Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő
F1

Egy könyv a Formula-1 halálos áldozatairól

Az F1 történetében több tucat bátor férfi adta életét álmai beteljesítéséért, nekik állít emléket a Break Lap című különleges magyar kiadvány, mely most kedvezményes áron rendelhető meg a Formulától.

Tisztelgés a hősi áldozatok előtt: a Break Lap című kiadvány a Formula-1 halálos áldozatairól emlékezik meg, összesen 21 olyan ember történetét idézve fel, akik életüket adták álmukért, mely nem volt más, mint hogy ők legyenek a világ leggyorsabb autóversenyzői.

breaklap_szelesA tragédiákat a magyar autósportos újságírás doyenje, az Autósport és Formula Magazin állandó szerzője, Dávid Sándor, azaz Lapaj idézi fel, míg az illusztrációkat Lovász Zoltán képzőművész készítette, a történeti hűséget szem előtt tartva. A halálos áldozatok mellett a könyv a Formula-1 nagy túléléstörténetei közül is felidéz néhányat, így például Niki Laudáét vagy Robert Kubicáét.

breaklap_lead

Az egyedi kiadvány karácsonyi akciónk keretében most kedvezményes áron, 3990 forintért rendelhető meg a Formula.hu webshopjában, ide kattintva.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?