Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 7. vasárnap

AutósportFormulaMagazin

Ne maradj le februári akcióinkról!

Új hónap, új kezdvezmények: válogassatok kedvetekre egyre bővülő webshopunkból és ne maradjatok le aktuális akciós ajánlatainkról.

részletek

AFM február: Russell, a Mercedes következő bajnoka

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a Formula-1-es holtszezon legfontosabb átigazolásainak és csapatnévváltásainak hátterével. Perezre, Vettelre és Sainzra biztosan érdemes lesz figyelni, na de mi a helyzet Russell-lel?

részletek

AFM december: Menekülés a halál torkából

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a Formula-1-es szezon elmaradhatatlan értékelésével és Romain Grosjean mindenkit elborzasztó balesetének hátterével.

részletek

AFM november: Hamilton, az új király

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, amelynek középpontjában a Formula-1 legsikeresebb versenyzőjének státuszára törő Lewis Hamilton áll. A brit történelmi szerepét számos szempontból kiértékeltük.

részletek

AFM október: Kifaggattuk Pierre Gaslyt

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, középpontban az elmúlt hetek legnagyobb eseményeivel, Pierre Gasly monzai győzelmének hátterével és a Williams család búcsújával.

részletek

AFM szeptember: Ferrari-jubileum

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, amely múltidézésbe fog a Ferrari közelgő 1000. versenye kapcsán, de megszólal benne Kimi Raikkönen és az egyetlen magyar F2-es sportbíró is.

részletek

AFM augusztus: Pozitív teszt, negatív kilátások

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, benne a Ferrari mélyrepülésének elemzésével, Fernando Alonso jövő évi visszatérésének kiértékelésével és Sergio Perez kálváriájával.

részletek

Újra F1, újra boltokban az AFM!

Ismét az újságárusok polcain Magyarország motorsportmagazinja, benne a járvány miatt megváltozott Formula-1-es világ bemutatásával, exkluzív Eddie Jordan-interjúval és még sok minden mással.

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza júniusi ajánlatai

Még mindig vigyáznunk kell egymásra, de megérkeztek az első hivatalos versenynaptárak, sőt néhány pályán már a motorok is felbőgtek. Addig is, amíg nem lehet tövig nyomni a gázpedálokat, szerezzünk be pár használati tárgyat, amelyek jó szolgálatot tehetnek számunkra a következő években.

részletek

Podcast: A világbajnok F1-es pilótát keres

El akar juttatni egy versenyzőt az F1-ig, többek között erről is beszélt nekünk az 1997-es világbajnok Jacques Villeneuve – és azt is elmondta, kit tart a maiak közül a legjobbnak. Aki szerintünk Ferrari-pilóta akar lenni.

részletek

Maradj otthon: Letölthető az AFM legújabb, áprilisi száma

A rendkívüli helyzetre való tekintettel különleges ajándékkal kedveskedünk olvasóinknak. Az Autósport és Formula Magazin áprilisi számát nem kell az újságárusoknál keresni, hiszen a digitális verzió mindenki számára elérhető.

részletek

AFM március: Nagy F1-es szezonelőzetes

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely már teljes gázzal a 2020-as felkészülésre helyezi a hangsúlyt, bemutatva az összes csapatot és kielemezve a bajnoki esélyeket.

részletek
Olvastad már?