DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 3. vasárnap

Todt

„Michaelnek és Jeannak is sikerült” – Leclerc továbbra is a Ferrarival akar bajnok lenni

Spekuláltak a csapatváltásáról, de a monacói hangsúlyozza: vörösben akar győzni. Michael Schumacher és Jean Todt is hasonló helyzetben volt a maga idejében – ezért nincs helye a kifogásoknak.

részletek

F1-Archív: Védik a McLaren rosszfiúit

Egyik évben Montoyát, a következőben már Alonsót – előbbi Schumacherrel is vívott egy parázs szócsatát ezen a napon. Hakkinen visszavonulása, Raikkönen pénzbírsága és Bianchi tesztje is szerepelt az F1-es hírekben április 26-án 2000 óta.

részletek

Leclerc-t zaklatják, Bottas aggódik, márciusi Japán Nagydíj – vasárnapi F1-es hírek

Vasseur a sprintfutamok egyöntetű elfogadásáról beszélt, Wolff pedig a Mercedes imolai fejlesztéséről ejtett el egy fontos megjegyzést. Ez történt április 9-én.

részletek

„Egy közös van Michaelben és Maxban”

A Ferrari egykori F1-es főnöke és az FIA volt elnöke állította párhuzamba a hétszeres világbajnokot és a címvédőt. Jean Todt a Ferrariról is beszélt.

részletek

Prost elment volna második számúnak Schumacher mellé a Ferrarihoz

Érdekes történetet elevenített fel a négyszeres F1-es világbajnok, aki állítása szerint Schumacher társaként térhetett volna vissza – másodhegedűsként.

részletek

F1-Archív: Schumacher, a taxisofőr

Flavio Briatore fogalmazott úgy, a németnek ellenfelei miatt túl könnyű dolga van. Szó esett Alonso visszavonulásáról, Kubica bajnoki esélyeiről és Phoenix GP-ről is március 13-án az F1-es hírekben.

részletek

F1-Archív: Hamilton Sutilért imádkozott

Jean Todt elmondta, 2007-ben a Ferrarinak Raikkönen kellett, nem Alonso, egy évvel később a spanyol szerint a finn a vb-cím favoritja, elkészült a Super Aguri, leesett a hó a teszten: ezek voltak az F1 hírei február 28-án.

részletek

F1-Archív: A Ferrarinak túl drága a Formula-1

Sylvester Stallone bocsánatot kért az F1-rajongóitól, Barrichellót rögtön lenyűgözte az F2004, Perez politizált, autóbemutatók és tesztek zajlottak: ez történt az elmúlt két évtizedben február 9-én.

részletek

Montoya: A Ferrarinál senki sincs biztonságban

Juan Pablo Montoya nem lát arra túl sok esélyt, hogy a Ferrari legyőzheti a Red Bull csapatát 2023-ban, ugyanakkor reméli, jó szezont futhatnak. A korábbi F1-es pilóta szerint a legfőbb gondot a stabilitás hiánya jelenti, mivel az olaszoknál mindig ott az esélye annak, hogy kirúgják az embert.

részletek

Binottót méltatta, Todttal konzultál Vasseur

Zökkenőmentes volt az átadás-átvétel a Ferrarinál az új F1-es csapatfőnök szerint, ez pedig elődjének köszönhető. Vasseur Todttal is egyeztet.

részletek

F1-Archív: Lauda nem kedvelte Hamiltont

Alonso a 2006-os vb-harcot élvezte legjobban, Bruno Sennából a Honda-utódcsapat pilótája lehet, Barrichellónak és Buttonnak a bajnoki címre fáj a foga. Ezek voltak december 28. Formula-1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Diszkrétebb bulizásra kérik Raikkönent

Verstappen világbajnok lesz, de a Mercedes óv, a Ferrari szokatlan kérést intéz új pilótájához, előzési rekord: ezek voltak az F1 hírei december 12-én.

részletek