Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 22. szerda

Briatore

Briatore: Wolff nem megoldás a Ferrari gondjaira

A korábbi Formula-1-es csapatfőnök és menedzser Flavio Briatore szinte kinevette azokat a spekulációkat, melyek Toto Wolffot a Ferrarival hozzák összefüggésbe. Szerinte nonszensz az egész.

részletek

F1-Archív: Elvakult Ferrari-rajongó szabotázst ajánlott

Davidson kifogásolta, hogy Wilson fizetett a Minardi-ülésért, Abramovics nem veszi meg a Jordant, a Ferrari nem bojkottál, a bíróság érvénytelenítette Briatore örökös eltiltását: ilyen F1-es híreket olvashattunk január 6-án.

részletek

Briatore visszatérhetett volna az F1-be

A korábbi évtizedek egyik legismertebb csapatfőnöke visszautasította a visszatérés lehetőségét. Aktív korában azonban mindent alárendelt a sikernek, inkább a gyárban is aludt, hogy időt spóroljon.

részletek

Briatore nem szórná a pénzt Hamiltonra

Egy vezérpilótára van szükség a Ferrarinál, Leclerc és Hamilton közül pedig a monacóira építene az egykori csapatvezető – már csak anyagi megfontolásból is.

részletek

Briatore: Önmagában nagyon kevés Leclerc tehetsége

A korábbi Renault-csapatfőnök Flavio Briatore szerint az csak egy dolog, hogy a Ferrari magához láncolta hosszú évekre tehetséges ifjoncát, Charles Leclerc-t. Most az is kell, hogy megfelelő autót biztosítsanak neki, amivel ő jelentheti a különbséget.

részletek

F1-Archív: Button szerint 2012 lesz az ő éve

Baumgartner szerződésaláírásra készül, Briatore és Button a vb-címet tűzi ki célul, Mosley szerint Dennis nem mond igazat, Hamilton nem hoz önző döntéseket: ezek voltak december 22. F1-es hírei 2000 óta.

részletek

Briatore: Nem jó ötlet Hamilton a Ferrariban

Az egykori csapatfőnök nincs meggyőződve arról, hogy a Ferrari jól járna, ha Lewis Hamiltont valóban leigazolná 2021-től. Charles Leclerc képes hozni a brit szintjét és biztosan nem lenne béke.

részletek

Briatore Verstappent és Leclerc-t is a Mercedeshez vinné

Örök barátság fűzi az egykori csapatfőnököt Fernando Alonsóhoz, de álomcsapatában már nem kapna helyet a spanyol. A két fiatal titán között nem tudna dönteni, a Ferrari nyerő receptjét is elárulta.

részletek

Ha Briatorén múlna, Vettel csak hátvéd lenne a Ferrarinál

Flavio Briatore mindig markánsan beszél az adott témáról, amiről kérdezik. Most éppen a Ferrari került szóba, amellyel kapcsolatban szintén nem fogta vissza magát: Vettel maradhatna, mert nem rossz versenyző, de az ő vezetése alatt csak vízhordóként.

részletek

Briatore: Mick Schumacher nincs apja szintjén

Az egykori, sikereiről és balhéiról is elhíresült csapatfőnök beszélt Fernando Alonso lehetséges visszatéréséről, illetve Mick Schumacher esélyeiről is. Úgy gondolja, Schumachernek csak a neve nagy.

részletek

Briatore: Leclerc gyorsabb, mint Vettel, aki másodiknak jó lesz

A botrányáról is elhíresült korábbi csapatfőnök úgy gondolja, Charles Leclerc-re kell építenie a Ferrarinak, készen áll a világbajnoki címre és egyértelműen gyorsabb, mint Sebastian Vettel.

részletek

Briatore: Épp a Red Bull beszél így más versenyzőkről?

Egykori felfedezettje, Fernando Alonso miatt nyilatkozott kritikusan Christian Hornerről a Renault egykori csapatfőnöke: a Red Bull-vezető szerint a spanyol káoszt okoz csapatainál.

részletek
Olvastad már?