Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 18. vasárnap

Todt

„A show javítása nem mehet a sport kárára”

Jean Todt, az FIA elnöke támogatja a több izgalmat célzó újításokat az F1-ben, így a sprintfutamokat is – de csak akkor, ha mindezek nem mennek szembe a sport természetével és érdekeivel.

részletek

„Komoly következmények várhatnak Mazepinre”

Az FIA elnöke, Jean Todt úgy véli, diszkrimanatív lett volna az orosszal szemben, ha a videós botránya miatt nem engedik indulni az F1-ben, de a következő kihágásnak már súlyos következményei lesznek.

részletek

F1-Archív: Hamilton Sutilért imádkozott

Jean Todt elmondta, 2007-ben a Ferrarinak Raikkönen kellett, nem Alonso, egy évvel később a spanyol szerint a finn a vb-cím favoritja, elkészült a Super Aguri, leesett a hó a teszten: ezek voltak az F1 hírei február 28-án.

részletek

F1-Archív: A Ferrarinak túl drága a Formula-1

Sylvester Stallone bocsánatot kért az F1-rajongóitól, Barrichellót rögtön lenyűgözte az F2004, Perez politizált, autóbemutatók és tesztek zajlottak: ez történt az elmúlt két évtizedben február 9-én.

részletek

Idén sem számít normális szezonra az FIA elnöke

Bár az F1 szeretne visszatérni a megszokott kerékvágásba az idény lebonyolítását illetően, Jean Todt úgy véli: az év első felének menetrendjében még biztosan éreztetni fogja a hatását a járvány.

részletek

Todt: A Mercedes jobb, mint mi voltunk

Az FIA elnöke szerint a mostani Mercedes nagyobb fölénybe van, mint anno az általa irányított, Michael Schumacher sikereit szállító Ferrari volt - dicsérte a világbajnok istállót és Lewis Hamiltont is.

részletek

Hamiltont, Schumachert és a bahreini hősöket is díjazták

Az online térben, de megtartották a hagyományos decemberi FIA-díjátadót. Három Elnöki Különdíjat osztottak ki, ráadásul egy magyart is kitüntettek, László Attilát.

részletek

F1-Archív: Diszkrétebb bulizásra kérik Raikkönent

A Ferrari szokatlan kérést intéz új pilótájához, Verstappen előzési rekordot dönt, Perez első évében világbajnok akar lenni a McLarennel, Liuzzi nem kíván Kliennel osztozkodni: ezek voltak az F1 hírei december 12-én.

részletek

Todt: A normálisabb élet Schumacher célja

A kezelések továbbra is azért zajlanak, hogy Michael Schumacher szinte teljes életet éljen – árulta el Jean Todt, aki Mick Schumacher F1-es bemutatkozásáról is szót ejtett.

részletek

Todt: Michael követi Mick karrierjét

Az FIA elnöke egy francia tévéinterjúban cseppentett el néhány információt Michael Schumacher állapotával kapcsolatban, akit havonta egy-két alkalommal személyesen meglátogat.

részletek

Todtnak nevetnie kellett a Red Bull kérésén

Az FIA elnöke szerint pár hónapja még a mostanival teljesen ellentétes dolgot követelt a Red Bull - nevetnie kell az egészen, de azt kijelentette, hogy őt senki nem fogja megzsarolni.

részletek

Todt: Rosszabb helyzetben volt a Ferrari az érkezésemkor

Sokak szerint hasonlóan mély gödörben vannak most a maranellóiak, mint a Schumacher-féle sikerkorszak előtt, az akkori csapatfőnök szerint azonban sok szempontból jobb most a helyzet.

részletek
Olvastad már?