DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

„Schumacher nem tud beszélni”

Korábbi csapatfőnöke, Flavio Briatore exfeleségének állítása ez, miközben spanyol sajtóértesülések szerint a hétszeres F1-es világbajnokot átszállították egy mallorcai luxusvillába.

Michael Schumacher 2013 legvégén szenvedett súlyos agyi és koponyasérüléseket egy síbaleset során, pontos állapotáról azonban nagyon kevés hivatalos információ látott napvilágot azóta. Találgatások és pletykák persze időről időre felreppennek, ahogy mindig vannak olyanok is, akik jól informáltként beállítva magukat nyilatkoznak a hétszeres Formula-1-es világbajnokról.

schumacher-fekvo-dppi_1



Ebbe a kategóriába tartozik Schumacher egykori csapatfőnökének, Flavio Briatorénak az exfelesége, Elisabetta Gregoraci is, aki az olasz Big Brotherben beszélt a német legendáról: „Michael nem tud beszélni, a szemeivel kommunikál. Csak három ember látogathatja őt, és én nem tudom, kik ők” – mondta.

Persze jó kérdés, hogy mennyire lehet hitelt adni a szavainak, mindenesetre spanyol lapértesülések szerint annak a bizonyos három embernek már nem Svájcban kell látogatnia Schumachert. Úgy hírlik ugyanis, hogy a német expilóta egy mallorcai luxusvillában folytatja a rehabilitációt: méghozzá abban, amelyet állítólag felesége, Corinna Schumacher három éve vásárolt meg a Real Madrid elnökétől, Florentino Pereztől – számolt be róla a Mirror.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: