Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

AFM

AFM augusztus: A Hungaroring új királya

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a legfrissebb hungaroringi csoda: Esteban Ocon megnyerte a Magyar Nagydíjat, pár nappal azt követően, hogy az Alpine vezetőjével a csapat jövőbeli kilátásairól beszélgettünk.

részletek

AFM július: Leclerc, a Ferrari húzóembere

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne az elmúlt hónap legforróbb autósportos eseményeivel, Charles Leclerc váratlan remekléseivel, elszaporodó piros zászlókkal és különleges magyar eredményekkel.

részletek

AFM június: Norris már nem viccel

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne az elmúlt hónap legforróbb autósportos eseményeivel, Lando Norris és George Russell élmezőny felé tett lépéseivel és exkluzív interjúkkal.

részletek

AFM május: Verstappen Hamilton ellen

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a szezon első futamain máris egyértelműen körvonalazódó Formula-1-es világbajnoki csata hátterével: vajon milyen esélyei vannak a trónfosztásra Max Verstappennek?

részletek

AFM április: Szezonrajt

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne mindennel, amit a Formula-1 2021-es idényéről tudni érdemes a tíz csapatról, a húsz versenyzőről és az esélyekről.

részletek

Podcast: Az oroszlán, a lovag és a visszaengedés

Forrnak az indulatok annak kapcsán, ahogyan Lewis Hamilton megnyerte az évadnyitót. A Bahreini Nagydíjat a Formula Podcast stábja is kiértékelte.

részletek

Állítsuk össze a magyar motorsport halhatatlanjainak listáját!

Kiadónk újabb nagy projektbe vágja a fejszéjét: megpróbáljuk összeállítani a hazai autó- és motorsport „hírességeinek csarnokát”, vagyis azokat a versenyzőket gyűjtjük egy csokorba, akik eredményeik alapján a halhatatlanok közé emelkedtek.

részletek

Új poszteren a 100 leghíresebb versenypálya

Megjelent kiadónk legújabb autósportos tematikájú posztere: akaszd ki faladra a világ legfontosabb versenypályáinak gyűjteményét, hogy mindig tudd, mi, merre, hány méter!

részletek

AFM március: Visszatért a McLaren-Mercedes

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a rövid holtszezon végén máris éledező Formula-1 első autóbemutatóival, a kulcsszereplők nyilatkozataival és még sok-sok érdekességgel.

részletek

Ne maradj le februári akcióinkról!

Új hónap, új kezdvezmények: válogassatok kedvetekre egyre bővülő webshopunkból és ne maradjatok le aktuális akciós ajánlatainkról.

részletek

AFM február: Russell, a Mercedes következő bajnoka

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a Formula-1-es holtszezon legfontosabb átigazolásainak és csapatnévváltásainak hátterével. Perezre, Vettelre és Sainzra biztosan érdemes lesz figyelni, na de mi a helyzet Russell-lel?

részletek

AFM december: Menekülés a halál torkából

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a Formula-1-es szezon elmaradhatatlan értékelésével és Romain Grosjean mindenkit elborzasztó balesetének hátterével.

részletek
Olvastad már?