DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
F1

Már rendelhető a Száguldás és cirkusz 2023, az F1-es szezon összefoglalója

Carlos Sainz előszavával és a búcsúzó Franz Tost köszöntőjével érkezik szerkesztőségünk 2023-as F1-es kiadványa. Beszámolók, háttéranyagok, toplista: tökéletes ajándék a karácsonyfa alá!

2023-ban csak Carlos Sainz tudott úgy futamot nyerni a Formula–1-ben, hogy nem Red Bullban ült, ezért is különleges az, hogy ő jegyzi a magyar olvasóknak szóló exkluzív előszót az idén is megjelenő Száguldás és cirkusz című évösszefoglaló kiadványunkban. A Ferrari pilótája mellett szintén exkluzív köszöntőt írt a sportágtól több évtized után búcsúzó Franz Tost, az AlphaTauri leköszönő csapatfőnöke.

Az Autósport és Formula Magazin szerkesztősége által összeállított F1-es kötet immár 11. alkalommal jelenik meg, és futamról futamra, pillanatról pillanatra végigveszi a 2023-as szezon eseményeit – helyszíni információkkal, érdekességekkel, fordulópontokkal kiegészítve.

száguldás



Értékeljük mind a tíz csapat és a mind a huszonkét autóba ülő pilóta teljesítményét, összegezzük a legfontosabb statisztikákat, és külön szegmensben foglalkozunk az év legemlékezetesebb sztorijaival, de szokás szerint közöljük a hazai és nemzetközi sajtó jeles képviselői által összeállított toplistát is, ami a szezon legjobbjait illeti.

A könyv már megrendelhető a Formula.hu webshopjában ezen a linken, december 1-jétől pedig a könyvesboltokban is megvásárolható!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: