DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Szomszédjai láthatták Michael Schumachert

Legalábbis erről számolt be a német Bunte magazin és rá hivatkozva a Daily Mail is: ez újabb jel arra, hogy a bő öt éve súlyos síbalesetet szenvedő legenda valóban Mallorcán töltötte a telet.

Mi is beszámoltunk néhány hete arról a sajtóértesülésről, miszerint a 2013 végén súlyos síbalesetet szenvedő Michael Schumacher Mallorcán tölthette a téli hónapokat. Ez változás volt a korábbiakhoz képest, hiszen addig úgy hírlett, a hétszeres Formula-1-es világbajnok svájci otthonához van kötve, ám ha igazak a híresztelések, a felesége, Corinna által tavaly nagyjából 30 millió euróért vásárolt luxusvillába költözhetett át a korábbi versenyző.

schumacher-dppi-2



A Bunte című német magazin, valamint rá hivatkozva a Daily Mail most újabb információkra tett szert, a két lap ugyanis arról számolt be, hogy szomszédjai látták is Schumachert megérkezni a mallorcai villába egy csoport orvos kíséretében. Ez egybevág azzal a korábbi értesüléssel, hogy a német sztárt folyamatosan egy népes orvosi stáb kezeli. A hírek szerint egyébként a családja, köztük testvére, az F1-ben szintén megfordult Ralf is Mallorcán töltötte az előző hónapokat.

Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy ezek nem hivatalosan megerősített információk: Schumacher állapotáról már hosszú ideje nem adtak ki hivatalos tájékoztatást, a korábbi F1-es versenyző néhány héttel korábbi 50. születésnapja alkalmából is csupán annyit közölt a családja, hogy Schumacher kívánságának eleget téve nem árulnak el részleteket a német egészségi állapotáról.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: