Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

AFM

Formula-napló: Varázslatos ország, mesés pálya

Nem könnyű, de megpróbáljuk: a Formula.hu napló formájában igyekszik hangulatjelentést adni a Japán Nagydíjról. Nagy vonalakban ilyen volt a hét eleje Suzukában...

részletek

AFM október: Leclerc, a Ferrari új vezére

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, címlapsztoriban azzal a fiatal versenyzővel, aki az év végére teljesen felbolygatta az állóvizet a Ferrarinál, és ezt teheti az egész F1-gyel is. Mit tartogat a jövő Charles Leclerc számára?

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza októberi ajánlatai

Amikor beköszönt a rossz idő, egyesek a tévé és a számítógép elé menekülnek, magukra zárják a házuk ajtaját, mások ilyenkor vetik bele magukat csak igazán a kalandokba. Íme néhány októberi kellék, amelyek érdek nélkül tetszenek kollégáinknak, és bátran ajánljuk őket minden olvasónknak.

részletek

Fotózzuk úgy autónkat, mint a profik!

Nem kell mindenkinek méregdrága tükörreflexes kamerát vásárolni ahhoz, hogy jó képeket készítsen a kocsijáról, versenyautójáról: amennyiben pár alapfogást elsajátítunk, a mobiltelefonunkba épített fényképezőkkel és némi utómunkával csodákra leszünk képesek. Tanácsok lapunk autótesztrovatának képszerkesztőjétől.

részletek

Föl a hegyről, le a hegyre - Nagy Norbert új terepen

Nagy Norbert idén eltűnt a Túraautó-világbajnokság rivaldafényéből, és egy rendkívül gyorsan fejlődő sorozat, a Hegyi Európa-bajnokság felé fordult. A magyar pilóta most saját szavaival meséli el, milyen kihívásokat is tartogat ez a versenyzési forma, és hogyan alakult első szezonja.

részletek

Vizes kalandok: A Sea-Doo 2020 újdonságai

A kanadai jet ski-gyártó egészen a Fekete-tengerig csábította az AFM szerkesztőségét, hogy bemutassa, nemcsak a murván és az aszfalton, hanem a vízen is óriási élmény a száguldás. A jövő évi újdonságok természetesen erősebbek, tisztábbak és kényelmesebbek, mint valaha.

részletek

Formula-napló: Mozgalmas nap, újabb Leclerc-pole

Nem könnyű, de megpróbáljuk: a formula.hu napló formájában igyekszik hangulatjelentést adni az Orosz Nagydíjról. Nagy vonalakban ilyen volt a szombati nap Szocsiban…

részletek

Formula-napló: Szocsi, péntek - A Toro Rosso vonzásában

Nem könnyű, de megpróbáljuk: a formula.hu napló formájában igyekszik hangulatjelentést adni az Orosz Nagydíjról. Nagy vonalakban ilyen volt a pénteki nap Szocsiban…

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza szeptemberi ajánlatai

Benne járunk a szeptemberben, de még elég meleg van egy kerékpáros túrához, ha pedig esősre fordulna az időjárás, előkaphatjuk a laptopunkat és elindíthatunk egy kiváló autós játékot, esetleg tervezgethetjük a jövő nyári búvárkodásunkat, vagy csak szokás szerint belelapozunk egy friss magazinba.

részletek

AFM szeptember: Csapatcsere

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, benne a Red Bull legújabb bevállalós pilótacseréjének elemzésével: vajon Alexander Albon korai előléptetésével is olyan jót húztak, mint pár éve Max Verstappennel?

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza augusztusi ajánlatai

Már közelednek az ősz kihívásai, de mi még tovább maraszlatjuk önöket a nyár legszebb élményei között. Íme néhány augusztusi kellék, amelyek érdek nélkül tetszenek kollégáinknak, és bátran ajánljuk őket minden olvasónknak.

részletek

AFM augusztus: Toto Wolff, az F1 pszichológusa

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely hemzseg a Hungaroringen született anyagokkal: a címlapon Toto Wolff-fal, aki exkluzív mélyinterjúban árul el eddig nem ismert részleteket a Mercedesről és saját életéből.

részletek
Olvastad már?