Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

AFM

Válassz ajándékot Michelisz Norbi hivatalos pólója mellé!

A Formula.hu webshopjában még elérhető a magyar túraautós ász idei hivatalos pólója. Aki megrendeli, AFM-előfizetést vagy falinaptárat kap mellé ajándékba.

részletek

Kecskemét, Kecskemét, egy igazi autósportos állomás

Az ország egyik legjobb gokartpályájának, a jelenlegi legsikeresebb magyar versenycsapat főhadiszállásának és egy nagy autómárka gyárának meglátogatása 24 óra leforgása alatt, avagy így csapatépítőzik Magyarország autósportmagazinja!

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza júliusi ajánlatai

A szabadságunk alatt néhányan elutaznak, mások csak lazulnak a strandon, és olyan is akad, aki sportol kifulladásig, de a legelvetemültebb játékosokat ilyenkor sem lehet kirobbantani a monitoruk vagy mobiltelefonuk elől. Íme néhány júliusi kellék, amelyek érdek nélkül tetszenek kollégáinknak, és bátran ajánljuk őket minden olvasónknak.

részletek

AFM július - Verstappennel csúcson a Honda

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely kiemelten foglalkozik a Mercedes idei sikersorozatát megszakító Max Verstappennel és a végre nyerő Hondával.

részletek

Ricciardo esete az AFM ricciardós címlapjával

Többször is előfordult már, hogy Formula-1-es pilóták kezébe került újságunk egy olyan lapszáma, amelyen saját arcképük mosolygott vissza rájuk, ám Daniel Ricciardo találkozása az Autósport és Formula Magazin júniusi számával igazi mérföldkőnek számít.

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza júniusi ajánlatai

A nyár első hónapjában útra kelünk kettő, három vagy négy keréken. Hogy a képzeletben vagy a valóságban, az szinte mindegy, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat! Íme néhány kellék, amelyek érdek nélkül tetszenek kollégáinknak, és bátran ajánljuk őket minden olvasónknak.

részletek

Kupaverseny: Cupra Ateca, a kompakt nyitómodell

Nemrég megnyílt Magyarország első és eddig egyetlen Cupra kereskedése a Duna Autónál. A csak nemrég önállósodott márka pedig azonnal lendületesen kezdett, úgy a versenypályákon, mint a piacon is.

részletek

AFM június: Ricciardo cápaugrása

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely egyben az AFM fennállásának 200. példánya, s ezúttal kiemelt témaként Daniel Ricciardo Renault-val való kilátásait elemzi.

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza májusi ajánlatai

Ha május, akkor sport, kirándulás, aktivítás! Bemutatjuk olvasóinknak azokat a dolgokat, amelyek érdek nélkül tetszenek kollégáinknak, és bátran ajánljuk őket minden olvasónknak.

részletek

AFM május: Az 1000. futam hagyatéka

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, benne Sebastian Vettel ferraris jövőjének elemzésével és az F1-történelem legfontosabb mérföldkövével.

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza áprilisi ajánlatai

Az április a megújulás hónapja, így lapunk is friss rovatot indít, amelyben bemutatjuk olvasóinknak azokat a dolgokat, amelyek egyszerűen és érdek nélkül tetszenek kollégáinknak.

részletek

AFM április: Bottas újratöltve (?)

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely kiemelten foglalkozik az F1-es szezon első futamainak két legnagyobbat dobó pilótájával: vajon lehet Valtteri Bottasból és Charles Leclerc-ből bajnokesélyes?

részletek
Olvastad már?