DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

MichaelSchumacher

„Egyszerűen jobbnak tűnt, mint bárki más” – Vettel Schumacherről

Michael Schumacher a sport egyik legnagyobb legendájaként többeknek példaképként szolgált, így Sebastian Vettelnek is. A négyszeres világbajnok mentorával és barátjával való kapcsolatáról beszélt.

részletek

Brawnt Schumacher visszatérésére emlékezteti Hamilton helyzete

Ross Brawnt Michael Schumacher 2010-es visszatérésére emlékezteti Hamilton idei visszafogottabb szereplése, szerinte azonban a brit és a Mercedes vissza fognak térni az élmezőnybe.

részletek

Brawn szerint Schumacher megérdemli, hogy maradjon

Az elmúlt időszak hírei alapján Mick Schumacher várhatóan távozhat a Haastól és az is előfordulhat, hogy nem talál helyet magának az F1-ben. A brit szerint a hétszeres világbajnok fia sokat fejlődött.

részletek

Tost: Verstappen azonnal Schumacherre emlékeztetett

Az AlphaTauri csapatfőnöke szerint már rögtön az első szempillantásra is egyértelmű hasonlóság mutatkozott Max Verstappen, valamint a hétszeres világbajnok Michael Schumacher között.

részletek

Michael Schumacherrel néz futamokat Jean Todt

Jean Todt egy Michael Schumachert megillető rangos kitüntetés átvételét követően elárulta, hogy még mindig együtt néz versenyeket a korábbi hétszeres világbajnokkal.

részletek

Herbert: Mick hozzáállása Michaelre emlékeztet

Johnny Herbert szerint egy sokkal agresszívebb, dühösebb Mick Schumachert láthattunk az elmúlt hetekben, ami legendás édesapjára, Michael Schumacherre emlékezteti a korábbi brit versenyzőt.

részletek

Kitüntetik hazájában Michael Schumachert

Észak-Rajna-Vesztfália tartományának legrangosabb kitüntetésében részesítik hamarosan Michael Schumachert. Az elismerést a hétszeres világbajnok családja, valamint korábbi csapatfőnöke, Jean Todt veszik át.

részletek

Szorosabb lett a mezőny Schumacher szerint

Sokkal kisebbnek véli a különbségeket és egyenlőbbnek látja a mezőnyt Mick Schumacher, mint amilyen az édesapja idejében volt. Úgy véli, jelenleg jobb esélyei van a gyengébb csapatoknak.

részletek

Schumacher titkaira kíváncsi Mazepin

Michael Schumacher volt Nyikita Mazepin példaképe, ezért szeretné tudni, hogyan is vált annyira sikeressé. Bár a német legenda fia lett a csapattársa, eddig még nem beszéltek ilyesmiről.

részletek

Így látta a bátyjáról szóló filmet Ralf Schumacher

Ralf Schumacher csak a napokban tudta végignézni a nemrégiben debütáló, testvéréről szóló Netflixes dokumentumfilmet. A volt autóversenyző egy interjúban méltatta a közel két órás alkotást.

részletek

Schumacher: Eggyé vált a bajnok és az ember

Megérkezett a Netflixre a sokak által várt dokumentumfilm a hétszeres F1-es világbajnokról, mi pedig megnéztük és összeszedtük, hogy mi jó és mi nem annyira jó a közel kétórás alkotásban.

részletek

Mick Schumacher: Apám a valaha volt legjobb F1-es pilóta

Mick Schumacher, a Haas pilótája úgy véli, édesapja, Michael Schumacher a Forma-1 valaha volt legjobb pilótája. A hétszeres világbajnokot eddig csak Lewis Hamilton tudta utolérni.

részletek