DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

Formula

„Történelmi teljesítmény” – Mészáros Sándor az F1 hivatalos oldalának

Mészáros Sándor szavai is felkerültek az F1 hivatalos oldalára, ahol Max Verstappen idei teljesítményét méltatták a száguldó cirkuszban legismertebb újságírók.

részletek

Ezt várjuk az F1-es Brit Nagydíjtól

A Formula.hu szerkesztőinek várakozásai a Brit Nagydíjjal kapcsolatban: visszavág a Mercedes, mi lesz a Ferrarival, megközelíti-e bárki a Red Bullt?

részletek

Pitwall: Imola, Ferrari, önző pilóták – a hét F1-es hírei

Rengeteg témát érintettünk heti hírösszefoglaló műsorunkban az F1-ből és az F1-en kívülről is: nézzétek a heti Pitwallt!

részletek

Változás, átalakítás: megújul a Formula.hu

Az új F1-es szezonra szerkesztőségünk is ráncfelvarrással készül: a minőséget és a hitelességet célzó tartalmakkal, újításokkal vágunk neki a 2023-as idénynek.

részletek

Indul a Formula.hu F1-es tippjátéka

Tippjátékkal készülünk az új szezonra: gyertek és játsszuk végig 2023-at a Formula Tipperrel! Csatlakozz a mi bajnokságunkhoz vagy hozz létre sajátot és rendezz tippversenyt barátaiddal, kollégáiddal, családtagjaiddal – íme a részletek.

részletek

Podcast: Megöljük a sportot a show-ért?

Megmarad az F1 és más szakágak sportértéke, ha büntetősúllyal, duplapontos szezonzáróval, FanBoosttal és hasonlókkal próbáljuk őket izgalmasabbá tenni?

részletek

Év végi készletkisöprés a Formula Webshopban

December 31-ig szóló akciónk több friss termékünket is érint: ha karácsony előtt lemaradtál, most még pótolhatod!

részletek

Kellemes karácsonyt kíván a Formula.hu!

Minden kedves olvasónknak kellemes karácsonyt és boldog új esztendőt kívánunk, köszönjük, hogy velünk voltatok idén, és reméljük, hogy velünk tartotok a folytatásban is!

részletek

Ha most rendelsz formulás ajándékot, még odaér a karácsonyfa alá!

Ha december 21-éig megrendeled, még átveheted karácsony előtt és beteheted a fa alá: ideális ajándékok egy F1-es rajongónak.

részletek

A szép bőr múlandó? Mit tehetünk a bőröregedés ellen?

Az ötvenes években megjelenő menopauza jelentősen befolyásolja külsőnket. Az ösztrogénszint csökkenésével a bőröregedés folyamata egyre látványosabb formákban is megmutatkozik. Ilyenkor bőrünk veszít ragyogásából, rugalmasságából. De mit tehetünk ellene?

részletek

Már rendelhető 2023-as F1-es falinaptárunk!

Ismét megjelent a következő szezonra szóló, A3-as méretű, lapozható Formula-1-es falinaptárunk, amelyben ráadásként még a jövő évi nagydíjak időpontjait is feltüntettük.

részletek

AFM augusztus-szeptember: Vettel búcsúzik

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, melyben elköszönünk Sebastian Vetteltől, szót ejtünk Fernando Alonsóról, de értékeljük az F1-es szezon állását is a nyári szünetben.

részletek