DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Két évkönyvünk akciós áron, ajándékkal rendelhető!

A Száguldás és Cirkusz, valamint az Autósport évkönyv 2022-t összegző kötete kedvezményes áron előrendelhető, ráadásul ajándék F1-es kulcstartót is mellékelünk a csomaghoz.

A legfontosabb nemzetközi és hazai versenyszériákat taglaló Autósport évkönyv egyrészt azt hivatott bemutatni, hogy a vitathatatlanul legnépszerűbbnek számító Formula–1-en túl mennyire változatos és színvonalas a technikai sport világa, másrészt pedig nem titkolt célja az is, hogy a magyar autóversenyzők közül olyan pilótákat is megismertessen a szélesebb közönséggel, akik viszonylag ritkán kerülnek a reflektorfénybe. A kiadványban szokás szerint idén is helyet kapott az 50 legjobb hazai és az 50 legjobb nemzetközi autóversenyző listája is, amelyeket a kötet szerkesztői állítottak össze.

Szintén rendelhető már a Száguldás és cirkusz 2022. Formula–1-es kiadványunkban sorra vesszük a szezon minden fontos mozzanatát, kezdve a tavalyi könyvünkből a leadási határidő miatt kimaradt utolsó futamokkal és azzal, hogy mi is történt a 2021-es szezonzárótól az idei évadnyitóig. A főszerepet a címet védő Max Verstappen és a Red Bull, valamint az erősen kezdő, de ismét elbukó Ferrari kapta az idei F1-es szezonban, s így természetesen a Száguldás és cirkusz 2022-ben is. A köszöntőt maga a regnáló kétszeres világbajnok Verstappen, az előszót a Haas szókimondó csapatfőnöke, Günther Steiner jegyzi.



A két könyv külön-külön is megrendelhető a Formula.hu webshopban, de akciónk keretében érdemes együtt beszerezni őket. Ebben az esetben 13 980 Ft helyett 11 980 Ft-ért rendelhetők, 14 %-os megtakarítással. Ráadásként pedig ajándék F1-es kulcstartó-figurát is ajándékba adunk a csomag mellé.

Az akciós csomag – Száguldás és Cirkusz 2022 + Autósport évkönyv 2022 + ajándék kulcstartó figura – ide kattintva rendelhető meg a Formula.hu webshopban 11 980 Ft kedvezményes áron. Az elsőként beérkezett rendeléseket december 1-től kezdjük el szállítani.

(Figyelem! Az ajándék figura típusa nem választható, a kiadó az F1-es versenyzők színeiről mintázott kulcstartókat véletlenszerűen teszi a megrendelt könyvekhez.)

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: