Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

AFM

Idén is megjelenik F1-es évösszefoglalónk, a Száguldás és cirkusz

Max Verstappen és Günther Steiner előszavával érkezik szerkesztőségünk 2022-es F1-es kiadványa. Beszámolók, háttéranyagok, toplista: tökéletes ajándék a karácsonyfa alá!

részletek

AFM október-november: Super Max újra a csúcson

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben Max Verstappen vb-címe, a Red Bull költségbotránya, Nyck de Vries, Pierre Gasly és a Mercedes is szerepet kap.

részletek

Exkluzív: így jutott a csúcsra Max Verstappen

Tombol a Verstappen-mánia szerte a világon, de milyen út vezetett idáig, elérte-e már a csúcsot, és mi jöhet még ezután? Az AFM a Red Bull világbajnokának legközelebbi munkatársait kérdezte.

részletek

Hova tűntek az előzések a MotoGP-ből?

A legutóbbi Brit Nagydíj az üdítő kivételt jelentette, de tagadhatatlan, hogy az előző évekhez képest sokkal kevesebb pozíciócsere történik a futamokon. Honnan ered az idén fókuszba került probléma?

részletek

AFM augusztus-szeptember: Vettel búcsúzik

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, melyben elköszönünk Sebastian Vetteltől, szót ejtünk Fernando Alonsóról, de értékeljük az F1-es szezon állását is a nyári szünetben.

részletek

AFM június-július: Perez élete formájában

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, melyben Sergio Perez és Carlos Sainz helyzetét is külön értékeljük, de a delfinezésről és az ékszerügyről is szó esik.

részletek

Szabó Krisztián rovata: Győztest lecserélni

Ritkán fordul elő, hogy elhagynak egy győztes csapatot. Ez történt, amikor Nico Rosberg világbajnokként távozott a Mercedestől és a Formula-1-ből, vagy amikor Ott Tanak a WRC megnyerése után csapatot váltott, a Toyotától elment a Hyundaihoz. De nem csak a versenyző távozhat: egy gyár is otthagyhatja nyerő csapatát. Ez történt az ETCR-ben: a Cupra a Zengő Motorsporttal lett az első szezon bajnoka, idén mégis Mattias Ekström csapata viszi az elektromos túraautós projektet. Miért cserél le egy gyár egy győztes csapatot?

részletek

AFM május: Mélyponton a Mercedes

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben értékeltük az élen zajló Ferrari–Red Bull csata fejleményeit, illetve a Mercedes helyzetét is elemeztük.

részletek

Vesszőfutás: Láthatjuk-e még valaha az igazi Marc Marquezt?

Amikor már úgy tűnt, hogy végre maga mögött hagyhatja az előző másfél év szenvedését, ismét beütött a krach a nyolcszoros világbajnok motorosnál, akinek az indonéziai bukása után megint kiújult a kettős látása. Azok az idők már elszálltak, amikor a spanyol gyakorlatilag sérthetetlen volt, de már az is kérdésessé vált, hogy egyáltalán visszajuthat-e még a csúcsra a MotoGP-ben.

részletek

AFM április: Újra élen a Ferrari

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben helyszíni információkkal összegeztük az elrajtoló Formula–1-es szezon első hónapját.

részletek

A balesettől az óvásig: Ítélkezés az F1-ben

Hogy kerül egy eset a stewardok elé, mennyi idejük van a döntéshozatalra, beszélhetnek-e a pilótákkal és a csapatokkal, mi mindenre terjed ki a hatáskörük, és hogy lehet tiltakozni a döntések ellen?

részletek

AFM március: Kezdődik a szezon!

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelynek nagy része az F1-es szezon felvezetésével foglalkozik - közben pedig teljesen új dizájnt tár az olvasó elé.

részletek