DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 29. hétfő
F1

Óriási márciusi akció: Újság, könyv és naptár

Itt a tavasz, indul a szezon, mi pedig pazar akciókkal készülünk a húsvétra! Olvasd el a legfrissebb F1-es sztorikat, idézd fel a 2022-es szezont, és ne maradj le egyetlen versenyhétvégéről sem!

A Formula Webshop ITT érhető el!

Három tavaszi ajánlattal bővült a Formula Webshop kínálata, melyeknek köszönhetően az Autósport és Formula Magazinra szóló előfizetést, a Száguldás és cirkusz című szezonösszefoglaló kiadványunkat és az összes idei nagydíj időpontját tartalmazó gyönyörű falinaptárunkat kombinálhatod össze pazar akciós áron!

A magazinunkra szóló egyéves előfizetés mellett a naptárat szuper, 75 százalékos kedvezménnyel adjuk, ez az ajánlat ide kattintva érhető el!

Ha a Száguldás és cirkusz című szezonösszefoglaló kiadványunkat féléves magazin-előfizetéssel kombinálod, a kötethez nem csupán olcsóbban juthatsz hozzá a bolti árnál, de a három lapszámot voltaképpen ingyen kapod meg! Kattints ide érte!

Természetesen azokra is gondoltunk, akik a Száguldás és cirkuszt a polcukon, naptárunkat pedig a falukon szeretnék látni, ők a kötet a boltinál kedvezményesebb ára mellett a naptárat kapják ajándékba – az ide kattintva elérhető csomag kedvezménye közel 50 százalék!



ws-marcius

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: