DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

AFM augusztus: A Hungaroring új királya

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a legfrissebb hungaroringi csoda: Esteban Ocon megnyerte a Magyar Nagydíjat, pár nappal azt követően, hogy az Alpine vezetőjével a csapat jövőbeli kilátásairól beszélgettünk.

 

Mit vár az új szabályokat hozó 2022-es szezontól? Milyen tudást hozott magával Davide Brivio a MotoGP-ből? Milyen lehet szerinte a jövő motorja a Formula–1-ben? Laurent Rossi, az Alpine ügyvezető igazgatója ezekről is beszélt lapunknak a hungaroringi forduló előtti sajtóeseményen, amelyen videón keresztül Fernando Alonso és Esteban Ocon is bejelentkezett – ők sem hihették még ekkor, hogy pár nap múlva egy őrült futamon a francia megszerzi az új néven futó csapat első győzelmét, amihez a spanyol segítsége is nélkülözhetetlen lesz.

Az elmúlt néhány évben már-már sebezhetetlennek tűnt a rekordokat halmozó Lewis Hamilton a Formula–1-ben, idén viszont a Red Bull és Max Verstappen rég nem látott kihívást jelent a mercedeses brit számára – és vannak arra utaló jelek, hogy ez az új helyzet némileg kibillentheti a komfortzónájából a 36 éves pilótát. Körbejárjuk, hogyan hozott ki a fokozódó nyomás Hamiltonból egy még magasabb szintet, egyúttal pedig furcsa hibákat is.

További témák a lapból:

- Exkluzív interjú Felipe Massával

- Hogyan kell visszavonulnia egy világbajnoknak?

- Raikkönennel és Giovinazzival beszélgettünk

- Osztrák, Brit és Magyar Nagydíj versenyriport

- Emlékezünk az elhunyt Carlos Reutemann karrierjére

- Technikai kisokos: a főbb szakágak paraméterei

- Mennyből a pokolba: Vinales távozik a Yamahától

- WRC: Az M-Sport bemutatta 2022-es hibdir fegyverét

- Sportmosdatás: Így robbant be Szaúd-Arábia a versenyéletbe

- Mérnöki szemmel: Sebők Csaba a Csomós-sztori hátteréről

- Az Audi Quattro emlékére: E-Legend EL1

- Egy lány – egy autó: Kinga és a Fiat

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: