DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Már rendelhető az Autósport évkönyv 2021

Több tucatnyi nemzetközi és hazai versenysorozat összefoglalója, magyar pilóták évértékelői, látványos fotók, exkluzív beszámolók, valamint az 50 legjobb magyar és külföldi versenyző elmaradhatatlan listája – hamarosan megjelenik az Autósport évkönyv 2021-es kiadása.

 

Szerkesztőségünk immár hatodik éve vállalkozik arra, hogy év végén a Száguldás és cirkusz című Formula–1-es szezonösszefoglaló kiadvány mellett egy másik kötetet is megjelentessen, méghozzá kettős céllal. A legfontosabb nemzetközi és hazai versenyszériákat taglaló Autósport évkönyv egyrészt azt hivatott bemutatni, hogy a vitathatatlanul legnépszerűbbnek számító Formula–1-en túl mennyire változatos és színvonalas a technikai sport világa, másrészt pedig nem titkolt célja az is, hogy a magyar autóversenyzők közül olyan pilótákat is megismertessen a szélesebb közönséggel, akik viszonylag ritkán kerülnek a reflektorfénybe.

060-6x9-Book-Boxset-Small-Spine-Mockup-COVERVAULT_CUT



A könyv első felében az F1 mellett olyan nemzetközi versenysorozatok összefoglalói kaptak helyet, mint a rali-világbajnokság, a WTCR, az IndyCar vagy éppen a Formula-E, de motoros sorozatként ismét foglalkoztunk a MotoGP-vel, és az olyan kisebb szériák sem maradtak ki a szórásból, mint például a TCR Europe és a japán Super Formula.

Book

A második szakasz nem csupán bemutatja a magyarországi bajnokságokat a ralitól az autókrosszon át a szlalomig, hanem betekintést enged több versenycsapat életébe, valamint bemutat fiatal tehetségeket és rutinos pilótákat is. A kiadványban szokás szerint idén is helyet kapott az 50 legjobb hazai és az 50 legjobb nemzetközi autóversenyző listája is, amelyeket a kötet szerkesztői külsős szakértők bevonásával állítottak össze.

Az Autósport évkönyv idei kiadása 4990 Ft-os áron már előrendelhető webshopunkból. (A kézbesítést december első hetében kezdjük meg.)

x final_resize

Kínálatunkban megtalálhatók a gyűjtemény korábbi darabjai, amelyek kedvezményes áron akár egyben is megrendelhetők. További árkedvezményben részesül, ha egyben megrendeli idei mindkét kiadványunkat.

További részletek >> ITT <<

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: