Steward
Strommer Benjamin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 6. hétfő

AutósportFormulaMagazin

Podcast: A világbajnok F1-es pilótát keres

El akar juttatni egy versenyzőt az F1-ig, többek között erről is beszélt nekünk az 1997-es világbajnok Jacques Villeneuve – és azt is elmondta, kit tart a maiak közül a legjobbnak. Aki szerintünk Ferrari-pilóta akar lenni.

részletek

Maradj otthon: Letölthető az AFM legújabb, áprilisi száma

A rendkívüli helyzetre való tekintettel különleges ajándékkal kedveskedünk olvasóinknak. Az Autósport és Formula Magazin áprilisi számát nem kell az újságárusoknál keresni, hiszen a digitális verzió mindenki számára elérhető.

részletek

AFM március: Nagy F1-es szezonelőzetes

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely már teljes gázzal a 2020-as felkészülésre helyezi a hangsúlyt, bemutatva az összes csapatot és kielemezve a bajnoki esélyeket.

részletek

AFM február: A 2010-es évek lábnyoma

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely olyanra vállalkozott, amire korábban még soha: a 2020-as évekbe lépve rangsorba állította az előző tíz év legmeghatározóbb pillanatait és versenyzőit.

részletek

AFM december - Norbi király

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely ezúttal mi más körül is foroghatna, mint a valaha volt legnagyobb autósportsiker: Michelisz Norbert lett a WTCR-bajnoka!

részletek

Megjelent a Száguldás és cirkusz 2019-2020

Már kapható a mögöttünk hagyott Formula-1-es szezont átfogóan bemutató kiadványunk. A gyűjtemény legújabb darabját olvasóink a Formula.hu webshopon keresztül is megrendelhetik.

részletek

AFM november - Hamilton, a Special One

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, benne a valaha volt egyik legkülöncebb – és legsikeresebb – F1-es világbajnokkal, Lewis Hamiltonnal. Hol a határ az életvitelben és a bajnoki címekben?

részletek

AFM október: Leclerc, a Ferrari új vezére

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, címlapsztoriban azzal a fiatal versenyzővel, aki az év végére teljesen felbolygatta az állóvizet a Ferrarinál, és ezt teheti az egész F1-gyel is. Mit tartogat a jövő Charles Leclerc számára?

részletek

AFM szeptember: Csapatcsere

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, benne a Red Bull legújabb bevállalós pilótacseréjének elemzésével: vajon Alexander Albon korai előléptetésével is olyan jót húztak, mint pár éve Max Verstappennel?

részletek

AFM augusztus: Toto Wolff, az F1 pszichológusa

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely hemzseg a Hungaroringen született anyagokkal: a címlapon Toto Wolff-fal, aki exkluzív mélyinterjúban árul el eddig nem ismert részleteket a Mercedesről és saját életéből.

részletek

AFM július - Verstappennel csúcson a Honda

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely kiemelten foglalkozik a Mercedes idei sikersorozatát megszakító Max Verstappennel és a végre nyerő Hondával.

részletek

Ne hagyd ki: óriási kedvezmények a GPshopnál

Hozzájuthatsz egy kuponfüzetben, amelyben jókora kedvezményekre feljogosító kuponokat találsz - ne habozz, használd ki a lehetőséget és szerezd meg olcsóbban például az Autósport és Formula Magazint!

részletek
Olvastad már?