DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

AutósportFormulaMagazin

Fizess elő az AFM-re ajándék Autósport évkönyvvel

Új akcióval kezdjük a májust: az egy évre szóló AFM-előfizetéshez most ajándékba adjuk a legutóbbi Autósport évkönyvet!

részletek

AFM április: Alonso felvette a kesztyűt

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, benne az F1-es szezonrajt legfőbb tanulságaival és érdekességeivel – vélemény, technika, történelem, minden, ami számít.

részletek

AFM február-március: Indul a szezon!

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amely az F1-es szezonrajttal foglalkozik.

részletek

AFM december: 2022 legjobbjai

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb, idei utolsó száma, amelyben értékeljük Mattia Binotto ferraris korszakát, Mick Schumacher F1-es tevékenységét, de rangsoroljuk 2022 legjobbjait is.

részletek

Megjelent az Autósport évkönyv több mint 50 szériával

Nyolcadik alkalommal jelent meg az Autósport és Formula Magazin stábjának gondozásában az Autósport évkönyv, mely szokás szerint több mint 50 nemzetközi és hazai széria 2022-es szezonját mutatja be.

részletek

AFM október-november: Super Max újra a csúcson

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben Max Verstappen vb-címe, a Red Bull költségbotránya, Nyck de Vries, Pierre Gasly és a Mercedes is szerepet kap.

részletek

Rendeld meg könyveinket a megújult Formula Webshopból

Megújult Magyarország motorsportmagazinjának webshopja! Sok újdonság mellett hamarosan beszerezhetitek az idén decemberben is megjelenő Autósport évkönyvet és a Száguldás és cirkusz legújabb kiadását is.

részletek

Exkluzív: így jutott a csúcsra Max Verstappen

Tombol a Verstappen-mánia szerte a világon, de milyen út vezetett idáig, elérte-e már a csúcsot, és mi jöhet még ezután? Az AFM a Red Bull világbajnokának legközelebbi munkatársait kérdezte.

részletek

AFM június-július: Perez élete formájában

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, melyben Sergio Perez és Carlos Sainz helyzetét is külön értékeljük, de a delfinezésről és az ékszerügyről is szó esik.

részletek

Sainz mélypontja: van még kiút?

A parádés 2021-es szezon és a kiváló ferraris bemutatkozás után sokkal többet várt a csapat és mindenki más is Carlos Sainztól – a spanyol pilóta azonban egyelőre nem találja a megoldást az új autóra, és egyértelműen Charles Leclerc mögé került a hierarchiában.

részletek

AFM május: Mélyponton a Mercedes

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben értékeltük az élen zajló Ferrari–Red Bull csata fejleményeit, illetve a Mercedes helyzetét is elemeztük.

részletek

Vesszőfutás: Láthatjuk-e még valaha az igazi Marc Marquezt?

Amikor már úgy tűnt, hogy végre maga mögött hagyhatja az előző másfél év szenvedését, ismét beütött a krach a nyolcszoros világbajnok motorosnál, akinek az indonéziai bukása után megint kiújult a kettős látása. Azok az idők már elszálltak, amikor a spanyol gyakorlatilag sérthetetlen volt, de már az is kérdésessé vált, hogy egyáltalán visszajuthat-e még a csúcsra a MotoGP-ben.

részletek