DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 1. szerda
F1

AFM június–július: Újra irányba állt a Mercedes?

Megjelent Magyarország F1-es és motorsportmagazinjának legfrissebb lapszáma: háttéranyagok, futambeszámolók, vélemény, minden, ami érdekes.

 

Az elmúlt másfél év legjobb Mercedese: így jellemzik a W14 továbbfejlesztett verzióját Brackley-ben. Milyen utat járt be eddig a csillagos alakulat, mi változott meg, és hol tart most? Ez a most megjelent Autósport és Formula Magazin egyik vezérsztorija Strommer Benjamin tollából.

MagazineMockupV1



A stáb mindenesetre úgy tűnik, hogy ismét egyben van azok után, hogy az évek alatt szinte a teljes sikercsapat átalakult Toto Wolff istállójánál. Most viszont ugyanez történik a Red Bullnál: a domináns csapatot szétszedik a riválisok, bár a legfőbb építőelemek egyelőre a helyükön maradnak. A Red Bull szakembervándorlását Balogh Tamás foglalta össze lapunkban.

MagazineMockupV3

Mélyen van a Ferrari: a változtatások még nem fejtették ki hatásukat, az autó és az eredménysor is visszalépést jelent 2022-höz képest, Fred Vasseur pedig hatalmas fába vágta bele a fejszéjét. Mi a gond az idei autóval, és miért jelent problémát, hogy egyelőre nem sikerült megoldani az alapvető hibákat? Gobodics Tamás cikke erről szól.

MagazineMockupV2

Serigo Perez vb-esélye Kanadával alighanem végleg kámforrá vált, az utóbbi hétvégék teljesítménye alapján merész lenne bármi mást állítani: miért alakult így, és volt-e valós esélye a bajnoki csatára a mexikóinak? Gellérfi Gergő véleménycikke ad választ ezekre a kérdésekre.

MagazineMockupV4

Ezeken felül írunk az F1-es padlólemez-ügyről, az átigazolási piac várható érdekességeiről, Mészáros Sándor anyagain keresztül áttekintjük, hogy mi történt az elmúlt versenyhétvégéken, háttércikket, értékelést olvashattok a MotoGP és a Le Mans-i 24 órás kapcsán is, de természetesen ezúttal sem hiányozhatnak a megszokott anyagaink a nemzetközi és hazai motorsportélettel kapcsolatban sem.

Az AFM megvásárolható az újságosoknál, előfizethető a Formula Webshopban, illetve a laptapir.hu-n keresztül is olvasható, szintén előfizetés után.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: