DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Már rendelhetők szezonértékelő kiadványaink

A Száguldás és cirkusz, valamint az Autósport évkönyv 2021-et összegző kötete is előrendelhető webshopunkban – ebben az évben is ideális karácsonyi ajándék lehet ez a két könyv az autósport szerelmesei számára.

 

A legfontosabb nemzetközi és hazai versenyszériákat taglaló Autósport évkönyv egyrészt azt hivatott bemutatni, hogy a vitathatatlanul legnépszerűbbnek számító Formula–1-en túl mennyire változatos és színvonalas a technikai sport világa, másrészt pedig nem titkolt célja az is, hogy a magyar autóversenyzők közül olyan pilótákat is megismertessen a szélesebb közönséggel, akik viszonylag ritkán kerülnek a reflektorfénybe. A kiadványban szokás szerint idén is helyet kapott az 50 legjobb hazai és az 50 legjobb nemzetközi autóversenyző listája is, amelyeket a kötet szerkesztői külsős szakértők bevonásával állítottak össze.

Book 

Az Autósport évkönyv idei kiadása 4990 Ft-os áron már rendelhető webshopunkból.



Szintén rendelhető már a Száguldás és cirkusz 2021. Formula–1-es kiadványunkban sorra vesszük a szezon minden fontos mozzanatát, kezdve a tavalyi könyvünkből a leadási határidő miatt kimaradt utolsó futamokkal és azzal, hogy mi is történt a 2020-as szezonzárótól az idei szezonnyitóig. A főszerepet természetesen a két gigász, Max Verstappen és Lewis Hamilton kapja: kettejük elképesztő párharcáról szól az idény, így természetesen a Száguldás és cirkusz 2021 is. Az előszót a Magyar Nagydíj győztese, Esteban Ocon írta, de Ross Brawn is köszöntötte a magyar olvasókat – rajtuk kívül exkluzív interjúban szólal meg a könyvben Stefano Domenicali, Andreas Seidl, Felipe Massa és Hermann Tilke is.

Book2

A CÍMLAP A NYOMDÁBA KERÜLÉSIG MÉG VÁLTOZHAT

A Száguldás és cirkusz idei kiadása szintén 4990 Ft-os áron rendelhető a Formula.hu webshopjából.

 

A két kötet együtt is elérhető webshopunkban kedvezményes áron!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: