Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 28. szerda

AFM

AFM szeptember: Ferrari-jubileum

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, amely múltidézésbe fog a Ferrari közelgő 1000. versenye kapcsán, de megszólal benne Kimi Raikkönen és az egyetlen magyar F2-es sportbíró is.

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza szeptemberi ajánlatai

Méregdrága szimulátor, átlátszó televízió, stílusos szájmaszk, hiperhasznos telefontöltő, csinos legging és hétkötetes könyvsorozat az, amiből válogathatnak a különlegességekre vágyó olvasók a Formula Plaza szeptemberi kínálatából. Tessék, csak tessék!

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza augusztusi ajánlatai

Augusztusban felhajíthatjuk a napszemüveget és magunkra ránthatjuk a motorosdzsekit, miközben sem a szúnyogcsípésekre, sem az UV-sugárzásra nem kell figyelnünk – legfeljebb a pontos időre az F1-es karóránkon.

részletek

AFM augusztus: Pozitív teszt, negatív kilátások

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, benne a Ferrari mélyrepülésének elemzésével, Fernando Alonso jövő évi visszatérésének kiértékelésével és Sergio Perez kálváriájával.

részletek

Podcast: Minden, amit tudni akartok az F1-ről

A #FormulaHUPodcast 30. adásának szerkesztését a ti kezetekbe adtuk: kérdeztetek az F1 múltjáról, jelenéről, jövőjéről, a szabályokról, az erőviszonyokról és rólunk is – mi pedig őszintén válaszoltunk a kínos kérdésekre is!

részletek

Újra F1, újra boltokban az AFM!

Ismét az újságárusok polcain Magyarország motorsportmagazinja, benne a járvány miatt megváltozott Formula-1-es világ bemutatásával, exkluzív Eddie Jordan-interjúval és még sok minden mással.

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza júliusi ajánlatai

Beköszöntött a nyár és a versenyszezonok, mi pedig szokásunkhoz híven bemutatunk pár terméket, amiket nézésre, hallgatásra, nyomogatásra, ivásra vagy éppen sütögetésre ajánlunk a szabadságolás, vagy éppen a futamnézés mellett.

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza júniusi ajánlatai

Még mindig vigyáznunk kell egymásra, de megérkeztek az első hivatalos versenynaptárak, sőt néhány pályán már a motorok is felbőgtek. Addig is, amíg nem lehet tövig nyomni a gázpedálokat, szerezzünk be pár használati tárgyat, amelyek jó szolgálatot tehetnek számunkra a következő években.

részletek

Podcast: A magyar határ mellől indult F1-guru

Semmi kétség: az előszezonban ígéretes, jövőre Aston Martinná váló Racing Point jelenleg az F1 egyik legizgalmasabb istállója. A #FormulaHUPodcast éppen ezért készített exkluzív interjút a csapatfőnökkel, Otmar Szafnauerrel, akinek jóval több magyar kötődése van, mint azt első gondolnánk…

részletek

Sainz jön, Vettel megy – Letölthető a júniusi AFM

Körbejárjuk a hónap átigazolásainak hátterét, megünnepeljük a Formula-1 70. évfordulóját és bemutatjuk, milyen világvége-hangulatban találták magukat azok a versenyzők, akik már visszatértek a pályákra. Itt olvasható az Autósport és Formula Magazin júniusi száma.

részletek

Podcast: Kamera által élesen – az F1 fotósainak titkos élete

Mick Schumacherről, a Renault körüli zűrzavarról és az intézményesített ipari kémkedésről is beszéltünk a legújabb #FormulaHUPodcast-adásban, melynek vendégei a paddock két állandó lakója, két F1-es fotós voltak.

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza májusi ajánlatai

Már májust írunk, de még mindig a #maradjotthon a legnépszerűbb hashtag, még szerencse, hogy a négy falon belül is el lehet foglalnia magát az embernek ezzel-azzal. Reggel mondjuk főz egy jó kávét a hi-tech masináján, aztán belehuppan a gamerfoteljébe és nézegeti az F1-es világbajnokok poszterét, elindít egy 3D nyomtatást, később pedig egy AMG Mercedes edzőcipőben nekiindul a világnak, hogy teljesítse a napi lépésszámot.

részletek
Olvastad már?