Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 20. szerda

Todt

Todt: Át fogjuk nézni a szabályokat

Közleményt adott ki az F1-es Belga GP-n történtekkel kapcsolatban az FIA elnöke is, aki köszönetet mondott a döntéshozóknak, de hozzátette: októberben egyeztetni fognak az esetleges változtatásokról.

részletek

Todt: Schumacher túlélte, de a következményekkel küzd

Az FIA elnöke volt az, aki újra elárult valamit Michael Schumacher állapotáról. „Michael túlélte – ám következményekkel” – fogalmazott Jean Todt. Elmondta azt is: a feleségnek, Corinnának hirtelen kellett átvennie a családfő szerepét.

részletek

Jean Todt egy magyar miniszterrel jótékonykodott Afrikában

Jean Todt, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke fáradhatatlanul dolgozik a közúti közlekedés biztonságának javítása érdekében – ezúttal Afrikában, mégpedig Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel.

részletek

Marko: A Honda nem fogja megmásítani a döntését

A Red Bull szaktanácsadója, Dr. Helmut Marko szerint a Honda nem fogja megváltoztatni azon döntését, miszerint a 2021-es szezont követően kivonul a Formula-1-ből.

részletek

Todt még mindig havi kétszer látogatja Schumachert

Egykori ferraris főnöke ismét beszélt a hétszeres világbajnokról: ugyan az állapota ezúttal nem került szóba, de azt elárulta az FIA-elnök, hogy továbbra is rendszeres vendég a német családjánál.

részletek

F1-Archív: Védik a McLaren rosszfiúit

Egyik évben Montoyát, a következőben már Alonsót – előbbi Schumacherrel is vívott egy parázs szócsatát ezen a napon. Hakkinen visszavonulása, Raikkönen pénzbírsága és Bianchi tesztje is szerepelt az F1-es hírekben április 26-án 2000 óta.

részletek

F1-Archív: Schumacher, a taxisofőr

Flavio Briatore fogalmazott úgy, a németnek ellenfelei miatt túl könnyű dolga van. Szó esett Alonso visszavonulásáról, Kubica bajnoki esélyeiről és Phoenix GP-ről is március 13-án az F1-es hírekben.

részletek

„A show javítása nem mehet a sport kárára”

Jean Todt, az FIA elnöke támogatja a több izgalmat célzó újításokat az F1-ben, így a sprintfutamokat is – de csak akkor, ha mindezek nem mennek szembe a sport természetével és érdekeivel.

részletek

„Komoly következmények várhatnak Mazepinre”

Az FIA elnöke, Jean Todt úgy véli, diszkrimanatív lett volna az orosszal szemben, ha a videós botránya miatt nem engedik indulni az F1-ben, de a következő kihágásnak már súlyos következményei lesznek.

részletek

F1-Archív: Hamilton Sutilért imádkozott

Jean Todt elmondta, 2007-ben a Ferrarinak Raikkönen kellett, nem Alonso, egy évvel később a spanyol szerint a finn a vb-cím favoritja, elkészült a Super Aguri, leesett a hó a teszten: ezek voltak az F1 hírei február 28-án.

részletek

F1-Archív: A Ferrarinak túl drága a Formula-1

Sylvester Stallone bocsánatot kért az F1-rajongóitól, Barrichellót rögtön lenyűgözte az F2004, Perez politizált, autóbemutatók és tesztek zajlottak: ez történt az elmúlt két évtizedben február 9-én.

részletek

Idén sem számít normális szezonra az FIA elnöke

Bár az F1 szeretne visszatérni a megszokott kerékvágásba az idény lebonyolítását illetően, Jean Todt úgy véli: az év első felének menetrendjében még biztosan éreztetni fogja a hatását a járvány.

részletek
Olvastad már?