DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

AFM

Bagnaia vs. Martin: A higgadtság diadala

A MotoGP őszi „félidejében” komoly kihívóvá lépett elő a Pramac spanyolja, aki azonban hiába volt gyorsabb, több ki nem kényszerített hibát is elkövetett.

részletek

AFM december: 2023 legjei – pilóták, csapatok, sztorik, statisztikák

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, benne a 2023-as F1-es és autósportos szezon minden érdekességével.

részletek

AFM szeptember: Verstappen, a rekorddöntő

Megérkezett Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb lapszáma, benne Verstappen rekordjaival, egy Massa-véleménycikkel, a Red Bull helyzetével.

részletek

AFM június–július: Újra irányba állt a Mercedes?

Megjelent Magyarország F1-es és motorsportmagazinjának legfrissebb lapszáma: háttéranyagok, futambeszámolók, vélemény, minden, ami érdekes.

részletek

AFM április: Alonso felvette a kesztyűt

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, benne az F1-es szezonrajt legfőbb tanulságaival és érdekességeivel – vélemény, technika, történelem, minden, ami számít.

részletek

Őrületes tavaszi akciók a Formula Webshop kínálatában

Megérkezett a tavasz, mi pedig ennek örömére egy kivételes ajánlattal készültünk. A webshopunkban most több értékes termékünk árát lejjebb vittük, szóval erről az akcióról nem érdemes lemaradni!

részletek

AFM február-március: Indul a szezon!

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amely az F1-es szezonrajttal foglalkozik.

részletek

Ha most rendelsz formulás ajándékot, még odaér a karácsonyfa alá!

Ha december 21-éig megrendeled, még átveheted karácsony előtt és beteheted a fa alá: ideális ajándékok egy F1-es rajongónak.

részletek

AFM december: 2022 legjobbjai

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb, idei utolsó száma, amelyben értékeljük Mattia Binotto ferraris korszakát, Mick Schumacher F1-es tevékenységét, de rangsoroljuk 2022 legjobbjait is.

részletek

Megjelent az Autósport évkönyv több mint 50 szériával

Nyolcadik alkalommal jelent meg az Autósport és Formula Magazin stábjának gondozásában az Autósport évkönyv, mely szokás szerint több mint 50 nemzetközi és hazai széria 2022-es szezonját mutatja be.

részletek

Idén is megjelenik F1-es évösszefoglalónk, a Száguldás és cirkusz

Max Verstappen és Günther Steiner előszavával érkezik szerkesztőségünk 2022-es F1-es kiadványa. Beszámolók, háttéranyagok, toplista: tökéletes ajándék a karácsonyfa alá!

részletek

AFM október-november: Super Max újra a csúcson

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben Max Verstappen vb-címe, a Red Bull költségbotránya, Nyck de Vries, Pierre Gasly és a Mercedes is szerepet kap.

részletek