DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Óriási Black Friday-kedvezmények a Formulán!

Egyéves magazin-előfizetés kedvező áron, két évkönyv ajándék naptárral és egy szuperakciós gigacsomag a Formula.hu webshopjának kínálatában – mindez csupán egyetlen napig!

 

A Formula.hu sem marad ki a Black Friday-akciók özönéből, így november 26-án, pénteken, azaz egyetlen napon át óriási akciókkal készültünk megrendelőink számára!

BF hirdetés-01 



Egyfelől hihetetlen kedvezményes áron lehet előfizetni egy évre az Autósport és Formula Magazinra: az évi összesen 11 újság mindössze 4990 Ft-ért előfizethető most webshopunkban.

2 könyv plusz naptár

Már most is akciósan lehet megrendelni együtt két hagyományos év végi kötetünket, az Autósport évkönyvet, valamint a Száguldás és cirkusz friss kiadását, most pedig ajándékba lapozható falinaptárt adunk a csomaghoz – vagy F1-eset, vagy az újdonságként elkészült MotoGP-set –, mindezt összesen 8990 Ft-ért.

2 könyv plusz naptár motogp

Emellett pedig egy szuperakciós „gigacsomaggal” is készültünk a Black Fridayre: az említett két évkönyv és ajándék F1-es naptár mellett egy Formula szájmaszkot, egy formulás környezetbarát tornazsákot és egy féléves Autósport és Formula Magazin-előfizetést kínálunk mindössze 13.990 Ft-ért!

Giga csomag

A fenti négy akciós termék és csomag tehát mindössze egyetlen napig, november 26-án, pénteken elérhető webshopunkban! De természetesen ezen felül is elérhetők szokásos termékeink (magazin-előfizetés, évkönyvek, falinaptárak, poszterek) a Formula.hu webshopjában.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: