Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 31. kedd

Todt

Jean Todt döntött a titkos FIA-Ferrari megállapodásról

Jean Todt, az FIA elnöke megerősítette a többi csapat kérdésére, hogy igen, ő döntött úgy, hogy a szövetség és a Ferrari jusson valamilyen megállapodásra a motorbotrány kapcsán.

részletek

Glock: Zárják ki a Ferrarit!

A 2008-as szezonzáró óta eleve nem a Ferrari-rajongók szíve csücske Timo Glock, most még kevésbé lett az. Az egykori F1-es pilóta kikelt az FIA ellen, szerinte diszkvalifikálni kellene a vörösöket.

részletek

Olasz sajtó: A Mercedes vezetésével háborút indítottak a Ferrari és az FIA ellen

Úgy tűnik, vége az elmúlt években ápolt jó kapcsolatnak, kölcsönös elismerésnek az élcsapatok között. Itáliában a sajtó úgy fogalmaz, a riválisok kőkemény ostromot kezdtek a Ferrari és az FIA ellen.

részletek

F1-Archív: Hamilton Sutilért imádkozott

Jean Todt elmondta, 2007-ben a Ferrarinak Raikkönen kellett, nem Alonso, egy évvel később a spanyol szerint a finn a vb-cím favoritja, elkészült a Super Aguri, leesett a hó a teszten: ezek voltak az F1 hírei február 28-án.

részletek

F1-Archív: A Ferrarinak túl drága a Formula-1

Sylvester Stallone bocsánatot kért az F1-rajongóitól, Barrichellót rögtön lenyűgözte az F2004, Perez politizált, autóbemutatók és tesztek zajlottak: ez történt az elmúlt két évtizedben február 9-én.

részletek

Todt szeretné, ha Leclerc világbajnok lenne

Az FIA elnöke szívesen látná Charles Leclerc bajnoki győzelmét a Formula-1-ben. A Ferrari egykori csapatfőnöke ugyanakkor elismerte, döntő többségében minden az autón múlik.

részletek

Todt: Aki az F1-ben van érezze magát kiváltságosnak

Az eddigi leghosszabb szezonjára készül a Formula-1, miután 2020-ban 22 versenyt rendeznek meg. Todt szerint ezt el kell fogadniuk az F1-ben dolgozóknak, akik kiváltságosnak érezhetik magukat.

részletek

Todt: Az FE évtizedekre van az F1 szintjétől

Az FIA elnöke elképzelhetetlennek tartja, hogy az elektromos széria belátható időn belül az F1 fejére nőjön, elvégre az autóik fele akkora távot teljesítenek fele akkora sebességgel.

részletek

F1-Archív: Lauda nem kedvelte Hamiltont

Alonso a 2006-os vb-harcot élvezte legjobban, Bruno Sennából a Honda-utódcsapat pilótája lehet, Barrichellónak és Buttonnak a bajnoki címre fáj a foga. Ezek voltak december 28. Formula-1-es hírei.

részletek

Az FIA 12 csapatos Formula-1-et szeretne

Az FIA elnökeként Jean Todt örülne, ha még több autó állna a rajtrácson, aminek érdekében már meg is kezdték a tárgyalásokat Chase Carey-vel, a Liberty Media pedig nyitott a létszámbővítésre.

részletek

Todt megnevezte a jövő Hamiltonjait

Az FIA elnöke öt fiatal pilótát is kiemelt a mezőnyből, akik a 2020-as évek legsikeresebb pilótáivá válhatnak. Az F1 vezérigazgatója pedig abban bízik, Hamilton „örökre” a mezőnyben marad.

részletek

F1-Archív: Diszkrétebb bulizásra kérik Raikkönent

A Ferrari szokatlan kérést intéz új pilótájához, Verstappen előzési rekordot dönt, Perez első évében világbajnok akar lenni a McLarennel, Liuzzi nem kíván Kliennel osztozkodni: ezek voltak az F1 hírei december 12-én.

részletek
Olvastad már?