DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 29. hétfő

2019

Sainz: Idén új Carlost láthattunk

A középmezőny legjobbjaként végző spanyol elmondta: nagyrészt annak volt köszönhető idei remek teljesítménye, hogy karrierje során először nem kellett aggódnia a következő évi szerződése miatt.

részletek

Wolff három részre osztaná a Mercedes évét

A regnáló világbajnok alakulat F1-es vezetője szerint csupán a szezon elején voltak kiemelkedően versenyképesek, ám ez és a stabilitásuk is elegendő volt az újabb címek megszerzéséhez.

részletek

Ezért volt képes áttörésre a Honda és még nincs vége a fejlődésnek

Sokan ugratták a Red Bull vezetőségét egy évvel ezelőtt, hogy jobb, ha hozzászoknak a sorozatos technikai hibákhoz a Honda oldalán. A japánok azonban erre is rácáfoltak és tempóban is nagyot javultak.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év bukása

Anthoine Hubert F2-es tragédiája ugyan mély szomorúsággal itatta át a Formula-1-es közhangulatot is, noha maga a királykategória kifejezetten aggodalommentes évet produkált balesetek tekintetében - amelyek közül éppen emiatt is volt nehéz választani.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év előzése

Az év versenyei között valószínűleg csak véletlenül végzett az első három helyen olyan, amit Max Verstappen nyert, de az előzések toplistájának alakulásában már nagyobb hatása volt a hollandnak...

részletek

Perez: Jövőre a Racing Point kitűnő éve jön

A Force Indiából tavaly év közben átvedlett új istálló megfizette az átalakulás árát, de az átmeneti visszaesést jövőre egy igazán nagy előrelépés követheti, legalábbis Sergio Perez szerint.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év versenye

Hockenheim vagy Interlagos? Interlagos vagy Hockenheim? Két káoszfutama volt a 2019-es F1-es szezonnak, így nem volt kérdés, hogy közöttük zajlik majd a harc szavazásunk első helyéért.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csapatfőnöke

Egy korábbi kategóriát élesztettünk újra évértékelő-sorozatunkban. A legnagyobb hatású csapatfőnököt keressük, amelynek kiválasztásakor több szempontot is érdemes figyelembe venni.

részletek

Motorgyártók: A Honda a legnagyobb nyertes, a Renault a legnagyobb vesztes

Egyetlen év alatt komoly változást mutatnak a számadatok, ami a gyártók által szerzett pontszámokat illeti. A Honda szárnyalt, a Mercedes is nyert, a Ferrari és a Renault a vesztes oldalon.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év újonca

Három sokra hivatott fiatal versenyző mutatkozott be 2019 során a Formula-1-ben, Rég volt ilyen izgalmas a felhozatal, és rég volt ilyen izgalmas az újoncszavazásunk is, mint idén.

részletek

Kubica: Egy-két körig tudtunk más előtt maradni

Egyetlen terület volt, ahol a Williams fel tudta venni a versenyt a riválisokkal: Robert Kubica sűrűn nyert helyezéseket a rajtoknál. Pár körig meg is bírta tartani pozícióját.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csalódása

A meglepetések után jön az ellentétes pólus: az év legkiábrándítóbb teljesítményét nyújtó csapatok és pilóták közül válogattak szerkesztőségünk tagjai, hogy összeálljon a vonatkozó 2019-es toplista.

részletek