Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 18. kedd

Todt

Todt szeretné, ha Leclerc világbajnok lenne

Az FIA elnöke szívesen látná Charles Leclerc bajnoki győzelmét a Formula-1-ben. A Ferrari egykori csapatfőnöke ugyanakkor elismerte, döntő többségében minden az autón múlik.

részletek

Todt: Aki az F1-ben van érezze magát kiváltságosnak

Az eddigi leghosszabb szezonjára készül a Formula-1, miután 2020-ban 22 versenyt rendeznek meg. Todt szerint ezt el kell fogadniuk az F1-ben dolgozóknak, akik kiváltságosnak érezhetik magukat.

részletek

Todt: Az FE évtizedekre van az F1 szintjétől

Az FIA elnöke elképzelhetetlennek tartja, hogy az elektromos széria belátható időn belül az F1 fejére nőjön, elvégre az autóik fele akkora távot teljesítenek fele akkora sebességgel.

részletek

F1-Archív: Lauda nem kedvelte Hamiltont

Alonso a 2006-os vb-harcot élvezte legjobban, Bruno Sennából a Honda-utódcsapat pilótája lehet, Barrichellónak és Buttonnak a bajnoki címre fáj a foga. Ezek voltak december 28. Formula-1-es hírei.

részletek

Az FIA 12 csapatos Formula-1-et szeretne

Az FIA elnökeként Jean Todt örülne, ha még több autó állna a rajtrácson, aminek érdekében már meg is kezdték a tárgyalásokat Chase Carey-vel, a Liberty Media pedig nyitott a létszámbővítésre.

részletek

Todt megnevezte a jövő Hamiltonjait

Az FIA elnöke öt fiatal pilótát is kiemelt a mezőnyből, akik a 2020-as évek legsikeresebb pilótáivá válhatnak. Az F1 vezérigazgatója pedig abban bízik, Hamilton „örökre” a mezőnyben marad.

részletek

F1-Archív: Diszkrétebb bulizásra kérik Raikkönent

A Ferrari szokatlan kérést intéz új pilótájához, Verstappen előzési rekordot dönt, Perez első évében világbajnok akar lenni a McLarennel, Liuzzi nem kíván Kliennel osztozkodni: ezek voltak az F1 hírei december 12-én.

részletek

Hamilton Mercedese jobb, mint Schumacher Ferrarija?

Michael Schumacher éveken át dominálta a Formula-1-et az évezred elején, hasonlóan, mint most Lewis Hamilton. Jean Todt elismerte, hogy a mostani Mercedes jobb, mint az akkori Ferrari.

részletek

Todt: Remélem, egyszer közösen látogatunk ki egy versenyre Schumacherrel

Az FIA elnöke ismét Genfbe látogat, hogy a Schumacher családdal legyen, és Jean Todt nagy vágya, hogy egyszer újra együtt menjenek ki a hétszeres világbajnokkal egy Formula-1-es nagydíjra.

részletek

Egy ideig még várnunk kell egy új F1-es csapatra

A keringő pletykák ellenére kicsi az esélye, hogy két éven belül új csapat érkezik az F1-be, a vezetőség szerint először a 2021-es változásokat kellene stabilizálni, a bővítés még várhat.

részletek

FIA: Nem lesz több időmérős bohóckodás

Az FIA elnöke, Jean Todt elmondta, nem fog többé előfordulni az, amit az Olasz Nagydíj időmérőjén hoztak össze a csapatok, ami miatt a szurkolók lemaradtak a kvalifikáció legizgalmasabb részéről.

részletek

Todt meglátogatta Schumachert a kórházban

A korábbi csapatfőnök is ott volt Párizsban - az FIA elnöke Anthoine Hubert temetéséről érkezett meg a kórházba, ahova kezelésre szállították át Michael Schumachert.

részletek
Olvastad már?