Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 10. szombat

Formula

Már rendelhető 2023-as F1-es falinaptárunk!

Ismét megjelent a következő szezonra szóló, A3-as méretű, lapozható Formula-1-es falinaptárunk, amelyben ráadásként még a jövő évi nagydíjak időpontjait is feltüntettük.

részletek

AFM augusztus-szeptember: Vettel búcsúzik

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, melyben elköszönünk Sebastian Vetteltől, szót ejtünk Fernando Alonsóról, de értékeljük az F1-es szezon állását is a nyári szünetben.

részletek

Új munkatársakat keres a Formula.hu

Ha már régóta fontolgatod, hogy autó-motorsport témájú újságírással foglalkozz, és szeretnél a Formula.hu gárdájához csatlakozni, ne késlekedj, itt az alkalom, jelentkezz!

részletek

Óriási Black Friday-kedvezmények a Formulán!

Egyéves magazin-előfizetés kedvező áron, két évkönyv ajándék naptárral és egy szuperakciós gigacsomag a Formula.hu webshopjának kínálatában – mindez csupán egyetlen napig!

részletek

Podcast: Miért szeretjük a Formula–E-t és miért nem?

Kielemeztük az elektromos bajnokság őrült szezonját, őrült befejezését, de szóba kerültek a kritikák és a negatívumok is - hallgassatok belénk!

részletek

Félévértékelő: A legjobb versenyek

A szezon első felének legjeit rangsoroló minisorozatunk utolsó részeként a futamokat állította sorba a szerkesztőség. Nem volt egyszerű dolgunk, hiszen 2021-ben nem voltunk híján a tartalmas vasárnap délutánoknak…

részletek

Félévértékelő: A legjobb csapatok

Nyári értékelő sorozatunk második részében a csapatokat tesszük mérlegre. A Formula.hu szerkesztőségének hét tagja állította össze saját hármas rangsorát, amelyből 3-2-1-es pontozással hoztuk ki a végeredményt.

részletek

Félévértékelő: A legjobb versenyzők

Hogy egy kis változatosságot vigyünk a Formula-1 lassan araszoló nyári szünetébe az olvasók és valljuk be, saját magunk számára is, a Formula.hu szerkesztőségében összeállítottuk hármas toplistáinkat a szezon első felének legjeiről. Jól ismert nagy szezonértékelőnk mini-verziója lett a végeredmény – a sort szokás szerint a legjobb pilótákkal nyitjuk.

részletek

Mindened az autósport? Legyél a munkatársunk!

Ha már régóta fontolgatod, hogy újságírással foglalkozz, és szeretnél a Formula.hu gárdájához csatlakozni, ne késlekedj, itt az alkalom, jelentkezz!

részletek

Árasszuk el a Facebookot a Formula Podcast logójával!

Egyéves lett a napokban a Formula Podcast, ennek apropóján pedig van egy nagyratörő tervünk: el szeretnénk árasztani a magyar F1-rajongók közösségi oldalait a logónkkal – és még nyerhetsz is ezzel!

részletek

Podcast: Minden, amit tudni akartok az F1-ről

A #FormulaHUPodcast 30. adásának szerkesztését a ti kezetekbe adtuk: kérdeztetek az F1 múltjáról, jelenéről, jövőjéről, a szabályokról, az erőviszonyokról és rólunk is – mi pedig őszintén válaszoltunk a kínos kérdésekre is!

részletek

Megkérdeztük: az F1 a könyvelők világbajnoksága lesz?

2021-től életbe lép az F1-ben a költségvetési sapka, amire korábban nem volt példa, így joggal merül fel a kérdés: mostantól már nemcsak a csapatok és a pilóták, hanem a könyvelők is versengenek majd a királykategóriában? A kérdést a #FormulaHUPodcast 16. adásában feltettük vendégünknek, a jövőre Aston Martinná alakuló Racing Point szakvezetőjének, Otmar Szafnauernek is.

részletek