Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 1. szerda

Formula.hu

Ezt olvastátok 2020-ban a Formulán

Ahogy szoktuk, az év utolsó napján megosztjuk olvasóinkkal, mik voltak számukra legérdekesebb cikkeink és anyagaink – nem csupán F1-es témakörben. A 2020-as évben minden eddiginél többen olvasták a Formula.hu-t, különösen a következő tíz címet.

részletek

Erről olvastatok 2019-ben a Formulán

Fennállása legerősebb évét hagyja maga mögött a Formula.hu: 2019-ben minden olvasottsági rekord megdőlt nálunk. Összegyűjtöttük azt a tíz idei hírt és posztot – nem csupán az F1-ből –, amelyre a legtöbben kattintottatok.

részletek

Még nem késő karácsonyi ajándékot rendelni a Formula.hu webshopjából

Péntekig még rendelhetőek legnépszerűbb könyveink, csomagjaink a webshop.formula.hu oldalról. Ne maradj le, rendeld meg még ma a neked legjobban tetsző darabokat!

részletek

Szerezd be Michelisz Norbert hivatalos pólóját!

Csak a Formula.hu-nál elérhető a magyar WTCR-pilóta idei hivatalos pólója, ráadásul most minden megrendelő kap mellé egy ajándékot is.

részletek

Ajándékötletek karácsonyra a Formula.hu-tól!

Közelednek az ünnepek, a Formula.hu csapata pedig több ajándéklehetőséget is kínál - évkönyvek, pólók, bögrék, falinaptár, minden autósport-rajongó megtalálhatja azt, amire szüksége van.

részletek

TOP7: Erről olvastatok nálunk

Új rovatot indítunk a Formulán, minden héten összeszedjük nektek, melyek voltak az elmúlt hét nap legérdekesebb tartalmai, melyik cikkeinket olvastátok a legtöbben – indul a TOP7 a hét legjobbjaival.

részletek

Folytatódik a magyar toppilóták versengése

Folytatódik a tavalyi évben elkezdett sorozat: idén is ellátogatnak az ország legjobb autóversenyzői a miskolctapolcai Avalon Parkba, hogy összemérjék tudásukat, és a Hell Kart Center elektromos gokartjaival a lehető leggyorsabb köröket fussák.

részletek

Bemutatkoztunk az AMTS-en

Először vett részt az Autósport és Formula Magazin kiállítóként az Automobil és Tuning Show-n, a hétvégére pedig sikerként tekinthetünk vissza: Magyarország leglátogatottabb autós rendezvényén rengetegen keresték fel standunkat.

részletek

Keresd a Formulát az AMTS-en is!

Értékes nyereményekkel és különleges, korábban sosem látott akciókkal vár titeket az Autósport és Formula Magazin a hétvégi AMTS-en, ráadásul velünk is találkozhatsz, és véleményt mondhatsz a Formuláról!

részletek

Miről olvasnál a Formula.hu-n?

Hogy minél több, titeket érdeklő tartalom juthasson el hozzátok, arra kérünk titeket, hogy szánjatok néhány másodpercet arra, hogy elmondjátok nekünk, miről olvasnátok a mostaninál többet a Formulán.

részletek

Boldog új évet kíván a Formula!

A 2017-es esztendő első cikke természetesen nem szólhat másról, mint hogy röviden visszatekintsünk a mögöttünk hagyott évre, s nagyon boldog új esztendőt kívánjunk minden kedves olvasónknak!

részletek

Két év alatt ötvenmillió kattintás a megújult Formula.hu-n!

A ma két évvel ezelőtti Orosz Nagydíj volt az első F1-es futam, melyet már a megújult Formula.hu-n követhettetek végig velünk – az alábbiakban röviden visszatekintünk arra, mit hozott az elmúlt 24 hónap.

részletek
Olvastad már?