DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
F1

AFM április: Alonso felvette a kesztyűt

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, benne az F1-es szezonrajt legfőbb tanulságaival és érdekességeivel – vélemény, technika, történelem, minden, ami számít.

Az első három F1-es futam alapján kijelenthető, hogy az ez év a Red Bull dominanciájáról fog szólni a száguldó cirkuszban, de váratlanul éles hangvételű üzengetések zajlanak az éllovas berkein belül – miből fakad a Perez-affér és mi lehet a vége? Többek között ezt is fejtegetjük frissen megjelent nyomtatott magazinunk aktuális számában.

Osztalykulonbsegek



Értékeljük Fernando Alonso és az Aston Martin újjáéledését, de írunk a Mercedes koncepcióválságáról is: miért billeg oda-vissza az istálló az eddigi megoldások és a potenciális új út között?

ProKontra

Ezen felül összegezzük a csapatok Melbourne utáni erősorrendjét, Alonso kapcsán összeszedtük az elmúlt évtizedek legidősebb dobogós teljesítményeit, oda-vissza érvelünk és véleményt ütköztetünk a futam végi piros zászlós fázisok kapcsán, de természetesen Mészáros Sándor exkluzív cikke sem hiányozhat: kollégánk az F1-es paddockban töltötte a Bahreini és a Szaúd-arábiai Nagydíj hétvégéjét, az ott gyűjtött információiból írt meg néhány szemelvényt.

Sanyi exkluziv cikk

Lapunkban háttércikket, értékelést olvashattok a MotoGP, a WEC és a WRC kapcsán is, de természetesen ezúttal sem hiányozhatnak a megszokott anyagaink a hazai motorsportélettel kapcsolatban.

 

Az AFM megvásárolható az újságosoknál, előfizethető a Formula Webshopban, illetve a laptapir.hu-n keresztül is olvasható, szintén előfizetés után.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: