Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő

Todt

Todt: A Mercedes jobb, mint mi voltunk

Az FIA elnöke szerint a mostani Mercedes nagyobb fölénybe van, mint anno az általa irányított, Michael Schumacher sikereit szállító Ferrari volt - dicsérte a világbajnok istállót és Lewis Hamiltont is.

részletek

Hamiltont, Schumachert és a bahreini hősöket is díjazták

Az online térben, de megtartották a hagyományos decemberi FIA-díjátadót. Három Elnöki Különdíjat osztottak ki, ráadásul egy magyart is kitüntettek, László Attilát.

részletek

F1-Archív: Diszkrétebb bulizásra kérik Raikkönent

A Ferrari szokatlan kérést intéz új pilótájához, Verstappen előzési rekordot dönt, Perez első évében világbajnok akar lenni a McLarennel, Liuzzi nem kíván Kliennel osztozkodni: ezek voltak az F1 hírei december 12-én.

részletek

Todt: A normálisabb élet Schumacher célja

A kezelések továbbra is azért zajlanak, hogy Michael Schumacher szinte teljes életet éljen – árulta el Jean Todt, aki Mick Schumacher F1-es bemutatkozásáról is szót ejtett.

részletek

Todt: Michael követi Mick karrierjét

Az FIA elnöke egy francia tévéinterjúban cseppentett el néhány információt Michael Schumacher állapotával kapcsolatban, akit havonta egy-két alkalommal személyesen meglátogat.

részletek

Todtnak nevetnie kellett a Red Bull kérésén

Az FIA elnöke szerint pár hónapja még a mostanival teljesen ellentétes dolgot követelt a Red Bull - nevetnie kell az egészen, de azt kijelentette, hogy őt senki nem fogja megzsarolni.

részletek

Todt: Rosszabb helyzetben volt a Ferrari az érkezésemkor

Sokak szerint hasonlóan mély gödörben vannak most a maranellóiak, mint a Schumacher-féle sikerkorszak előtt, az akkori csapatfőnök szerint azonban sok szempontból jobb most a helyzet.

részletek

Binotto a Schumacher-érát másolná

A Ferrari F1-es csapatfőnöke nagyon fontos tapasztalatnak tartja, hogy a 2000-es évek elején is a maranellóiaknál dolgozhatott, s az akkor tanultak alapján vezetné vissza a sikerek útjára a gárdát.

részletek

Kritikák a fordított rajtrácsra: Big Brother, pankráció és műfeszültség

A világbajnok, a mezőny leglassabb autójában ülő, a csapatvezető és az FIA elnöke sem örülne, ha a változatos eredmények érdekében fordított erősorrendben állna fel az F1-es rajtrács.

részletek

Az FIA egyszerűbb motorokat akar 2023-tól

Az FIA elnöke, Jean Todt kifejezte abbéli reményét, hogy a Volkswagen valóban komolyan fontolóra veszi az F1-es szerepvállalást, miközben a jövő üzemanyagának bevezetésén is gondolkodnak.

részletek

Todt Indianapolis visszahozásáról beszélt

Az FIA elnöke az idei Indy 500 alkalmából látogatott el az Indianapolis Motor Speedwayre, ahol óhatatlanul felmerült a kérdés, vajon az F1 visszatér-e a legendás pályára.

részletek

Jean Todt szerint Perez elkerülhette volna a bajt

Nem dorgálta meg név szerint a mexikóit az FIA elnöke, de célzott rá: aki nem tartja be a magatartási szabályokat és kockáztat, annak számolnia kell a koronavírusos megbetegedés következményeivel.

részletek
Olvastad már?