DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

SchumacherBaleset

Todt még mindig havi kétszer látogatja Schumachert

Egykori ferraris főnöke ismét beszélt a hétszeres világbajnokról: ugyan az állapota ezúttal nem került szóba, de azt elárulta az FIA-elnök, hogy továbbra is rendszeres vendég a német családjánál.

részletek

Eladó Schumacherék svájci birtoka

Német lapértesülések szerint nagyságrendileg 20 milliárd forintért kínálja eladásra a Schumacher család a Genfi-tó mellett felhúzott villáját, hogy ebből fedezhessék a hétszeres világbajnok kezeléseit.

részletek

„Schumacher nem tud beszélni”

Korábbi csapatfőnöke, Flavio Briatore exfeleségének állítása ez, miközben spanyol sajtóértesülések szerint a hétszeres F1-es világbajnokot átszállították egy mallorcai luxusvillába.

részletek

Idegsebész: Schumacher soha nem fog felépülni

Egy svájci neurológus a rendelkezésekre álló információk alapján már soha nem fogjuk olyannak látni a hétszeres F1-es világbajnok németet, mint 2013-as síbalesetét megelőzően.

részletek

Sajtó: A koronavírus miatt nem műtik Schumachert

A legfrissebb lapértesülések szerint amíg nem csökken a pandémia miatti egészségügyi kockázat mértéke, addig biztosan nem végeznek őssejtkezelést a hétszeres F1-es világbajnokon.

részletek

Ismét műtét várhat Schumacherre

Olasz lapértesülések szerint újabb őssejtkezelésen fog átesni a hat és fél éve súlyos síbalesetet szenvedett hétszeres világbajnok. Az orvos szerint a cél a német idegrendszerének regenerálása.

részletek

Massa: Tudom, hogy van Schumacher

Csapattárs, tanítvány, jó barát: Felipe Massa közel állt a hétszeres világbajnok Michael Schumacherhez, ennélfogva pontosan tudja, milyen állapotban van a német. Nem ő fogja elárulni.

részletek

Idegsebész: Jelentősen megváltozott Schumacher teste

Egy teljesen más fizikumú embert kell elképzelnünk, mint az emlékeinkben élő Michael Schumacher. Az agysérülés óta eltelt hat évben degenerálódott testfelépítése.

részletek

Corinna Schumacher biztató üzenetet küldött a rajongóknak

Közeleg Michael Schumacher 51. születésnapja, felesége a rajongókhoz szólt. A titkolózás fala most sem dől le, Corinna azonban optimista gondolatokat fogalmazott meg.

részletek

Szomszédjai láthatták Michael Schumachert

Legalábbis erről számolt be a német Bunte magazin és rá hivatkozva a Daily Mail is: ez újabb jel arra, hogy a bő öt éve súlyos síbalesetet szenvedő legenda valóban Mallorcán töltötte a telet.

részletek

Retro – A világot megrengető síbaleset

2013-ban ezen a napon történt Michael Schumacher sorsfordító balesete. Azon bizonyos december 29-i nap eseményeit idézzük fel.

részletek

Schumacher családja hálás a megértésért

A hétszeres világbajnok menedzsere szerint a német legenda hozzátartozói nagyra értékelik, hogy a szurkolók tiszteletben tartják, hogy a korábbi versenyző egészségi állapota a család privát ügye.

részletek