Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. augusztus 1. vasárnap

Formula

Árasszuk el a Facebookot a Formula Podcast logójával!

Egyéves lett a napokban a Formula Podcast, ennek apropóján pedig van egy nagyratörő tervünk: el szeretnénk árasztani a magyar F1-rajongók közösségi oldalait a logónkkal – és még nyerhetsz is ezzel!

részletek

Podcast: Minden, amit tudni akartok az F1-ről

A #FormulaHUPodcast 30. adásának szerkesztését a ti kezetekbe adtuk: kérdeztetek az F1 múltjáról, jelenéről, jövőjéről, a szabályokról, az erőviszonyokról és rólunk is – mi pedig őszintén válaszoltunk a kínos kérdésekre is!

részletek

Megkérdeztük: az F1 a könyvelők világbajnoksága lesz?

2021-től életbe lép az F1-ben a költségvetési sapka, amire korábban nem volt példa, így joggal merül fel a kérdés: mostantól már nemcsak a csapatok és a pilóták, hanem a könyvelők is versengenek majd a királykategóriában? A kérdést a #FormulaHUPodcast 16. adásában feltettük vendégünknek, a jövőre Aston Martinná alakuló Racing Point szakvezetőjének, Otmar Szafnauernek is.

részletek

A helyszínről: Péntek estig tanulmányozza az F1 a Hagibis tájfunt

Az esélyes helyett a tájfunveszély a legfontosabb téma a hétvégi Japán Nagydíj kapcsán, nemcsak Suzukában, hanem az egész országban. A Formula.hu a Casio Edifice jóvoltából a helyszínen tájékozódott a kilátásokról.

részletek

Exkluzív interjú Ferdinand Habsburggal, a száguldó magyar herceggel

A Habsburg név még a 21. században is jól cseng, de már nem az egymással viaskodó uralkodói házak, hanem a szponzorok között. Brands Hatchben a „trónörökössel” beszélgettünk hagyományőrzésről, szakágváltásról és motorerőről.

részletek

Ezt olvastátok legtöbben 2018-ban a Formulán

Újabb év ért véget, így szokásunkhoz híven áttekintjük, melyik volt az a tíz hír, poszt vagy videó – nem csupán F1-es témában –, amelyre a legtöbben voltatok kíváncsiak a Formula.hu-n idén.

részletek

Itt az alkalom, legyél a munkatársunk!

Ha már régóta fontolgatod, hogy újságírással foglalkozz, és szeretnél a Formula.hu gárdájához csatlakozni, ne késlekedj, itt a lehetőség, hogy leadd jelentkezésed!

részletek

Megvan, hogy ki nyert nálunk AMTS-belépőket

Két darab páros belépőt sorsoltunk ki a hétvégi Automobil és Tuning Show-ra - megvannak a szerencsés nyerteseink.

részletek

Januári akció a Formula webshopjában

Több akciónk és kedvezményes ajánlatunk is van ebben a hónapban, de csak január 31-ig érvényes - ne maradj le semmiről, szerezd be, amire szükséged van!

részletek

Ezek a bulvárhírek szóltak nálunk a legnagyobbat 2017-ben

Összeállítottunk egy tízes listát azokból a cikkekből, amelyek a bulvárhírek kategóriájába tartoznak és amelyek a leginkább érdekeltek titeket 2017-ben - természetesen Schumacher van fölényben.

részletek

Ezt olvastátok legtöbben 2017-ben a Formulán

Összegyűjtöttük, hogy olvasóink szerint melyek voltak a legérdekesebb tartalmak a Formula.hu-n az idei év során - van egy pilóta, aki egyértelmű fölényben van ezen a téren.

részletek

Új saját termékek a Formula webshopjában

F1-es témájú pólóval, bögrével és hűtőmágnessel bővült a Formula.hu saját termékes kínálata: a középpontban a 2018-as versenynaptár, hogy ne maradj le egyetlen futamról sem!

részletek
Olvastad már?