DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Idén is megjelenik az Autósport évkönyv

A tavalyi sikert követően újra elkészül az autósport nemzetközi és hazai világának történéseit összefoglaló Autósport évkönyv, mely sorozatról sorozatra meséli el a szezon eseményeit. A könyv AKCIÓS áron előrendelhető.

Az autósport rendkívül összetett világ: különféle szakágak sokasága, versenysorozatok tömkelege gondoskodik arról, hogy rajongói hétvégéről hétvégére találjanak maguknak elfoglaltságot, legyen szó egy párkörös WTCC-s összecsapásról, egy hatórás hosszútávú versenyről Silverstone-ban, vagy egy háromnapos rali-világbajnoki fordulóról Ausztráliában. A Száguldás és cirkusz sorozat évek óta összefoglalja a Formula-1-es szezon eseményeit, de hiányérzetük lehetett azoknak, akik nemcsak az autósport csúcsának tartott szériára, hanem a többi versenysorozatra is kíváncsiak.

autosport-evkonyv-2016



A nemzetközi bajnokságok és szupersztárjaik mellett helyet kap a kiadványban a színes magyar motorsportvilág összes fontos erőpróbája és a főszereplők sem hiányoznak az oldalakról. Az első ízben tavaly megjelent Autósport évkönyvből a korábbi sikerre való tekintettel a világ és hazánk legjobb pilótáit bemutató toplisták sem hiányoznak.

Az Autósport évkönyv 2016 tartalmából:

  • A Formula-1-es szezon történései
  • Nemzetközi szériák, többek között WTCC, WEC, WRC, Formula-E, ralikrossz-világbajnokság, kamion Európa-bajnokság
  • Hazai bajnokságok, többek között rali-ob, autós gyorsasági, ralikrossz, tereprali, gokart
  • A legjobb 50 nemzetközi és magyar versenyző ranglistája
  • In memoriam: Az autósport 2016-os halottjai

A november végén megjelenő könyv már most elővételben, akciós áron megrendelhető. A kötet ára így 5990 Ft helyett csak 4990 Ft!

Megrendelés, bővebb információ és korábbi kiadványok:

Formula.hu - A Formula.hu webshopja - formula.@formula.hu - 46/505490

Az Autósport évkönyv mellett a szokásos Formula-1-es szezon-összefoglaló, a Száguldás és cirkusz is megjelenik. A két kötetre vonatkozó karácsonyi akciónk idén is él!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: