Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 5. péntek

Ajánló

Trendvadász: A Formula Plaza áprilisi ajánlatai

Az április általában már a versenyzésről szól, de idén máshogy alakultak a dolgok. Ezúttal az otthonmaradást reklámozza a média. Ha valaki be akarja tartani ezt a tanácsot, legjobb, ha beszerez a túléléshez pár kiegészítőt.

részletek

AFM március: Nagy F1-es szezonelőzetes

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely már teljes gázzal a 2020-as felkészülésre helyezi a hangsúlyt, bemutatva az összes csapatot és kielemezve a bajnoki esélyeket.

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza márciusi ajánlatai

Nincs mese, márciusban elkezdődik a hajtás, a tavasz beköszöntével a motorsportszurkolók is tövig nyomhatják a gázpedált. Hogy le ne maradjunk semmiről, ahhoz egy megfelelő márkájú karórát ajánlunk, a háttér megértéséhez pedig lapunk tudósítójának évkönyveit.

részletek

AFM február: A 2010-es évek lábnyoma

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely olyanra vállalkozott, amire korábban még soha: a 2020-as évekbe lépve rangsorba állította az előző tíz év legmeghatározóbb pillanatait és versenyzőit.

részletek

AFM december - Norbi király

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely ezúttal mi más körül is foroghatna, mint a valaha volt legnagyobb autósportsiker: Michelisz Norbert lett a WTCR-bajnoka!

részletek

Megjelent az Autósport évkönyv 2019 – ne maradj le róla!

Több tucatnyi nemzetközi és hazai versenysorozat összefoglalója, látványos fotók, magyar pilóták évértékelői, exkluzív anyagok és természetesen az 50 legjobb magyar és külföldi versenyző listája – ez az Autósport évkönyv 2019-es kiadása.

részletek

AFM november - Hamilton, a Special One

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, benne a valaha volt egyik legkülöncebb – és legsikeresebb – F1-es világbajnokkal, Lewis Hamiltonnal. Hol a határ az életvitelben és a bajnoki címekben?

részletek

Akciós áron előrendelhetők év végi köteteink

Idén is megjelenik Autósport évkönyvünk, valamint az F1-re fókuszáló Száguldás és cirkusz című kötetünk – ha pedig a két könyvet együtt rendeled meg, most akciós áron juthatsz hozzájuk!

részletek

Előrendelhető az Autósport évkönyv 2019

Több tucatnyi nemzetközi és hazai versenysorozat összefoglalója, látványos fotók, magyar pilóták évértékelői, exkluzív anyagok és természetesen az 50 legjobb magyar és külföldi versenyző listája – ez az Autósport évkönyv 2019-es kiadása.

részletek

AFM október: Leclerc, a Ferrari új vezére

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, címlapsztoriban azzal a fiatal versenyzővel, aki az év végére teljesen felbolygatta az állóvizet a Ferrarinál, és ezt teheti az egész F1-gyel is. Mit tartogat a jövő Charles Leclerc számára?

részletek

AFM szeptember: Csapatcsere

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, benne a Red Bull legújabb bevállalós pilótacseréjének elemzésével: vajon Alexander Albon korai előléptetésével is olyan jót húztak, mint pár éve Max Verstappennel?

részletek

AFM augusztus: Toto Wolff, az F1 pszichológusa

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely hemzseg a Hungaroringen született anyagokkal: a címlapon Toto Wolff-fal, aki exkluzív mélyinterjúban árul el eddig nem ismert részleteket a Mercedesről és saját életéből.

részletek
Olvastad már?