DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Újra F1, újra boltokban az AFM!

Ismét az újságárusok polcain Magyarország motorsportmagazinja, benne a járvány miatt megváltozott Formula-1-es világ bemutatásával, exkluzív Eddie Jordan-interjúval és még sok minden mással.

Amíg az autósport kényszerszünetet tartott, olvasóink pedig idejük jelentős részét otthonukban töltötték, három hónapra az Autósport és Formula Magazin is digitális verzióra váltott, a rendkívüli idők lecsengésével azonban a lap élete is visszatér a régi kerékvágásba. A pilóták kikapcsolták otthoni szimulátoraikat, és a júniusban elmaradt fordulókkal a magazin is lezárta fiktív F1-es sorozatát, amelyben egyedi visszaemlékezéseken keresztül próbálta elképzelni, milyen lehetett volna a szezon, ha márciusban elkezdődik.

Most azonban korábban elképzelhetetlen körítés mellett végre itt az igazi F1: maszkok a pálya minden lakóján, öt méterről készített interjúk, két verseny egymást követően ugyanazon a helyszínen… Amikor azonban nem figyelünk a sallangra, a pályán zajló események a megszokott időket idézik: mint a szezonnyitó összefoglalójából kiderül, Valtteri Bottas úgy nyerte meg az Osztrák Nagydíjat, mintha mi sem történt volna a külvilágban március óta.

A lap kiemelt anyaga ezúttal egy exkluzív interjú a korábbi népszerű csapatfőnökkel, mai tévés szakértővel és zenésszel, Eddie Jordannel. Az ír szakember a Formula Podcast vendége volt, amely során olyan, korábban nem hallott történeteket mesélt el, mint hogy miért költöztette be otthonába Jean Alesit, vagy hogy mi hiányzott valójában Baumgartner Zsoltnak ahhoz, hogy megragadjon az F1-es mezőnyben.

További témák a lapból:

- Buborékban – így védekezik az F1 a nézőtlen futamokon

- Max Verstappen a karantén után a bajnoki címre tör

- Hova vezet az Aston Martin és a Mercedes összefonódása?

- Szokatlan nagydíjnevek a Pescaraitól a Csendes-óceániig

- Küszöbön a jövő: 10 fiatal, aki hamarosan F1-es lehet

- Újratervezés: Megjöttek az átdolgozott versenynaptárak

- MotoGP: Az új generáció, amely Marquez trónfosztására készül

- Nyolcéves terv: készül a MotoGP-pálya Hajdúnánáson

- Amikor legutóbb nyolc futamból állt egy WRC-szezon

- Benzingőz a levegőben: végre elindult a magyar raliévad

- Villanymóka – Opel Mokka bemutató

- Modernizált legenda – Mercedes-Benz G 500

- Egy lány – egy autó: Szabina és a Mitsubishi

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósportszéria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: