Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 5. hétfő

AutósportFormulaMagazin

AFM október-november: Super Max újra a csúcson

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben Max Verstappen vb-címe, a Red Bull költségbotránya, Nyck de Vries, Pierre Gasly és a Mercedes is szerepet kap.

részletek

Rendeld meg könyveinket a megújult Formula Webshopból

Megújult Magyarország motorsportmagazinjának webshopja! Sok újdonság mellett hamarosan beszerezhetitek az idén decemberben is megjelenő Autósport évkönyvet és a Száguldás és cirkusz legújabb kiadását is.

részletek

Exkluzív: így jutott a csúcsra Max Verstappen

Tombol a Verstappen-mánia szerte a világon, de milyen út vezetett idáig, elérte-e már a csúcsot, és mi jöhet még ezután? Az AFM a Red Bull világbajnokának legközelebbi munkatársait kérdezte.

részletek

AFM június-július: Perez élete formájában

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, melyben Sergio Perez és Carlos Sainz helyzetét is külön értékeljük, de a delfinezésről és az ékszerügyről is szó esik.

részletek

Sainz mélypontja: van még kiút?

A parádés 2021-es szezon és a kiváló ferraris bemutatkozás után sokkal többet várt a csapat és mindenki más is Carlos Sainztól – a spanyol pilóta azonban egyelőre nem találja a megoldást az új autóra, és egyértelműen Charles Leclerc mögé került a hierarchiában.

részletek

AFM május: Mélyponton a Mercedes

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben értékeltük az élen zajló Ferrari–Red Bull csata fejleményeit, illetve a Mercedes helyzetét is elemeztük.

részletek

Vesszőfutás: Láthatjuk-e még valaha az igazi Marc Marquezt?

Amikor már úgy tűnt, hogy végre maga mögött hagyhatja az előző másfél év szenvedését, ismét beütött a krach a nyolcszoros világbajnok motorosnál, akinek az indonéziai bukása után megint kiújult a kettős látása. Azok az idők már elszálltak, amikor a spanyol gyakorlatilag sérthetetlen volt, de már az is kérdésessé vált, hogy egyáltalán visszajuthat-e még a csúcsra a MotoGP-ben.

részletek

AFM április: Újra élen a Ferrari

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben helyszíni információkkal összegeztük az elrajtoló Formula–1-es szezon első hónapját.

részletek

AFM március: Kezdődik a szezon!

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelynek nagy része az F1-es szezon felvezetésével foglalkozik - közben pedig teljesen új dizájnt tár az olvasó elé.

részletek

Hatalomátvétel: már az új generációé az F1

Max Verstappen vb-címével átvette az uralmat az a korosztály, amely az utóbbi évek során fokozatosan tört magának utat és mára szinte mindenki mást kiszorított a rajtrácsról. Idén pedig ennek folytatására számíthatunk.

részletek

AFM február: Hamilton visszavág?

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben a Ferrari helyzetén kívül azzal is foglalkozunk, hogy vajon felveszi-e a harcot Lewis Hamilton a hatalmat átvevő fiatal generációval.

részletek

Nagy évindító akció a Formulánál!

Kedvezményekkel indítjuk a 2022-es esztendőt webshopunkban. Legfrissebb kiadványaink, naptáraink és magazinelőfizetésünk is kedvező áron szerezhető be január 14-től.

részletek