DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Karanténkirály – Letölthető az AFM májusi száma

Utánajártunk, mivel ütik el az F1-es pilóták a kényszerszünetet, beszélgettünk Jacques Villeneuve-vel és feltártuk a motorsport ritka doppingeseteit. Ez és még rengeteg más az Autósport és Formula Magazin legújabb számában.

Bemutatjuk, hogyan hajtotta saját népszerűség-növelésének javára a versenyzésmentes időszakot a McLaren pilótája, Lando Norris, emellett megemlékezünk az áprilisban elhunyt Stirling Moss dicső karrierjéről, valamint körbejárjuk, mennyiféle virtuális autóverseny közül válogathatnak most a munkanélkülivé vált pilóták. Ja, és persze ezúttal is alaposan szélnek eresztettük a fantáziánkat, és megrendeztük a fiktív Vietnámi és Kínai GP-t! Az AFM szerkesztőségét nem állítja meg holmi koronavírus-járvány, ezúttal is 100 oldalnyi különleges tartalommal készültünk - és ezúttal is online elérhetővé tettük!

A kijárási korlátozások idején mi is szeretnénk hozzájárulni olvasóink életének megkönnyítéséhez, emiatt az AFM májusi számát - az áprilisihoz hasonlóan - weboldalunkon mindenki számára elérhetővé tettük, s a magazin kizárólag digitális formában érhető el.

Azok sem szenvedhetnek kárt, akik előre rendezték a magazinok árát: minden érintettnek annyi hónappal meghosszabbítjuk az előfizetését, ahányszor digitális kiadvánnyal jelentkezünk a válságos időszak alatt. Akinek pedig tetszett a magazin, de még nincs előfizetése, ezen a linken megrendelheti az AFM elkövetkező számait.

A legújabb számhoz mindenkinek kellemes olvasgatást kíván az Autósport és Formula Magazin csapata!

Az Autósport és Formula Magazin 2020. májusi száma online megtekinthető itt:

https://issuu.com/formula-magazin/docs/afm-2020-05 

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: