Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 23. szombat

Formula

Félévértékelő: A legjobb versenyek

A szezon első felének legjeit rangsoroló minisorozatunk utolsó részeként a futamokat állította sorba a szerkesztőség. Nem volt egyszerű dolgunk, hiszen 2021-ben nem voltunk híján a tartalmas vasárnap délutánoknak…

részletek

Félévértékelő: A legjobb csapatok

Nyári értékelő sorozatunk második részében a csapatokat tesszük mérlegre. A Formula.hu szerkesztőségének hét tagja állította össze saját hármas rangsorát, amelyből 3-2-1-es pontozással hoztuk ki a végeredményt.

részletek

Félévértékelő: A legjobb versenyzők

Hogy egy kis változatosságot vigyünk a Formula-1 lassan araszoló nyári szünetébe az olvasók és valljuk be, saját magunk számára is, a Formula.hu szerkesztőségében összeállítottuk hármas toplistáinkat a szezon első felének legjeiről. Jól ismert nagy szezonértékelőnk mini-verziója lett a végeredmény – a sort szokás szerint a legjobb pilótákkal nyitjuk.

részletek

Mindened az autósport? Legyél a munkatársunk!

Ha már régóta fontolgatod, hogy újságírással foglalkozz, és szeretnél a Formula.hu gárdájához csatlakozni, ne késlekedj, itt az alkalom, jelentkezz!

részletek

Árasszuk el a Facebookot a Formula Podcast logójával!

Egyéves lett a napokban a Formula Podcast, ennek apropóján pedig van egy nagyratörő tervünk: el szeretnénk árasztani a magyar F1-rajongók közösségi oldalait a logónkkal – és még nyerhetsz is ezzel!

részletek

Podcast: Minden, amit tudni akartok az F1-ről

A #FormulaHUPodcast 30. adásának szerkesztését a ti kezetekbe adtuk: kérdeztetek az F1 múltjáról, jelenéről, jövőjéről, a szabályokról, az erőviszonyokról és rólunk is – mi pedig őszintén válaszoltunk a kínos kérdésekre is!

részletek

Megkérdeztük: az F1 a könyvelők világbajnoksága lesz?

2021-től életbe lép az F1-ben a költségvetési sapka, amire korábban nem volt példa, így joggal merül fel a kérdés: mostantól már nemcsak a csapatok és a pilóták, hanem a könyvelők is versengenek majd a királykategóriában? A kérdést a #FormulaHUPodcast 16. adásában feltettük vendégünknek, a jövőre Aston Martinná alakuló Racing Point szakvezetőjének, Otmar Szafnauernek is.

részletek

A helyszínről: Péntek estig tanulmányozza az F1 a Hagibis tájfunt

Az esélyes helyett a tájfunveszély a legfontosabb téma a hétvégi Japán Nagydíj kapcsán, nemcsak Suzukában, hanem az egész országban. A Formula.hu a Casio Edifice jóvoltából a helyszínen tájékozódott a kilátásokról.

részletek

Exkluzív interjú Ferdinand Habsburggal, a száguldó magyar herceggel

A Habsburg név még a 21. században is jól cseng, de már nem az egymással viaskodó uralkodói házak, hanem a szponzorok között. Brands Hatchben a „trónörökössel” beszélgettünk hagyományőrzésről, szakágváltásról és motorerőről.

részletek

Ezt olvastátok legtöbben 2018-ban a Formulán

Újabb év ért véget, így szokásunkhoz híven áttekintjük, melyik volt az a tíz hír, poszt vagy videó – nem csupán F1-es témában –, amelyre a legtöbben voltatok kíváncsiak a Formula.hu-n idén.

részletek

Itt az alkalom, legyél a munkatársunk!

Ha már régóta fontolgatod, hogy újságírással foglalkozz, és szeretnél a Formula.hu gárdájához csatlakozni, ne késlekedj, itt a lehetőség, hogy leadd jelentkezésed!

részletek

Megvan, hogy ki nyert nálunk AMTS-belépőket

Két darab páros belépőt sorsoltunk ki a hétvégi Automobil és Tuning Show-ra - megvannak a szerencsés nyerteseink.

részletek
Olvastad már?