Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 10. szombat

Formula.hu

Vettel visszatérése is téma volt a paddockban

Előfordulhat-e, hogy nem idén láttuk utoljára az F1-ben Sebastian Vettelt? Vannak, akik úgy vélik, hogy a pilóta egy-két év múlva visszatérhet - olyanok is, akikről nem is gondolnánk…

részletek

Új munkatársakat keres a Formula.hu

Ha már régóta fontolgatod, hogy autó-motorsport témájú újságírással foglalkozz, és szeretnél a Formula.hu gárdájához csatlakozni, ne késlekedj, itt az alkalom, jelentkezz!

részletek

Ezt olvastátok 2021-ben a Formulán

Az év utolsó napján visszatekintünk olvasóink számára legérdekesebb cikkeinkre és tartalmainkra. A Formula.hu-n – nem csupán F1-es témában – ez volt a legolvasottabb tíz írás a 2021-es évben.

részletek

Formula Erősorrend: Ezt várjuk mi!

Szerkesztőségünk összeállította saját rangsorát a csapatok között. A teszten látottak alapján - leginkább - szakmai szemmel próbáltuk végigvenni, kitől mire számíthatnak az F1-es rajongók.

részletek

Ezt olvastátok 2020-ban a Formulán

Ahogy szoktuk, az év utolsó napján megosztjuk olvasóinkkal, mik voltak számukra legérdekesebb cikkeink és anyagaink – nem csupán F1-es témakörben. A 2020-as évben minden eddiginél többen olvasták a Formula.hu-t, különösen a következő tíz címet.

részletek

Erről olvastatok 2019-ben a Formulán

Fennállása legerősebb évét hagyja maga mögött a Formula.hu: 2019-ben minden olvasottsági rekord megdőlt nálunk. Összegyűjtöttük azt a tíz idei hírt és posztot – nem csupán az F1-ből –, amelyre a legtöbben kattintottatok.

részletek

Még nem késő karácsonyi ajándékot rendelni a Formula.hu webshopjából

Péntekig még rendelhetőek legnépszerűbb könyveink, csomagjaink a webshop.formula.hu oldalról. Ne maradj le, rendeld meg még ma a neked legjobban tetsző darabokat!

részletek

Szerezd be Michelisz Norbert hivatalos pólóját!

Csak a Formula.hu-nál elérhető a magyar WTCR-pilóta idei hivatalos pólója, ráadásul most minden megrendelő kap mellé egy ajándékot is.

részletek

Ajándékötletek karácsonyra a Formula.hu-tól!

Közelednek az ünnepek, a Formula.hu csapata pedig több ajándéklehetőséget is kínál - évkönyvek, pólók, bögrék, falinaptár, minden autósport-rajongó megtalálhatja azt, amire szüksége van.

részletek

TOP7: Erről olvastatok nálunk

Új rovatot indítunk a Formulán, minden héten összeszedjük nektek, melyek voltak az elmúlt hét nap legérdekesebb tartalmai, melyik cikkeinket olvastátok a legtöbben – indul a TOP7 a hét legjobbjaival.

részletek

Folytatódik a magyar toppilóták versengése

Folytatódik a tavalyi évben elkezdett sorozat: idén is ellátogatnak az ország legjobb autóversenyzői a miskolctapolcai Avalon Parkba, hogy összemérjék tudásukat, és a Hell Kart Center elektromos gokartjaival a lehető leggyorsabb köröket fussák.

részletek

Bemutatkoztunk az AMTS-en

Először vett részt az Autósport és Formula Magazin kiállítóként az Automobil és Tuning Show-n, a hétvégére pedig sikerként tekinthetünk vissza: Magyarország leglátogatottabb autós rendezvényén rengetegen keresték fel standunkat.

részletek