Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 1. szerda

Briatore

Marko és Briatore is koronavírusos volt?

Dr. Helmut Marko és Flavio Briatore is úgy véli, hogy ők már átestek a betegségen különösebb baj nélkül - a tüneteik megvoltak, de akkor még nem tulajdonítottak ennek túl nagy jelentőséget.

részletek

Három bajnokot tett mérlegre Briatore

Elismeri Hamilton a korábbi csapatfőnök, de úgy érzi, Schumachernek sokkal keményebb ellenfelei voltak. A németet és Alonsót, a „rottweilert” összehasonlítani viszont olyan nehéz, mint Messit és Ronaldót.

részletek

Briatore: A Ferrari elpazarolt egy évet Raikkönennel

Súlyos kritikával illette Flavio Briatore a vörösök utolsó világbajnokát, Kimi Raikkönent, akivel „semmit sem lehet megnyerni”. A helyükben rég lecserélte volna őt Charles Leclerc-re.

részletek

Ecclestone: A Ferrarit Briatore irányítsa

Több, mint tizenkét éve nem nyert egyéni világbajnoki címet a vörös istálló. Bernie Ecclestone szerint nem a megfelelő emberek irányítják a csapatot, Mattia Binotto sem tartozik közéjük.

részletek

F1-Archív: Schumacher, a taxisofőr

Flavio Briatore fogalmazott úgy, a németnek ellenfelei miatt túl könnyű dolga van. Szó esett Alonso visszavonulásáról, Kubica bajnoki esélyeiről és Phoenix GP-ről is március 13-án az F1-es hírekben.

részletek

Briatore: A Mercedesnél Alonso is nyert volna

Az egykori csapatfőnök nem kívánja kisebbíteni Hamilton érdemeit, de meglátása szerint legalább öt pilóta van a mezőnyben, aki tavaly világbajnok lett volna a Mercedes autójával.

részletek

Briatore: Wolff nem megoldás a Ferrari gondjaira

A korábbi Formula-1-es csapatfőnök és menedzser Flavio Briatore szinte kinevette azokat a spekulációkat, melyek Toto Wolffot a Ferrarival hozzák összefüggésbe. Szerinte nonszensz az egész.

részletek

F1-Archív: Elvakult Ferrari-rajongó szabotázst ajánlott

Davidson kifogásolta, hogy Wilson fizetett a Minardi-ülésért, Abramovics nem veszi meg a Jordant, a Ferrari nem bojkottál, a bíróság érvénytelenítette Briatore örökös eltiltását: ilyen F1-es híreket olvashattunk január 6-án.

részletek

Briatore visszatérhetett volna az F1-be

A korábbi évtizedek egyik legismertebb csapatfőnöke visszautasította a visszatérés lehetőségét. Aktív korában azonban mindent alárendelt a sikernek, inkább a gyárban is aludt, hogy időt spóroljon.

részletek

Briatore nem szórná a pénzt Hamiltonra

Egy vezérpilótára van szükség a Ferrarinál, Leclerc és Hamilton közül pedig a monacóira építene az egykori csapatvezető – már csak anyagi megfontolásból is.

részletek

Briatore: Önmagában nagyon kevés Leclerc tehetsége

A korábbi Renault-csapatfőnök Flavio Briatore szerint az csak egy dolog, hogy a Ferrari magához láncolta hosszú évekre tehetséges ifjoncát, Charles Leclerc-t. Most az is kell, hogy megfelelő autót biztosítsanak neki, amivel ő jelentheti a különbséget.

részletek

F1-Archív: Button szerint 2012 lesz az ő éve

Baumgartner szerződésaláírásra készül, Briatore és Button a vb-címet tűzi ki célul, Mosley szerint Dennis nem mond igazat, Hamilton nem hoz önző döntéseket: ezek voltak december 22. F1-es hírei 2000 óta.

részletek
Olvastad már?