Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 26. kedd

Briatore

F1-Archív: Button szerint 2012 lesz az ő éve

Baumgartner szerződésaláírásra készül, Briatore és Button a vb-címet tűzi ki célul, Mosley szerint Dennis nem mond igazat, Hamilton nem hoz önző döntéseket: ezek voltak december 22. F1-es hírei 2000 óta.

részletek

Briatore: Együtt dolgoztunk Alonso visszatérésén

Az egykori csapatfőnök félig-meddig újra jelen van az F1-ben: arról beszélt, neki is szerepe volt Fernando Alonso megállapodásában a Renault-val. Az olasznak nem tetszett, hogy a média úgy tálalta koronavírusos megbetegedését, mintha belehalt volna.

részletek

„Schumacher nem tud beszélni”

Korábbi csapatfőnöke, Flavio Briatore exfeleségének állítása ez, miközben spanyol sajtóértesülések szerint a hétszeres F1-es világbajnokot átszállították egy mallorcai luxusvillába.

részletek

Briatore: Ha akarnék, holnap visszamehetnék

A Formula-1 történetének egyik legmegosztóbb egyénisége Flavio Briatore, aki annak idején egy futamot sem látott, mikor csapatfőnök vált belőle. „Én voltam az egyik legjobb” – magyarázza, hogy mindent elért, ezért nem is akar visszatérni az F1-be.

részletek

Közleményt adtak ki Briatore állapotáról

Koronavírussal került kórházba Milánóban a korábbi F1-es csapatfőnök - az első hírek arról szóltak, hogy súlyos a helyzet, a közlemény szerint viszont nincs nagy baj, stabil az állapota.

részletek

Briatore súlyos állapotban került kórházba a Covid-19 miatt

A Renault egykori csapatfőnökét, Flavio Briatorét súlyos állapotban szállították a milánói San Raffaele kórházba a koronavírus szövődményei miatt, tudta meg az olasz sajtó.

részletek

Briatore: Az F1-nek a pilótákról kellene szólnia, nem a mérnökökről

A Renault egykori csapatfőnöke, Flavio Briatore ismételten megkérdőjelezte a Formula-1-ben használt technológiát, mivel szerinte jelenleg inkább a mérnökök csatáznak a pilóták helyett.

részletek

F1-Archív: Elégedetlen a dobogós Raikkönen

A finn pilóta nem tud örülni a Ferrari hungaroringi eredményének, a McLaren-vezér epés megjegyzést tett a rivális istállóra, Webber Palik kijelentésére reagált, Alonso, Raikkönen és Ricciardo esélyes a Red Bull-ülésre – ezek szerepeltek az F1-es hírekben július 30-án.

részletek

F1-Archív: Alonso a Red Bull-lal tárgyalt

Perez veszélyes halóra, Hamilton kiszámíthatatlan rajtokra számít, Briatore és Heidfeld is mérges Raikkönenre, Alonso pedig reménykedik – az elmúlt két évtized július 28-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

F1-Archív: Bianchit gyászolja a sportvilág

Nem megy Hamilton a Ferrarihoz, kétnapos F1-es hétvégéket akar Briatore, nem fogadja el Colin McRae kihívását Schumacher, átvenné az első számú pilóta szerepét Irvine a Ferrarinál. Ezek voltak július 18. vezető Formula-1-es hírei az elmúlt két évtizedből.

részletek

Podcast: Nelson Piquet Sennáról és 1986-ról

Védjegyévé vált pikírt stílusát ezúttal sem leplezte az első két Magyar Nagydíj győztese, a háromszoros világbajnok Piquet: a brazil ász Sennáról, gyermekeiről és az 1986-os futamról is mesélt a Formula Podcast adásában.

részletek

Ha Briatorén múlik, Leclerc és Vettel fizet az ütközésért

Szigorúan példát statuálna Flavio Briatore: a Renault egykori csapatfőnöke szerint egyértelműen Leclerc hibázott, de azért mindkét ferraris fizetését megnyirbálná, hogy fegyelmet tanuljanak.

részletek
Olvastad már?