DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

AFM április: Szezonrajt

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne mindennel, amit a Formula-1 2021-es idényéről tudni érdemes a tíz csapatról, a húsz versenyzőről és az esélyekről.

Az F1-es világbajnoki szezon legizgalmasabb szakaszában járunk: bemutatkoztak a csapatok, lezajlott a teszt, sőt már az első versenyhétvége is, de még mindig minden új a néző számára. A mezőny több kulcsembere csapatot váltott, jöttek új arcok, két istálló pedig más identitást vett fel, miközben új erőviszonyokkal kell ismerkednünk a szabályok viszonylagos stabilitása ellenére is. Az Autósport és Formula Magazinból idén tavasszal sem hiányozhat a részletes csapatbemutató, amelyben végigvesszük, kinek hogyan alakult a téli felkészülés és milyen esélyekkel vág neki a rekordhosszúságúra tervezett szezonnak.

Szuperkvalifikáció, sprintverseny, vagy bárhogy is nevezzük, az időmérő funkcióját betöltő, de egy verseny formáját öltő új esemény minden bizonnyal bemutatkozik idén néhány hétvégén a Formula-1-ben. Nincs téma, ami mostanság ennél jobban lázban tartaná a közvéleményt. Kell ez nekünk? Az F1-es hétvégék lebonyolításába forradalmian belenyúló változtatás kapcsán a paddockban mindenkinek megvan a véleménye, az AFM szerzői pedig ütköztették álláspontjukat, felsorakoztatva a sprintversenyek érkezésének pozitívumait és negatívumait.

További témák a lapból:

- Drive to Survive 3 évad – megnéztük, kielemeztük

- Szerepcsere: Váratlan képet mutatott az előszezoni teszt

- Raikkönen és Alonso már 20 éve az F1-ben

- Női versenyzők a 2021-es rajtrácsokon

- Az AC/DC autósportőrült frontembere, Brian Johnson

- MotoGP: Fel tud-e nőni Marquezhez Pol Espargaro

- Oliver Solberg álomdebütálása a WRC-ben

- Az ORB-szezonrajt csúszása, és ami mögötte van

- Állítsuk össze a Hírességek Csarnokát a magyar motorsportban

- Alonso nyomában: Renault Captur

- Egy lány – egy autó: Barbara és a Zil

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: