Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 20. szerda

MichaelSchumacher

Így látta a bátyjáról szóló filmet Ralf Schumacher

Ralf Schumacher csak a napokban tudta végignézni a nemrégiben debütáló, testvéréről szóló Netflixes dokumentumfilmet. A volt autóversenyző egy interjúban méltatta a közel két órás alkotást.

részletek

Schumacher: Eggyé vált a bajnok és az ember

Megérkezett a Netflixre a sokak által várt dokumentumfilm a hétszeres F1-es világbajnokról, mi pedig megnéztük és összeszedtük, hogy mi jó és mi nem annyira jó a közel kétórás alkotásban.

részletek

Mick Schumacher: Apám a valaha volt legjobb F1-es pilóta

Mick Schumacher, a Haas pilótája úgy véli, édesapja, Michael Schumacher a Forma-1 valaha volt legjobb pilótája. A hétszeres világbajnokot eddig csak Lewis Hamilton tudta utolérni.

részletek

Schumacher nem olvassa el Weber könyvét

Nemrég jelent meg a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher volt menedzserének új könyve, a legendás pilóta fia azonban elég határozott választ adott arra a kérdésre, hogy érdekli-e a kötet.

részletek

Schumacher lett volna a tökéletes csapatfőnök?

Norbert Haug szerint, ha Michael Schumachert nem éri a tragédiával felérő, súlyos síbalesete, mára sikeres csapatfőnök lenne, a legjobbak egyike. Valóban így történt volna?

részletek

„Mick nagyban hasonlít Michaelre”

A Haas egykor Ferrarinál dolgozó szakembereit meghatotta, hogy Michael Schumacher után idén Mickkel is együtt dolgozhatnak, aki szerintük több szempontból hasonlít az édesapjára.

részletek

Schumacher: Apám állapota magánügy, lapozzunk!

Mick Schumacher nem volt hajlandó beszélni egy interjúban édesapja állapotáról, ahogyan azt sem méltatta szóra érdemesnek, ahogyan Lewis Hamilton próbál fellépni az egyenlőtlenség ellen.

részletek

Montoyát boldoggá tette, ha megnehezíthette Schumacher életét

A kolumbiai ex-F1-esnek saját bevallása szerint mindig az volt a fő célja, hogy a későbbi hétszeres világbajnokot legyőzze. A német klasszis öccse viszont jobb versenyzővé tette őt a Williamsnél.

részletek

Verstappen: Gyerekkorom óta ismerem Micket

Max Verstappen felidézte gyerekkori emlékeit, azután mikor még édesapja és Michael Schumacher csapattársak voltak, ő pedig Mick Schumacherrel töltötte az idejét a gokartpályán.

részletek

Mick Schumacher: Apám a legjobb!

A hétszeres világbajnok fiaként Mick Schumacher sem kerülhette el a kérdést: ki a jobb pilóta? Édesapja Michael vagy Lewis Hamilton. Azt sem bánja, hogy folyton legendás apjához hasonlítgatják.

részletek

Brawn: Mick érkezése Michael tragédiájára emlékeztet minket

A hétszeres F1-es világbajnok némettel legendásan jó kapcsolatot ápoló szakember izgatottan várja az ifjú Schumacher debütálását, de azt kívánja, bárcsak az apja is részese lehetne ennek.

részletek

Vettel: Kár, hogy Michael nem láthatja ezt

A négyszeres világbajnok szerint sajnálatos, hogy Schumacher nem lehet közelről tanúja fia leendő F1-es debütálásának. A német igyekszik ugyanúgy segíteni Micknek, ahogy az apja tette anno vele.

részletek
Olvastad már?