Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 17. hétfő

kórház

Egy ápolónő beszélt Schumacher állapotáról

A hivatalos csatornák továbbra is hallgatnak Michael Schumacher párizsi kezeléséről, a francia sajtónak azonban sikerült megszólaltatnia egy ápolónőt, aki látta a németet.

részletek

Berger: Állandóan a kórházból, vagy a rendőrségről kellett engem hazavinni

Nem éppen egy balhékirálynak ismerjük a tízszeres futamgyőztes osztrák pilótát, aki legtöbbször nyugodt és kiegyensúlyozott. Fiatalabb korában azonban nem így volt, úgy véli, csoda, hogy túlélte a gyerekkorát.

részletek

Laudát kiengedték a kórházból

Niki Lauda még karácsonykor került kórházba influenzaszerű tünetekkel, most pedig, mivel nem állt fenn további kockázat, ki is engedték a bécsi klinikáról a korábbi háromszoros világbajnokot.

részletek

Lauda: Januártól elhajítom a járókeretet

Nyári tüdőátültetését követően Niki Lauda a napokban hazamehetett. Remek ütemben gyógyul, az új szerv kitűnően végzi dolgát, az osztrákok legendája pedig a jövő hónapban további javulást vár.

részletek

Lauda folyamatos ütemben gyógyul

Niki Lauda nagy harcos, ezt 1976-ban is megtanulhattuk. Tüdőtranszplantációja után néhány nappal már magához tért, most pedig már tervben van, hogy hamarosan elhagyhatja az intenzív osztályt.

részletek

Wickens először üzent a balesete óta

A kanadai Robert Wickens először üzent a világnak azóta, hogy súlyos balesetet szenvedett Poconóban. Nem tudja, mit tartogat számára a jövő, de minél előbb versenyezni szeretne.

részletek

Hamilton: Lauda a legnagyobb harcos

Lewis Hamilton erősen szurkol az osztrák legenda felépüléséért, imádkozik is érte. A Mercedes tanácsadója tüdőátültetése után lábadozik, de állapota továbbra sem megnyugtató.

részletek

Marko: Lauda nélkül nem ugyanolyan

A Red Bull első embere elmondta, hogy bár még csak két verseny telt el úgy, hogy Niki Lauda nem volt jelen, már most azt érzi, hogy teljesen megváltozott ettől a légkör a paddockban.

részletek

Laudának csak napjai voltak hátra

Niki Lauda tüdőátültetésen esett át a napokban, mely nem várathatott magára, mivel az orvosok szerint az F1 osztrák legendájának nagyjából 3-7 napja lehetett hátra a műtét előtt.

részletek

Tüdőátültetésen esett át Niki Lauda

A háromszoros világbajnok osztrák a napokban nyaralása közben influenzára utaló tünetekkel, főként erős köhögéssel került kórházba. Lauda most új tüdőt kellett, hogy kapjon Bécsben.

részletek
Olvastad már?