DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Podcast: Megöljük a sportot a show-ért?

Megmarad az F1 és más szakágak sportértéke, ha büntetősúllyal, duplapontos szezonzáróval, FanBoosttal és hasonlókkal próbáljuk őket izgalmasabbá tenni?

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Az izgalmak fokozása, a nézettség növelése, illetve megtartása, valamint a show minél látványosabbá tétele érdekében a különböző szériák számos olyan módszert vetettek és vetnek be, melyek egyes vélemények szerint tönkreteszik a szakágak sportértékét, sokan mások viszont úgy vélik, hogy mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy az autósport alkalmazkodjon a 21. század kihívásaihoz. A Formula Podcast legújabb adásában ezekről a témákról beszélgetünk Gobodics Tamás rali-, illetve Balogh Tamás MotoGP- és túraautó-szakértőkkel.

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E02_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Januári adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Ort Noémi, Fehér Ákos, Bali Viktor, Bálint Ákos, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László és Surányi Marcell támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: