DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

Magazin

Bagnaia vs. Martin: A higgadtság diadala

A MotoGP őszi „félidejében” komoly kihívóvá lépett elő a Pramac spanyolja, aki azonban hiába volt gyorsabb, több ki nem kényszerített hibát is elkövetett.

részletek

AFM április: Alonso felvette a kesztyűt

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, benne az F1-es szezonrajt legfőbb tanulságaival és érdekességeivel – vélemény, technika, történelem, minden, ami számít.

részletek

AFM május: Verstappen Hamilton ellen

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a szezon első futamain máris egyértelműen körvonalazódó Formula-1-es világbajnoki csata hátterével: vajon milyen esélyei vannak a trónfosztásra Max Verstappennek?

részletek

AFM október: Kifaggattuk Pierre Gaslyt

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, középpontban az elmúlt hetek legnagyobb eseményeivel, Pierre Gasly monzai győzelmének hátterével és a Williams család búcsújával.

részletek

AFM augusztus: Pozitív teszt, negatív kilátások

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, benne a Ferrari mélyrepülésének elemzésével, Fernando Alonso jövő évi visszatérésének kiértékelésével és Sergio Perez kálváriájával.

részletek

Újra F1, újra boltokban az AFM!

Ismét az újságárusok polcain Magyarország motorsportmagazinja, benne a járvány miatt megváltozott Formula-1-es világ bemutatásával, exkluzív Eddie Jordan-interjúval és még sok minden mással.

részletek

Karanténkirály – Letölthető az AFM májusi száma

Utánajártunk, mivel ütik el az F1-es pilóták a kényszerszünetet, beszélgettünk Jacques Villeneuve-vel és feltártuk a motorsport ritka doppingeseteit. Ez és még rengeteg más az Autósport és Formula Magazin legújabb számában.

részletek

„Előbb-utóbb ismét kisüt a nap”

Ha valaki, akkor a BMW olasz márkanagykövete, Alex Zanardi pontosan tudja, miként lehet túllendülni a legnehezebb pillanatokon. Végtelenül pozitív hozzáállásával világszerte számtalan ember példaképe, aki a mostanihoz hasonló krízishelyzetekben is képes inspirálni a rajongóit. Interjúnkban Zanardi a napi rutin velejáróiról és a kialakult helyzet előnyeiről mesél.

részletek

A leggazdagabb brittől a lengyel olajig

Több mint hárombillió forintnak megfelelő 1100 millió dollárra becsülik azt az éves összeget, melyet az összes résztvevő támogató pumpál a Formula–1-be. Mint minden szezon előtt, idén is volt mozgolódás a hétköznapi halandók számára felfoghatatlan összegek piacán: a Mercedes és az Alfa Romeo egy-egy értékes szerzeménnyel gazdagodott, a Williamsnél a szponzorállomány nagy része kicserélődött, a McLaren pedig tovább halmozza a partnereket.

részletek

WTCR: Lejtőn a csúcs után

Erősen kezdett, tavaly a Michelisz Norbert történelmi sikerét hozó idényben a csúcsra jutott, 2020-ban viszont egyelőre a hanyatlás jeleit látni a Túraautó-világkupán: hogyan kerülhet(ett) máris bajba a nemrég még virágzó kategória és sorozat?

részletek

Inter Europe Team: Rajtra várva

A csapatfőnök László István azok közé tartozik, akik már megmozgathatták az autójukat 2020-ban – Kunmadarason próbálgatták a Lancer határait. A dekoráció elkészült, már csak futamok kellenének…

részletek

MHH Kart Team: Végre verseny!

Hosszas alapozás után a Central European Rotax Max Challenge (CEE) Bónusz Kupáján kezdte meg az idei versenyzést az MHH Kart Team az ausztriai Pachfurthban. Losonczy Levente kalandos hétvégén szerezte meg a Senior kategória 12. helyét.

részletek