DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Megjelent az Autósport évkönyv több mint 50 szériával

Nyolcadik alkalommal jelent meg az Autósport és Formula Magazin stábjának gondozásában az Autósport évkönyv, mely szokás szerint több mint 50 nemzetközi és hazai széria 2022-es szezonját mutatja be.

Mától kapható a könyvesboltokban az Autósport évkönyv 2022-es kiadása, melyben több mint félszáz nemzetközi és hazai széria szezonját foglaltál össze az Autósport és Formula Magazin munkatársai. A könyv, melynek előszavát és köszöntőjét Oláh Gyárfás MNASZ-elnök, illetve a kilencszeres Le Mans-győztes Tom Kristensen jegyzi, legfontosabb eleme idén is az 50 legjobb magyar versenyző listája, ahol egy korábbi győztes végzett az élen. A szerkesztők emellett az év hölgyversenyzőjét, juniorversenyzőjét és csapatát is megválasztották, de helyet kap a könyvben a legnépszerűbb versenyzők listája, és természetesen a nemzetközi mezőny legjobbjai is.

autosport-evkonyv-2022



„Idén is fontos célunk volt, hogy a legnépszerűbb sorozatok mellett, mint például az F1, a MotoGP WRC, a WTCR vagy az IndyCar, olyan kevésbé ismert, ámde nagyon színvonalas szériákról is beszámoljunk, mint például az észak-amerikai sportautó-bajnokság, vagy épp az újonnan indult tereprali-világbajnokság. Hazai színtéren a korábbinál is nagyobb figyelmet fordítottunk a fiatal gokartos tehetségekre, hiszen az utánpótlás egyre erősebb a magyar autósportban, amit Hideg Ádám szenzációs vb-ezüstérme is jól mutat” – mondta el Dr. Gellérfi Gergő, aki a kezdetektől fogva Bethlen Tamással együtt szerkeszti az Autósport évkönyv köteteit.

A könyv és F1-es szezonösszefoglaló kiadványunk, a Száguldás és cirkusz a Formula.hu webshopjából is megrendelhető, ráadásul a két kiadvány együtt jelentős kedvezménnyel szerezhető be!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: