Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 5. szombat

SchumacherBaleset

Idegsebész: Schumacher soha nem fog felépülni

Egy svájci neurológus a rendelkezésekre álló információk alapján már soha nem fogjuk olyannak látni a hétszeres F1-es világbajnok németet, mint 2013-as síbalesetét megelőzően.

részletek

Sajtó: A koronavírus miatt nem műtik Schumachert

A legfrissebb lapértesülések szerint amíg nem csökken a pandémia miatti egészségügyi kockázat mértéke, addig biztosan nem végeznek őssejtkezelést a hétszeres F1-es világbajnokon.

részletek

Ismét műtét várhat Schumacherre

Olasz lapértesülések szerint újabb őssejtkezelésen fog átesni a hat és fél éve súlyos síbalesetet szenvedett hétszeres világbajnok. Az orvos szerint a cél a német idegrendszerének regenerálása.

részletek

Massa: Tudom, hogy van Schumacher

Csapattárs, tanítvány, jó barát: Felipe Massa közel állt a hétszeres világbajnok Michael Schumacherhez, ennélfogva pontosan tudja, milyen állapotban van a német. Nem ő fogja elárulni.

részletek

Idegsebész: Jelentősen megváltozott Schumacher teste

Egy teljesen más fizikumú embert kell elképzelnünk, mint az emlékeinkben élő Michael Schumacher. Az agysérülés óta eltelt hat évben degenerálódott testfelépítése.

részletek

Corinna Schumacher biztató üzenetet küldött a rajongóknak

Közeleg Michael Schumacher 51. születésnapja, felesége a rajongókhoz szólt. A titkolózás fala most sem dől le, Corinna azonban optimista gondolatokat fogalmazott meg.

részletek

Szomszédjai láthatták Michael Schumachert

Legalábbis erről számolt be a német Bunte magazin és rá hivatkozva a Daily Mail is: ez újabb jel arra, hogy a bő öt éve súlyos síbalesetet szenvedő legenda valóban Mallorcán töltötte a telet.

részletek

Retro – A világot megrengető síbaleset

Hat év telt el Michael Schumacher sorsfordító balesete óta. Azon bizonyos december 29. eseményeit idézzük fel – a Formula.hu-n aznap megjelent hírek krónikája alapján.

részletek

Schumacher családja hálás a megértésért

A hétszeres világbajnok menedzsere szerint a német legenda hozzátartozói nagyra értékelik, hogy a szurkolók tiszteletben tartják, hogy a korábbi versenyző egészségi állapota a család privát ügye.

részletek

Egy neurológus szerint Schumacher élhet újra normális életet

Egy új kutatás szerint évek elteltével is van remény a felépülésre, ha nem is teljesre. Kiderült, hogy az elmúlt időszakban készültek lesifotók, melyeket azonban nem tártak a nyilvánosság elé.

részletek

Schumacher – Négy év krónikája

Egy nem túl távoli és nagyon szomorú eseményt idéz fel mai évfordulós cikkünk: 2013-ban ezen a napon szenvedett életveszélyes síbalesetet Michael Schumacher, akinek állapotáról szinte semmit nem tudni azóta.

részletek

Legnagyobb riválisának is hiányzik Schumacher

A 48. életévét néhány napja betöltő hétszeres F1-es világbajnok bő három éve szenvedte el súlyos síbalesetét, amely fő ellenfelét, Mika Hakkinent is megviselte: a finn újra szeretné látni a németet.

részletek
Olvastad már?