Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 8. hétfő

AutósportFormulaMagazin

Sainz mélypontja: van még kiút?

A parádés 2021-es szezon és a kiváló ferraris bemutatkozás után sokkal többet várt a csapat és mindenki más is Carlos Sainztól – a spanyol pilóta azonban egyelőre nem találja a megoldást az új autóra, és egyértelműen Charles Leclerc mögé került a hierarchiában.

részletek

AFM május: Mélyponton a Mercedes

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben értékeltük az élen zajló Ferrari–Red Bull csata fejleményeit, illetve a Mercedes helyzetét is elemeztük.

részletek

Vesszőfutás: Láthatjuk-e még valaha az igazi Marc Marquezt?

Amikor már úgy tűnt, hogy végre maga mögött hagyhatja az előző másfél év szenvedését, ismét beütött a krach a nyolcszoros világbajnok motorosnál, akinek az indonéziai bukása után megint kiújult a kettős látása. Azok az idők már elszálltak, amikor a spanyol gyakorlatilag sérthetetlen volt, de már az is kérdésessé vált, hogy egyáltalán visszajuthat-e még a csúcsra a MotoGP-ben.

részletek

AFM április: Újra élen a Ferrari

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben helyszíni információkkal összegeztük az elrajtoló Formula–1-es szezon első hónapját.

részletek

AFM március: Kezdődik a szezon!

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelynek nagy része az F1-es szezon felvezetésével foglalkozik - közben pedig teljesen új dizájnt tár az olvasó elé.

részletek

Hatalomátvétel: már az új generációé az F1

Max Verstappen vb-címével átvette az uralmat az a korosztály, amely az utóbbi évek során fokozatosan tört magának utat és mára szinte mindenki mást kiszorított a rajtrácsról. Idén pedig ennek folytatására számíthatunk.

részletek

AFM február: Hamilton visszavág?

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben a Ferrari helyzetén kívül azzal is foglalkozunk, hogy vajon felveszi-e a harcot Lewis Hamilton a hatalmat átvevő fiatal generációval.

részletek

Nagy évindító akció a Formulánál!

Kedvezményekkel indítjuk a 2022-es esztendőt webshopunkban. Legfrissebb kiadványaink, naptáraink és magazinelőfizetésünk is kedvező áron szerezhető be január 14-től.

részletek

AFM október: Raikkönen betölti a 18-at

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben gigacikket szenteltünk a visszavonuló Kimi Raikkönen pályafutásának: a Jégember 18. alkalommal foglalta el az AFM címlapját.

részletek

AFM szeptember: Rossi bezárja a praxist

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne az augusztus – és az elmúlt évek – legnagyobb horderejű visszavonulási hírével: a MotoGP-ből a szezon végén kiszálló Valentino Rossival tíz oldalban foglalkozunk.

részletek

AFM augusztus: A Hungaroring új királya

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a legfrissebb hungaroringi csoda: Esteban Ocon megnyerte a Magyar Nagydíjat, pár nappal azt követően, hogy az Alpine vezetőjével a csapat jövőbeli kilátásairól beszélgettünk.

részletek

AFM július: Leclerc, a Ferrari húzóembere

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne az elmúlt hónap legforróbb autósportos eseményeivel, Charles Leclerc váratlan remekléseivel, elszaporodó piros zászlókkal és különleges magyar eredményekkel.

részletek