Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 1. csütörtök

Todt

Binotto a Schumacher-érát másolná

A Ferrari F1-es csapatfőnöke nagyon fontos tapasztalatnak tartja, hogy a 2000-es évek elején is a maranellóiaknál dolgozhatott, s az akkor tanultak alapján vezetné vissza a sikerek útjára a gárdát.

részletek

Kritikák a fordított rajtrácsra: Big Brother, pankráció és műfeszültség

A világbajnok, a mezőny leglassabb autójában ülő, a csapatvezető és az FIA elnöke sem örülne, ha a változatos eredmények érdekében fordított erősorrendben állna fel az F1-es rajtrács.

részletek

Az FIA egyszerűbb motorokat akar 2023-tól

Az FIA elnöke, Jean Todt kifejezte abbéli reményét, hogy a Volkswagen valóban komolyan fontolóra veszi az F1-es szerepvállalást, miközben a jövő üzemanyagának bevezetésén is gondolkodnak.

részletek

Todt Indianapolis visszahozásáról beszélt

Az FIA elnöke az idei Indy 500 alkalmából látogatott el az Indianapolis Motor Speedwayre, ahol óhatatlanul felmerült a kérdés, vajon az F1 visszatér-e a legendás pályára.

részletek

Jean Todt szerint Perez elkerülhette volna a bajt

Nem dorgálta meg név szerint a mexikóit az FIA elnöke, de célzott rá: aki nem tartja be a magatartási szabályokat és kockáztat, annak számolnia kell a koronavírusos megbetegedés következményeivel.

részletek

Todtnak fáj a szíve Schumacher rekordjaiért

Az FIA elnöke aktív szerepet vállalt a jelenleg legtöbb Formula-1-es futamgyőzelemmel és világbajnoki címmel rendelkező Michael Schumacher sikereiben, Lewis Hamilton azonban karnyújtásra van ezek beérésétől.

részletek

Hamilton Jean Todttal fog beszélni a térdelésről

Nem az ő dolga a Formula-1 rasszizmus elleni harcának élére állni, mondja Lewis Hamilton, aki nem elégedett az FIA, az F1 és a GPDA szerepvállalásával sem. Továbbra is célja, hogy minden versenyző átérezze, együttesen kell cselekedni.

részletek

Todt: Remélem, a világ láthatja még Michaelt

A jelenleg az FIA elnökeként tevékenykedő korábbi Ferrari-főnök ismét beszélt röviden Schumacher állapotáról – ahogy arról is, miért nem számít, hogy Hamilton megdönti-e a rekordjait.

részletek

Todt: A tehetség önmagában nem elég az F1-ben

Az FIA elnöke szerint mind Fernando Alonso, mind Sebastian Vettel esete is azt mutatja, hogy minden elemnek működnie kell ahhoz, hogy valaki feljuthasson a száguldó cirkusz csúcsára.

részletek

Todt az FIA-Ferrariról: Az én lelkiismeretem tiszta

Az FIA elnöke szerint a szabályokat követve jártak el a nagy port kavaró Ferrari-ügyben - tudta, hogy a mellékzöngék a munkájával járnak, ezt elfogadta akkor, amikor elvállalta a pozíciót.

részletek

Todt Vettelről: Szerencsés, aki leigazolja

Az FIA elnöke szerint ők anno azért voltak sikeresek Michael Schumacherrel, mert támogatták egymást, főleg a nehéz időkben - ezzel mintha üzent volna kicsit a mostani Ferrarinak.

részletek

Mi történik, ha fertőzötteket találnak egy futamon?

Rendszeres vírustesztekkel indul újra a Formula-1. Az Ausztrál Nagydíjat egyetlen pozitív eredmény miatt fújták le, azóta viszont jóval többet tudunk a koronavírusról, így akár tíz beteg mellett is folytatódhat a hétvége.

részletek
Olvastad már?