Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 8. szerda

Akció

Ingyenes kiszállítás a Formula webshop termékeire

Különleges akció keretein belül vásárolhatják meg szerkesztőségünk legújabb termékeit olvasóink: ha eddig nem szereztétek be könyveinket, naptárunkat és poszterünket, akkor itt van rá a tökéletes alkalom!

részletek

Akciós áron előrendelhetők év végi köteteink

Idén is megjelenik Autósport évkönyvünk, valamint az F1-re fókuszáló Száguldás és cirkusz című kötetünk – ha pedig a két könyvet együtt rendeled meg, most akciós áron juthatsz hozzájuk!

részletek

Válassz ajándékot Michelisz Norbi hivatalos pólója mellé!

A Formula.hu webshopjában még elérhető a magyar túraautós ász idei hivatalos pólója. Aki megrendeli, AFM-előfizetést vagy falinaptárat kap mellé ajándékba.

részletek

Ne hagyd ki: óriási kedvezmények a GPshopnál

Hozzájuthatsz egy kuponfüzetben, amelyben jókora kedvezményekre feljogosító kuponokat találsz - ne habozz, használd ki a lehetőséget és szerezd meg olcsóbban például az Autósport és Formula Magazint!

részletek

Ingyen parkolhatunk csütörtökön

A Parkl nevű alkalmazás hirdet egy akciót, melynek keretein belül csütörtökön kétezer forintos keretösszegig nem kell fizetni a parkolásért.

részletek

Akciós áron szerezhetsz F1-es falinaptárat

A januári akció véget ért a Formula.hu webshopjában, de itt a következő: a 2019-es A3 méretű lapozható falinaptár, amely tartalmazza a versenyek időpontjait is, kedvezményes áron kapható.

részletek

AFM előfizetés most több mint 30% kedvezménnyel

Nálunk egy különleges ajánlattal indul az új év, hiszen azon olvasóink, akik most egy évre előfizetnek az Autósport és Formula Magazinra, jelentős kedvezménnyel jutnak hozzá havilapunkhoz.

részletek

Akció: Két könyv és magazinok egyben

Most kedvezményes ajánlatot kínálunk azoknak, akik szeretnének hozzájutni a szerkesztőségünk által a 2016-os versenyszezon végén kiadott két autósportos évösszefoglaló könyvhöz.

részletek

Lapozz bele az Autósport évkönyvbe!

Már a könyvesboltokban is kapható a 2016-os nemzetközi és hazai versenyszezon átfogó összefoglalója: pillants bele a kötetbe, és rendeld meg akciós áron!

részletek

Iratkozz fel hírlevelünkre, nyerj F1-es belépőket!

Új hírlevelet indít olvasóinak a Formula.hu, melyben megtalálhatók az elmúlt napok legfontosabb hírei és kedvezményes ajánlataink. Ráadásul két páros belépőt is kisorsolunk!

részletek

Luxusautót kapnak az általános iskolás gyerekek

Évente ötmillió éjszakát töltenek a turisták a Balaton partján, és egyre több a családos vendég – legalább is ezt mutatják a KSH adatai. A szakemberek szerint ez a legfontosabb érv, hogy több gyerekbarát hely várja őket – állítják sajtóközleményükben egy új akció szervezői.

részletek

Több mint 10 év AFM-je kedvezményesen

Gyűjtő vagy és hiányzik a kollekciódból még néhány darab? Vagy csak egy bizonyos lapszámot keresel az elmúlt tíz évből, amihez akkor sehogyan sem tudtál hozzájutni? Akkor ez az ajánlat neked szól!

részletek
Olvastad már?