Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 23. hétfő

Todt

F1-Archív: Védik a McLaren rosszfiúit

Egyik évben Montoyát, a következőben már Alonsót – előbbi Schumacherrel is vívott egy parázs szócsatát ezen a napon. Hakkinen visszavonulása, Raikkönen pénzbírsága és Bianchi tesztje is szerepelt az F1-es hírekben április 26-án 2000 óta.

részletek

F1-Archív: Schumacher, a taxisofőr

Flavio Briatore fogalmazott úgy, a németnek ellenfelei miatt túl könnyű dolga van. Szó esett Alonso visszavonulásáról, Kubica bajnoki esélyeiről és Phoenix GP-ről is március 13-án az F1-es hírekben.

részletek

F1-Archív: Hamilton Sutilért imádkozott

Jean Todt elmondta, 2007-ben a Ferrarinak Raikkönen kellett, nem Alonso, egy évvel később a spanyol szerint a finn a vb-cím favoritja, elkészült a Super Aguri, leesett a hó a teszten: ezek voltak az F1 hírei február 28-án.

részletek

F1-Archív: A Ferrarinak túl drága a Formula-1

Sylvester Stallone bocsánatot kért az F1-rajongóitól, Barrichellót rögtön lenyűgözte az F2004, Perez politizált, autóbemutatók és tesztek zajlottak: ez történt az elmúlt két évtizedben február 9-én.

részletek

F1-Archív: Lauda nem kedvelte Hamiltont

Alonso a 2006-os vb-harcot élvezte legjobban, Bruno Sennából a Honda-utódcsapat pilótája lehet, Barrichellónak és Buttonnak a bajnoki címre fáj a foga. Ezek voltak december 28. Formula-1-es hírei.

részletek

Túl engedékeny lenne az FIA?

A leköszönő elnök, Jean Todt búcsúzóul még kifejtette a véleményét a szervezetről, melynek az élén állt. Bizonyos szempontból visszaütött az, amilyen irányba változott a versenyirányítás.

részletek

Todt: A Mercedes többet érdemelt volna

A leköszönő FIA-elnök sajnálja, hogy sem Toto Wolff, sem Lewis Hamilton nem volt ott a díjátadó gálán, de Max Verstappent méltatta és azért a Mercedes érdemeiről is beszélt.

részletek

F1-Archív: Diszkrétebb bulizásra kérik Raikkönent

A Ferrari szokatlan kérést intéz új pilótájához, Verstappen előzési rekordot dönt, Perez első évében világbajnok akar lenni a McLarennel, Liuzzi nem kíván Kliennel osztozkodni: ezek voltak az F1 hírei december 12-én.

részletek

Jean Todt ismét a Ferrarihoz kerülhet

Egészen érdekes hírek kezdtek el terjedni a Nemzetközi Automobil Szövetség hamarosan leköszönő elnökével kapcsolatban. Jean Todt állítólag megbeszéléseket folytat a Ferrarival.

részletek

F1-Archív: Ecclestone csalódott Vettelben

Ellentmondásos új kvalifikációs rendszer készül, Grosjean kis híján feladja ambícióit, Dietrich Mateschitz nagyon nem elégedett és Jean Todt továbbra is az FIA elnöke marad – mutatjuk, mik voltak az elmúlt két évtized december 8-ai eseményei.

részletek

Todt: Alonso képes gyenge autóval is kiválóan menni, ahogy Schumacher

A nehézkesebb kezdés után remek villantásokat mutat be Fernando Alonso a nem túl acélos Alpine versenygéppel. Jean Todtot ez Michael Schumacher korai éveire és tehetségére emlékezteti.

részletek

Todt: Max kicsit olyan, mint Kimi

A bajnoki csata két főszereplőjéről beszélt az FIA elnöke: Verstappen korábbi versenyzőjére emlékezteti, Hamiltont kedveli és tiszteli, még ha nem is ért egyet minden megszólalásával.

részletek