Steward
Kovács Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 14. vasárnap

Könyvajánló

Idén is megjelenik a Száguldás és cirkusz friss kötete

Hamarosan kapható lesz a 2021-es Formula–1-es szezon bemutatását és a 2022-es idény felvezetését megcélzó kiadványunk. A gyűjtemény legújabb darabját olvasóink a Formula.hu webshopon keresztül is megrendelhetik.

részletek

Már rendelhető az Autósport évkönyv 2021

Több tucatnyi nemzetközi és hazai versenysorozat összefoglalója, magyar pilóták évértékelői, látványos fotók, exkluzív beszámolók, valamint az 50 legjobb magyar és külföldi versenyző elmaradhatatlan listája – hamarosan megjelenik az Autósport évkönyv 2021-es kiadása.

részletek

Könyvben az autózás magyarországi története

Magyar autó–motor történet címmel Boros Jenő és Ocskay Zoltán először dolgozta fel a hazai járműgyártás teljes történetét. Könyvajánló.

részletek

Hétvégén érkezik a Száguldás és cirkusz 2017-2018

F1-es rajongók, figyelem: szombaton a boltokba kerül a hagyományos szezonösszegző kötet, a Száguldás és cirkusz idei kiadása. Benne nagydíjak, csapatok, pilóták, kitekintés 2018-ra és különleges tartalmak, köztük Romain Grosjean előszava.

részletek

Megjelent az Autósport évkönyv 2017

A budapesti könyvesboltokban ma már kapható a hazai és nemzetközi szériák átfogó szezonösszefoglaló kiadványa – az ország többi részére hétfőn érkezik meg a kötet.

részletek

Megjelent az F1-es szezon krónikája

A Száguldás és cirkusz már negyedik évben került a könyvesboltokba, benne az idény nagydíjaival, csapataival és a 2017-es kitekintéssel. Belenézhetsz a kötetbe, és kedvezményesen megrendelheted!

részletek

Lapozz bele az Autósport évkönyvbe!

Már a könyvesboltokban is kapható a 2016-os nemzetközi és hazai versenyszezon átfogó összefoglalója: pillants bele a kötetbe, és rendeld meg akciós áron!

részletek

Egy könyv a Formula-1 halálos áldozatairól

Az F1 történetében több tucat bátor férfi adta életét álmai beteljesítéséért, nekik állít emléket a Break Lap című különleges magyar kiadvány, mely most kedvezményes áron rendelhető meg a Formulától.

részletek

AKCIÓ: Két könyv karácsonyra!

Két kötet kívánkozik a motorsport-rajongók polcára: a Száguldás és cirkusz a Formula-1 eseményeit, az Autósport évkönyv a teljes versenyvilág idei történéseit foglalja össze. Az ünnepekre AKCIÓS áron szerezhető be mindkettő!

részletek

Idén is megjelenik az Autósport évkönyv

A tavalyi sikert követően újra elkészül az autósport nemzetközi és hazai világának történéseit összefoglaló Autósport évkönyv, mely sorozatról sorozatra meséli el a szezon eseményeit. A könyv AKCIÓS áron előrendelhető.

részletek

Száguldás és cirkusz: Itt az F1-es szezon összefoglalója

A szokást folytatva a Formula-1 rajongói idén is könyvespolcukra helyezhetik az évad eseményeit és érdekességeit tartalmazó szezon-összefoglaló kötetet. A Száguldás és cirkusz AKCIÓS áron előrendelhető.

részletek

Break Lap: Akik életüket adták az álmaikért

Az F1 történetében sajnos több tucat bátor férfi adta életét álmai beteljesítéséért, nekik állít emléket ez a különleges magyar kiadvány, mely most kedvezményes áron rendelhető meg a Formulától.

részletek