fiatal japán pilótát – Hikaru Kogurét, Nao Otakét és Yuki Yamamotót – választottak ki, hogy csatlakozzanak a TOYOTA GAZOO Racing WRC Challenge Programjához, amelynek keretein belül intenzív edzéseken és képzéseken vesznek részt, hogy egy napon a legmagasabb szinten, az FIA Rally Világbajnokságon versenyezhessenek.

részletek

Vettel szívesen kipróbálná a ralit, az M-Sport nyitott a közös munkára

A négyszeres F1-es világbajnok tudja, hogy nehéz jól csinálni, de ha valaki szívesen ad neki lehetőséget és van rá ideje, akkor ő örömmel kipróbálná ezt a szakágat is. A Montét megnyerő csapat jelentkezett is...

részletek

Kiállítva: Ezért nem lesz ERC a Rally Hungary

Három éve után búcsút inthettünk az ERC mezőnyének. Hogy jutottunk idáig? Az Autósport és Formula Magazin összefoglalja azokat az eseményeket, amelyek a jelenlegi helyzethez vezettek.

részletek

Sikeres évet tudhat maga mögött a Peugeot 208 Rally4

2021-ben a 208 Rally4 Európában és Latin-Amerikában mindenfajta terepen rajthoz állt és nyert. Amellett, hogy számos országban sikeresen versenyzett, a Peugeot Sport Customer Racing bestsellere a különböző típusú versenyzők körében egyformán népszerűnek bizonyult, legyen szó feltörekvő tehetségekről vagy nem hivatásos versenyzőkről.

részletek

Ogier-defekt után Loeb-siker a Montén

A balszerencse elvette a Monte-Carlo Rali győzelmét Sebastien Ogier-től, odaadta viszont Sebastien Loebnek, aki 47 évesen nyerte meg nyolcadszor is a legendás WRC-futamot.

részletek

WRC: Loeb trükközött, de Ogier fordított az utolsó nap előtt

A kilencszeres világbajnok mindent megpróbált, de végül nyolcszoros győztes kollégája húzta be a Monte-Carlo Rali szombati napját, így döntőnek tűnő előnybe került az utolsó szakaszok előtt.

részletek