Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

AutósportFormulaMagazin

AFM augusztus: A Hungaroring új királya

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a legfrissebb hungaroringi csoda: Esteban Ocon megnyerte a Magyar Nagydíjat, pár nappal azt követően, hogy az Alpine vezetőjével a csapat jövőbeli kilátásairól beszélgettünk.

részletek

AFM július: Leclerc, a Ferrari húzóembere

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne az elmúlt hónap legforróbb autósportos eseményeivel, Charles Leclerc váratlan remekléseivel, elszaporodó piros zászlókkal és különleges magyar eredményekkel.

részletek

AFM június: Norris már nem viccel

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne az elmúlt hónap legforróbb autósportos eseményeivel, Lando Norris és George Russell élmezőny felé tett lépéseivel és exkluzív interjúkkal.

részletek

AFM április: Szezonrajt

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne mindennel, amit a Formula-1 2021-es idényéről tudni érdemes a tíz csapatról, a húsz versenyzőről és az esélyekről.

részletek

AFM március: Visszatért a McLaren-Mercedes

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a rövid holtszezon végén máris éledező Formula-1 első autóbemutatóival, a kulcsszereplők nyilatkozataival és még sok-sok érdekességgel.

részletek

Ne maradj le februári akcióinkról!

Új hónap, új kezdvezmények: válogassatok kedvetekre egyre bővülő webshopunkból és ne maradjatok le aktuális akciós ajánlatainkról.

részletek

AFM február: Russell, a Mercedes következő bajnoka

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a Formula-1-es holtszezon legfontosabb átigazolásainak és csapatnévváltásainak hátterével. Perezre, Vettelre és Sainzra biztosan érdemes lesz figyelni, na de mi a helyzet Russell-lel?

részletek

AFM december: Menekülés a halál torkából

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a Formula-1-es szezon elmaradhatatlan értékelésével és Romain Grosjean mindenkit elborzasztó balesetének hátterével.

részletek

AFM november: Hamilton, az új király

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, amelynek középpontjában a Formula-1 legsikeresebb versenyzőjének státuszára törő Lewis Hamilton áll. A brit történelmi szerepét számos szempontból kiértékeltük.

részletek

AFM október: Kifaggattuk Pierre Gaslyt

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, középpontban az elmúlt hetek legnagyobb eseményeivel, Pierre Gasly monzai győzelmének hátterével és a Williams család búcsújával.

részletek

AFM szeptember: Ferrari-jubileum

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, amely múltidézésbe fog a Ferrari közelgő 1000. versenye kapcsán, de megszólal benne Kimi Raikkönen és az egyetlen magyar F2-es sportbíró is.

részletek

AFM augusztus: Pozitív teszt, negatív kilátások

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, benne a Ferrari mélyrepülésének elemzésével, Fernando Alonso jövő évi visszatérésének kiértékelésével és Sergio Perez kálváriájával.

részletek
Olvastad már?