DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 5. vasárnap

SzáguldásésCirkusz

Idén is megjelenik F1-es évösszefoglalónk, a Száguldás és cirkusz

Max Verstappen és Günther Steiner előszavával érkezik szerkesztőségünk 2022-es F1-es kiadványa. Beszámolók, háttéranyagok, toplista: tökéletes ajándék a karácsonyfa alá!

részletek

Két évkönyvünk akciós áron, ajándékkal rendelhető!

A Száguldás és Cirkusz, valamint az Autósport évkönyv 2022-t összegző kötete kedvezményes áron előrendelhető, ráadásul ajándék F1-es kulcstartót is mellékelünk a csomaghoz.

részletek

Már rendelhetők év végi köteteink!

A Száguldás és cirkusz, valamint az Autósport évkönyv 2022-t összegző kötete is előrendelhető webshopunkban – ebben az évben is ideális karácsonyi ajándék lehet ez a két könyv az autósport szerelmesei számára.

részletek

Rendeld meg könyveinket a megújult Formula Webshopból

Megújult Magyarország motorsportmagazinjának webshopja! Sok újdonság mellett hamarosan beszerezhetitek az idén decemberben is megjelenő Autósport évkönyvet és a Száguldás és cirkusz legújabb kiadását is.

részletek

Nagy évindító akció a Formulánál!

Kedvezményekkel indítjuk a 2022-es esztendőt webshopunkban. Legfrissebb kiadványaink, naptáraink és magazinelőfizetésünk is kedvező áron szerezhető be január 14-től.

részletek

Miért nincs az évkönyvekben a szezon vége?

December 1-től kapható a Száguldás és cirkusz 2021 és Autósport évkönyv 2021 a könyvesboltokban. Hogy miképpen sikerült ilyen gyorsnak lennünk és miért nem szerepel bennük a szezon vége?

részletek

Idén is érkeznek kiadványaink és TOP 50-es ranglistáink

Készül az F1-es idényt feldolgozó Száguldás és cirkusz, valamint az Autósport évkönyv 2021-es kiadása is, utóbbiban pedig ezúttal is szerepelni fog a legjobb ötven nemzetközi és hazai pilóta rangsora.

részletek

Pályázz és nyerj évkönyveket iskoládnak!

Ismét pályázatot hirdet a Formula.hu magyarországi iskolák és más közintézmények számára: tíz teljes sorozatot osztunk ki a népszerű Autósport évkönyv és Száguldás és cirkusz kiadványokból. A jelentkezéshez csupán egy levél megírása szükséges.

részletek

Már rendelhetők szezonértékelő kiadványaink

A Száguldás és cirkusz, valamint az Autósport évkönyv 2021-et összegző kötete is előrendelhető webshopunkban – ebben az évben is ideális karácsonyi ajándék lehet ez a két könyv az autósport szerelmesei számára.

részletek

Idén is megjelenik a Száguldás és cirkusz friss kötete

Hamarosan kapható lesz a 2021-es Formula–1-es szezon bemutatását és a 2022-es idény felvezetését megcélzó kiadványunk. A gyűjtemény legújabb darabját olvasóink a Formula.hu webshopon keresztül is megrendelhetik.

részletek

Száguldás és cirkusz 2020 – kimaradt futamok

Ahogy ígértük, közöljük a könyvzárta miatt kimaradt 2020-as futamok összefoglalóit – ezekkel zárult az F1-es szezon és ezekkel indul a Száguldás és cirkusz 2021 című kiadványunk a következő év végén.

részletek

Podcast: Egy adás, két könyv, három ranglista

Nem titok, hogy az autóversenyzés mellett imádjuk a könyveket és a toplistákat: hagyományos év végi kiadványaink, a Száguldás és cirkusz, valamint az Autósport évkönyv is tartalmaz olyan egyedi rangsorolásokat, amelyeknek egy egész adást szenteltünk.

részletek