Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

Akció

Óriási Black Friday-kedvezmények a Formulán!

Egyéves magazin-előfizetés kedvező áron, két évkönyv ajándék naptárral és egy szuperakciós gigacsomag a Formula.hu webshopjának kínálatában – mindez csupán egyetlen napig!

részletek

Ne maradj le áprilisi akcióinkról!

Most óriási kedvezménnyel kínáljuk két népszerű kiadványunkat, az Autósport évkönyv és a Száguldás és cirkusz 2020-as kiadását! Aki egyben rendeli meg a két kötetet, az ajándékba kap egy 2021-es falinaptárat.

részletek

Ne maradj le februári akcióinkról!

Új hónap, új kezdvezmények: válogassatok kedvetekre egyre bővülő webshopunkból és ne maradjatok le aktuális akciós ajánlatainkról.

részletek

Szezonnyitó akció: Falinaptár kedvezménnyel és ingyenes szállítással!

Ha eddig még nem tettél rá szert, akkor itt van még egy ok, amiért érdemes beszerezned a Formula által készített 2020-as, F1-specifikus naptárát, hiszen mindössze 2390 forintért adjuk! A szállítási költséget pedig továbbra is mi álljuk!

részletek

Ingyenes kiszállítás a Formula webshop termékeire

Különleges akció keretein belül vásárolhatják meg szerkesztőségünk legújabb termékeit olvasóink: ha eddig nem szereztétek be könyveinket, naptárunkat és poszterünket, akkor itt van rá a tökéletes alkalom!

részletek

Akciós áron előrendelhetők év végi köteteink

Idén is megjelenik Autósport évkönyvünk, valamint az F1-re fókuszáló Száguldás és cirkusz című kötetünk – ha pedig a két könyvet együtt rendeled meg, most akciós áron juthatsz hozzájuk!

részletek

Válassz ajándékot Michelisz Norbi hivatalos pólója mellé!

A Formula.hu webshopjában még elérhető a magyar túraautós ász idei hivatalos pólója. Aki megrendeli, AFM-előfizetést vagy falinaptárat kap mellé ajándékba.

részletek

Ne hagyd ki: óriási kedvezmények a GPshopnál

Hozzájuthatsz egy kuponfüzetben, amelyben jókora kedvezményekre feljogosító kuponokat találsz - ne habozz, használd ki a lehetőséget és szerezd meg olcsóbban például az Autósport és Formula Magazint!

részletek

Ingyen parkolhatunk csütörtökön

A Parkl nevű alkalmazás hirdet egy akciót, melynek keretein belül csütörtökön kétezer forintos keretösszegig nem kell fizetni a parkolásért.

részletek

Akciós áron szerezhetsz F1-es falinaptárat

A januári akció véget ért a Formula.hu webshopjában, de itt a következő: a 2019-es A3 méretű lapozható falinaptár, amely tartalmazza a versenyek időpontjait is, kedvezményes áron kapható.

részletek

AFM előfizetés most több mint 30% kedvezménnyel

Nálunk egy különleges ajánlattal indul az új év, hiszen azon olvasóink, akik most egy évre előfizetnek az Autósport és Formula Magazinra, jelentős kedvezménnyel jutnak hozzá havilapunkhoz.

részletek

Akció: Két könyv és magazinok egyben

Most kedvezményes ajánlatot kínálunk azoknak, akik szeretnének hozzájutni a szerkesztőségünk által a 2016-os versenyszezon végén kiadott két autósportos évösszefoglaló könyvhöz.

részletek