Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 5. péntek

AFM

Trendvadász: A Formula Plaza májusi ajánlatai

Már májust írunk, de még mindig a #maradjotthon a legnépszerűbb hashtag, még szerencse, hogy a négy falon belül is el lehet foglalnia magát az embernek ezzel-azzal. Reggel mondjuk főz egy jó kávét a hi-tech masináján, aztán belehuppan a gamerfoteljébe és nézegeti az F1-es világbajnokok poszterét, elindít egy 3D nyomtatást, később pedig egy AMG Mercedes edzőcipőben nekiindul a világnak, hogy teljesítse a napi lépésszámot.

részletek

Karanténkirály – Letölthető az AFM májusi száma

Utánajártunk, mivel ütik el az F1-es pilóták a kényszerszünetet, beszélgettünk Jacques Villeneuve-vel és feltártuk a motorsport ritka doppingeseteit. Ez és még rengeteg más az Autósport és Formula Magazin legújabb számában.

részletek

Miért csak online jelent meg az Autósport és Formula Magazin?

Sajnálatos módon a koronavírus-világjárvány megnehezíti a hagyományos lapok kiadóinak életét, nemcsak külföldön, hanem Magyarországon is. Az Autósport és Formula Magazint kiadó Beta Press Kft. vezetősége úgy döntött, hogy tekintettel a krízisre, lapunk áprilisi száma kizárólag digitális formában jelenik meg, mindenki számára ingyenesen elérhető formában.

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza áprilisi ajánlatai

Az április általában már a versenyzésről szól, de idén máshogy alakultak a dolgok. Ezúttal az otthonmaradást reklámozza a média. Ha valaki be akarja tartani ezt a tanácsot, legjobb, ha beszerez a túléléshez pár kiegészítőt.

részletek

Maradj otthon: Letölthető az AFM legújabb, áprilisi száma

A rendkívüli helyzetre való tekintettel különleges ajándékkal kedveskedünk olvasóinknak. Az Autósport és Formula Magazin áprilisi számát nem kell az újságárusoknál keresni, hiszen a digitális verzió mindenki számára elérhető.

részletek

Szezonnyitó akció: Falinaptár kedvezménnyel és ingyenes szállítással!

Ha eddig még nem tettél rá szert, akkor itt van még egy ok, amiért érdemes beszerezned a Formula által készített 2020-as, F1-specifikus naptárát, hiszen mindössze 2390 forintért adjuk! A szállítási költséget pedig továbbra is mi álljuk!

részletek

AFM március: Nagy F1-es szezonelőzetes

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely már teljes gázzal a 2020-as felkészülésre helyezi a hangsúlyt, bemutatva az összes csapatot és kielemezve a bajnoki esélyeket.

részletek

Boszorkánykonyha: Látogatás a Honda F1-es motorjait hajtó ExxonMobilnál

Nem sokszor beszélünk a Formula–1-es üzemanyag-szállítókról, pedig súlyos tizedek, pole-pozíciók és győzelmek múlhatnak a teljesítményükön, sőt az is megtörténik, hogy egy csapat a megfelelő keverék hiánya miatt nem használhatja egyébként rendelkezésre álló erőforrását…

részletek

AFM február: A 2010-es évek lábnyoma

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely olyanra vállalkozott, amire korábban még soha: a 2020-as évekbe lépve rangsorba állította az előző tíz év legmeghatározóbb pillanatait és versenyzőit.

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza februári ajánlatai

A téli szünetben két választása marad a motorsportok rajongóinak: vagy a kanapén elterülve számolgatják a szezonnyitókig hátralévő napokat, vagy elkezdenek készülni a tavaszra. Új abroncs az autóra, porszívó a garázsba, strapatelefon a zsebbe, okosbőrönd az utazáshoz, fényképezőgép a vállra és egy stílusos óra a karra: nagyjából ezeket kell beszerezni márciusig.

részletek

AFM december - Norbi király

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely ezúttal mi más körül is foroghatna, mint a valaha volt legnagyobb autósportsiker: Michelisz Norbert lett a WTCR-bajnoka!

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza decemberi ajánlatai

Ha már minden széria véget ért, nem marad más hátra, mint élvezni az esztendő végi ünnepi hangulatot. Beszerezni a karácsonyi ajándékokat, megpihenni, átélni szeretteink közelségét, visszaemlékezni 2019 legszebb pillanataira, na és persze készülni a következő szezon kihívásaira.

részletek
Olvastad már?