DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 17. kedd
F1

AFM: Szárnyal a McLaren!

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, melyben az F1-es nyári szezon érdekességeit vettük górcső alá.

Az Autósport és Formula Magazin ma megjelent, idei harmadik lapszámának vázát az F1-es nyári, vagy úgy is mondhatjuk, hogy európai szezonja adja. A történtek összefoglalása mellett statisztikai összegzést is készítettünk arról, hogy mit láthattunk eddig, de exkluzív interjúink is olvashatók lapunkban: beszélgettünk Max Verstappennel, Toto Wolff-fal, Stefano Domenicalival, Mike Krackkel, Paul Aronnal, valamint az Oliver bearman és Liam Lawson mentális felkészítésével foglalkozó edzővel, Enzo Muccival is.

mclaren



Ezen felül összegeztük, hogy mitől fordult ekkorát a világ, miért csúszott szét a Red Bull, és minek köszönhető a McLaren térnyerése, hiszen tagadhatatlan, hogy a nyári időszakban a wokingi alakulat került az erősorrend élére. Egyúttal azt is megnéztük, hogy hány pontot vesztegetett el hibákkal, rossz döntésekkel a McLaren, valamint az egyéni vb-címért harcba indított Lando Norris.

alpine1_1

Áttekintettük az Alpine mozgásait is: Flavio Briatore kifordítja a sarkából korábbi csapatát, új motorszerződéssel, új csapatfőnökkel és új pilótával támad, egyúttal komoly ígéreteket tesz arra vonatkozóan, hogy hova fogja eljuttatni az évek óta a kritikák kereszttüzében lévő együttest.

Az AFM legfrissebb lapszámában található még cikkünk arról, hogy miért ilyen nehéz ma fejleszteni az F1-ben, hogy mit vállalt be a Ducati Marc Marquez megszerzéséért a MotoGP-ben, hogy milyen új nevek érkezhetnek meg a WRC színpadára, és hogy mi történik éppen a nagyon várt WEC-szezonban.

A nemzetközi szériákon túl pedig a magyar bajnokságok aktuális helyzetéről is beszámoltunk.

Keressétek magazinunkat az újságosoknál, előfizethető a Formula Webshopban is, illetve a laptapir.hu-n keresztül is olvasható, szintén előfizetés után.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: