DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 4. szombat

MichaelSchumacher

Schumacher lett volna a tökéletes csapatfőnök?

Norbert Haug szerint, ha Michael Schumachert nem éri a tragédiával felérő, súlyos síbalesete, mára sikeres csapatfőnök lenne, a legjobbak egyike. Valóban így történt volna?

részletek

„Mick nagyban hasonlít Michaelre”

A Haas egykor Ferrarinál dolgozó szakembereit meghatotta, hogy Michael Schumacher után idén Mickkel is együtt dolgozhatnak, aki szerintük több szempontból hasonlít az édesapjára.

részletek

Schumacher: Apám állapota magánügy, lapozzunk!

Mick Schumacher nem volt hajlandó beszélni egy interjúban édesapja állapotáról, ahogyan azt sem méltatta szóra érdemesnek, ahogyan Lewis Hamilton próbál fellépni az egyenlőtlenség ellen.

részletek

Montoyát boldoggá tette, ha megnehezíthette Schumacher életét

A kolumbiai ex-F1-esnek saját bevallása szerint mindig az volt a fő célja, hogy a későbbi hétszeres világbajnokot legyőzze. A német klasszis öccse viszont jobb versenyzővé tette őt a Williamsnél.

részletek

Verstappen: Gyerekkorom óta ismerem Micket

Max Verstappen felidézte gyerekkori emlékeit, azután mikor még édesapja és Michael Schumacher csapattársak voltak, ő pedig Mick Schumacherrel töltötte az idejét a gokartpályán.

részletek

Mick Schumacher: Apám a legjobb!

A hétszeres világbajnok fiaként Mick Schumacher sem kerülhette el a kérdést: ki a jobb pilóta? Édesapja Michael vagy Lewis Hamilton. Azt sem bánja, hogy folyton legendás apjához hasonlítgatják.

részletek

Brawn: Mick érkezése Michael tragédiájára emlékeztet minket

A hétszeres F1-es világbajnok némettel legendásan jó kapcsolatot ápoló szakember izgatottan várja az ifjú Schumacher debütálását, de azt kívánja, bárcsak az apja is részese lehetne ennek.

részletek

Vettel: Kár, hogy Michael nem láthatja ezt

A négyszeres világbajnok szerint sajnálatos, hogy Schumacher nem lehet közelről tanúja fia leendő F1-es debütálásának. A német igyekszik ugyanúgy segíteni Micknek, ahogy az apja tette anno vele.

részletek

„Schumacher nem tud beszélni”

Korábbi csapatfőnöke, Flavio Briatore exfeleségének állítása ez, miközben spanyol sajtóértesülések szerint a hétszeres F1-es világbajnokot átszállították egy mallorcai luxusvillába.

részletek

Wolff: Schumi jelentőségén semmi sem változtat

Lewis Hamilton Szocsiban beállíthatja Michael Schumacher futamgyőzelmi rekordját, ám Toto Wolff Mercedes-csapatfőnök szerint a német legenda jelentősége a csúcsok megdöntése után sem csökken majd.

részletek

Ralf Schumacher: Nem lehet a bátyámhoz hasonlítani Hamiltont

A hétszeres F1-es világbajnok öccse úgy véli, mindkét klasszis a saját korának legjobb versenyzője, de túl sok tényező jön a képbe ahhoz, hogy egymással össze lehessen vetni őket.

részletek

Még nem gondol az F2-es titulusra a kis Schumi

Egy győzelme már van a Ferrarinak az idei monzai hétvégén, ám azt nem Leclerc vagy Vettel szerezte, hanem Mick Schumacher az F2 szombati főversenyén. A német bajnokesélyes, de még nem gondol a titulusra.

részletek