Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

AFM

AFM december: Így lett világbajnok Verstappen

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelynek fő témáját természetesen a világbajnok-avatás adja. Hogyan és miért ülhetett fel a sportág csúcsára Max Verstappen?

részletek

Podcast: Az utolsó körben dőlt el a gigászok csatája

Ha Hollywoodban írják ezt a forgatókönyvet, azt mondjuk, hogy ilyen nincs. De mint tudjuk, az élet a legnagyobb rendező, mi pedig megpróbáltuk értelmezni a filmet, amit összerakott nekünk Abu Dhabiban.

részletek

Podcast: Alkudozás, elengedés, ütközés

Sosem volt még ennyire nehéz átbeszélni egy hétvége minden jelentős eseményét, mint az első szaúdi futamot követően, ahol elképesztő eseménysor végén született meg a tabella élén a pontegyenlőség.

részletek

Podcast: TOP10 világbajnoki küzdelem

Melyek voltak az elmúlt negyedszázad legemlékezetesebb bajnoki csatái? Erre a kérdésre kerestük a választ legújabb toplistás adásunkban – utazz velünk a múltba, indul a nosztalgiavonat!

részletek

Exkluzív: Mi igaz a „Ross autója” legendából?

A Formula Podcast legutóbbi adásának igazán előkelő vendége volt Ross Brawn személyében. Az F1 ügyvezető igazgatója elárulta nekünk, mekkora szerepe volt a 2022-es autó megtervezésében.

részletek

Podcast: Sztorik a jövőről és a múltból Ross Brawnnal

Az F1 jelenéről, közeli és távoli jövőjéről faggatta a Formula Podcast Ross Brawnt, a sportág ügyvezető igazgatóját, aki beszélt arról a magyar mérnökről is, aki velük együtt dolgozik a csúcskategória izgalmasabbá tételén.

részletek

Óriási Black Friday-kedvezmények a Formulán!

Egyéves magazin-előfizetés kedvező áron, két évkönyv ajándék naptárral és egy szuperakciós gigacsomag a Formula.hu webshopjának kínálatában – mindez csupán egyetlen napig!

részletek

AFM november: Mit trükközik a Red Bull-Honda?

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben több cikkben is foglalkozunk a Red Bull-Hondával: mit trükköznek a háttérben és miért jó nekik Sergio Perez?

részletek

Podcast: Ki beszél itt Mexikóról? Hát mi!

Egy tragikus sorsú testvérpár, egy legendás kanyar, egy utánozhatatlan közönség, egy átnevezett futam, egy új reménység és egy futam, mely sorsdöntő lehet 2021-ben. Hangoljunk együtt Mexikóra!

részletek

Neonsárga köd – Így szurkolnak az olasz MotoGP-rajongók

Tizenhetedik helyezettnek még nem drukkoltak így: az olaszok hőse, Valentino Rossi gyengélkedése sem csorbította a helyi közönség fanatikus, lojális rajongását – ezt tapasztaltuk a misanói lelátókon.

részletek

AFM október: Raikkönen betölti a 18-at

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben gigacikket szenteltünk a visszavonuló Kimi Raikkönen pályafutásának: a Jégember 18. alkalommal foglalta el az AFM címlapját.

részletek

Podcast: Kérdések és válaszok az F1-ről

Mi lenne Verstappennel a Red Bullon kívül? Jó a mostani pontrendszer? Lehet még gumiháború? Miért nem jönnek új csapatok? Mennyit ér Lance Stroll? Rengeteg kérdést kaptunk, meg is válaszoltuk őket.

részletek