Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 17. vasárnap
Egyéb

Már rendelhető az Autósport évkönyv 2020

Több tucatnyi nemzetközi és hazai versenysorozat összefoglalója, magyar pilóták évértékelői, látványos fotók, exkluzív beszámolók, valamint az 50 legjobb magyar és külföldi versenyző elmaradhatatlan listája – megjelent Autósport évkönyv 2020-as kiadása.

Szerkesztőségünk immár hatodik éve vállalkozik arra, hogy év végén a Száguldás és cirkusz című Formula–1-es szezonösszefoglaló kiadvány mellett egy másik kötetet is megjelentessen, méghozzá kettős céllal. A legfontosabb nemzetközi és hazai versenyszériákat taglaló Autósport évkönyv egyrészt azt hivatott bemutatni, hogy a vitathatatlanul legnépszerűbbnek számító Formula–1-en túl mennyire változatos és színvonalas a technikai sport világa, másrészt pedig nem titkolt célja az is, hogy a magyar autóversenyzők közül olyan pilótákat is megismertessen a szélesebb közönséggel, akik viszonylag ritkán kerülnek a reflektorfénybe.

AÉ 2020_3D borító_01_cut_resizeA könyv első felében az F1 mellett olyan nemzetközi versenysorozatok összefoglalói kaptak helyet, mint a rali-világbajnokság, a WTCR, az IndyCar vagy éppen a Formula-E, de motoros sorozatként ismét foglalkoztunk a MotoGP-vel, és az olyan kisebb szériák sem maradtak ki a szórásból, mint például a TCR Europe és a japán Super Formula.

AÉ 2020_3D borító_cut_resize

A második szakasz nem csupán bemutatja a magyarországi bajnokságokat a ralitól az autókrosszon át a szlalomig, hanem betekintést enged több versenycsapat életébe, valamint bemutat fiatal tehetségeket és rutinos pilótákat is. A kiadványban szokás szerint idén is helyet kapott az 50 legjobb hazai és az 50 legjobb nemzetközi autóversenyző listája is, amelyeket a kötet szerkesztői külsős szakértők bevonásával állítottak össze.

Az Autósport évkönyv idei kiadása 4990 Ft-os áron már rendelhető webshopunkból. (A kézbesítéseket december 7-én kezdjük meg.)

AÉ_2015-2020_web_

Kínálatunkban megtalálhatók a gyűjtemény korábbi darabjai, amelyek kedvezményes áron akár egyben is megrendelhetők. További árkedvezményben részesül, ha egyben megrendeli idei mindhárom kiadványunkat. Részletek itt.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?