Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Ajánló

AFM augusztus: A Hungaroring új királya

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a legfrissebb hungaroringi csoda: Esteban Ocon megnyerte a Magyar Nagydíjat, pár nappal azt követően, hogy az Alpine vezetőjével a csapat jövőbeli kilátásairól beszélgettünk.

részletek

AFM július: Leclerc, a Ferrari húzóembere

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne az elmúlt hónap legforróbb autósportos eseményeivel, Charles Leclerc váratlan remekléseivel, elszaporodó piros zászlókkal és különleges magyar eredményekkel.

részletek

AFM június: Norris már nem viccel

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne az elmúlt hónap legforróbb autósportos eseményeivel, Lando Norris és George Russell élmezőny felé tett lépéseivel és exkluzív interjúkkal.

részletek

AFM május: Verstappen Hamilton ellen

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a szezon első futamain máris egyértelműen körvonalazódó Formula-1-es világbajnoki csata hátterével: vajon milyen esélyei vannak a trónfosztásra Max Verstappennek?

részletek

AFM április: Szezonrajt

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne mindennel, amit a Formula-1 2021-es idényéről tudni érdemes a tíz csapatról, a húsz versenyzőről és az esélyekről.

részletek

AFM március: Visszatért a McLaren-Mercedes

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a rövid holtszezon végén máris éledező Formula-1 első autóbemutatóival, a kulcsszereplők nyilatkozataival és még sok-sok érdekességgel.

részletek

AFM február: Russell, a Mercedes következő bajnoka

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a Formula-1-es holtszezon legfontosabb átigazolásainak és csapatnévváltásainak hátterével. Perezre, Vettelre és Sainzra biztosan érdemes lesz figyelni, na de mi a helyzet Russell-lel?

részletek

AFM december: Menekülés a halál torkából

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a Formula-1-es szezon elmaradhatatlan értékelésével és Romain Grosjean mindenkit elborzasztó balesetének hátterével.

részletek

Már rendelhető az Autósport évkönyv 2020

Több tucatnyi nemzetközi és hazai versenysorozat összefoglalója, magyar pilóták évértékelői, látványos fotók, exkluzív beszámolók, valamint az 50 legjobb magyar és külföldi versenyző elmaradhatatlan listája – megjelent Autósport évkönyv 2020-as kiadása.

részletek

Megjelent a Száguldás és cirkusz 2020-2021

Már kapható a 2020-as Formula-1-es szezon bemutatását és a 2021-es idény felvezetését megcélzó kiadványunk. A gyűjtemény legújabb darabját olvasóink a Formula.hu webshopon keresztül is megrendelhetik.

részletek

AFM november: Hamilton, az új király

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, amelynek középpontjában a Formula-1 legsikeresebb versenyzőjének státuszára törő Lewis Hamilton áll. A brit történelmi szerepét számos szempontból kiértékeltük.

részletek

AFM október: Kifaggattuk Pierre Gaslyt

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, középpontban az elmúlt hetek legnagyobb eseményeivel, Pierre Gasly monzai győzelmének hátterével és a Williams család búcsújával.

részletek
Olvastad már?