Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 19. péntek

MichaelSchumacher

Michael Schumacherrel néz futamokat Jean Todt

Jean Todt egy Michael Schumachert megillető rangos kitüntetés átvételét követően elárulta, hogy még mindig együtt néz versenyeket a korábbi hétszeres világbajnokkal.

részletek

Herbert: Mick hozzáállása Michaelre emlékeztet

Johnny Herbert szerint egy sokkal agresszívebb, dühösebb Mick Schumachert láthattunk az elmúlt hetekben, ami legendás édesapjára, Michael Schumacherre emlékezteti a korábbi brit versenyzőt.

részletek

Kitüntetik hazájában Michael Schumachert

Észak-Rajna-Vesztfália tartományának legrangosabb kitüntetésében részesítik hamarosan Michael Schumachert. Az elismerést a hétszeres világbajnok családja, valamint korábbi csapatfőnöke, Jean Todt veszik át.

részletek

Szorosabb lett a mezőny Schumacher szerint

Sokkal kisebbnek véli a különbségeket és egyenlőbbnek látja a mezőnyt Mick Schumacher, mint amilyen az édesapja idejében volt. Úgy véli, jelenleg jobb esélyei van a gyengébb csapatoknak.

részletek

Schumacher titkaira kíváncsi Mazepin

Michael Schumacher volt Nyikita Mazepin példaképe, ezért szeretné tudni, hogyan is vált annyira sikeressé. Bár a német legenda fia lett a csapattársa, eddig még nem beszéltek ilyesmiről.

részletek

Így látta a bátyjáról szóló filmet Ralf Schumacher

Ralf Schumacher csak a napokban tudta végignézni a nemrégiben debütáló, testvéréről szóló Netflixes dokumentumfilmet. A volt autóversenyző egy interjúban méltatta a közel két órás alkotást.

részletek

Schumacher: Eggyé vált a bajnok és az ember

Megérkezett a Netflixre a sokak által várt dokumentumfilm a hétszeres F1-es világbajnokról, mi pedig megnéztük és összeszedtük, hogy mi jó és mi nem annyira jó a közel kétórás alkotásban.

részletek

Mick Schumacher: Apám a valaha volt legjobb F1-es pilóta

Mick Schumacher, a Haas pilótája úgy véli, édesapja, Michael Schumacher a Forma-1 valaha volt legjobb pilótája. A hétszeres világbajnokot eddig csak Lewis Hamilton tudta utolérni.

részletek

Schumacher nem olvassa el Weber könyvét

Nemrég jelent meg a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher volt menedzserének új könyve, a legendás pilóta fia azonban elég határozott választ adott arra a kérdésre, hogy érdekli-e a kötet.

részletek

Schumacher lett volna a tökéletes csapatfőnök?

Norbert Haug szerint, ha Michael Schumachert nem éri a tragédiával felérő, súlyos síbalesete, mára sikeres csapatfőnök lenne, a legjobbak egyike. Valóban így történt volna?

részletek

„Mick nagyban hasonlít Michaelre”

A Haas egykor Ferrarinál dolgozó szakembereit meghatotta, hogy Michael Schumacher után idén Mickkel is együtt dolgozhatnak, aki szerintük több szempontból hasonlít az édesapjára.

részletek

Schumacher: Apám állapota magánügy, lapozzunk!

Mick Schumacher nem volt hajlandó beszélni egy interjúban édesapja állapotáról, ahogyan azt sem méltatta szóra érdemesnek, ahogyan Lewis Hamilton próbál fellépni az egyenlőtlenség ellen.

részletek