Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

FormulaPodcast

Így vágj bele az F1 meghódításába!

Tippek, tanácsok, kulisszatitkok és elképesztő mennyiségű érdekesség Jánvári Zsolttól, az egyetlen magyartól, aki valóban F1-es autót babusgat a mindennapokban.

részletek

Podcast: Botránybalesetek az utóbbi 30 évből

Jó néhány olyan baleset történt az elmúlt három évtizedben a Formula-1-ben, amelyek hosszú időre felkavarták az állóvizet. A Formula Podcast stábja a hallgatótábor kérésére az ilyen botránybaleseteket tekintette át, felállítva egy Top10-es listát a témában.

részletek

Podcast: A Jégember legendája

Az ember, aki tudja, mit csinál húsz éve szerepelt először F1-es pilótaként autóbemutatón – mai adásunkat teljes egészében neki szánjuk: hogyan született meg a Jégember legendája?

részletek

Podcast: Akik bekerültek az F1-be – és akik nem

Szétnéztünk a legfontosabb juniorszériákban azt kutatva, a három 2021-es újonc mellett kikkel számolhatunk a későbbiekben F1-es pilótaként, és kik azok, akik számára a királykategória csak álom marad.

részletek

Velünk száguld Brian Johnson, a rockisten!

Brian Johnson, az AC/DC frontembere bolondul az autókért, versenyez, és legendás pilóták a példaképei. A benzinvérű sztár a Formula Podcastnek mindent elárult autómániájáról és a versenyrajongásról.

részletek

Podcast: A Dakar és ami mögötte van

Mivel a Formula Podcast egyik állandó hangja csapatfőnökként ünnepelhetett már győzelmet Dakarban, nem mehettünk el szó nélkül a világ legnagyobb sivatagi versenyének 2021-es kiadása mellett.

részletek

Podcast: A leggyorsabb magyar – a Baumgartner-sztori

Hogyan kezdődött a versenyzői karrierje, melyek voltak a legemlékezetesebb pillanatok az F1 felé vezető úton és a csúcsosztályban? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre kaptunk páratlanul részletes válaszokat a leggyorsabb magyartól, Baumgartner Zsolttól, aki a Formula Podcast stábjához csatlakozva soha, sehol nem hallott sztorikat is elárult.

részletek

Podcast: Nagy 2020-as díjkiosztó

Több mint 30 kategóriában hirdettük ki a 2020-as F1-es szezon legjobbjait, legszebbjeit, legnagyobbjait és persze nem feledkeztünk meg az alulteljesítőkrők, csalódásokról és vaddisznókról sem.

részletek

Podcast: Tíz bukott F1-es projekt

Nem csak privát projektek buknak időről időre nagyot az F1-ben, hanem gyári vagy ahhoz szorosan kötődő kezdeményezések is. A második évad nyitóadásában a Formula Podcast stábja a hallgatók kérésére az ilyen próbálkozásokat tekintette át.

részletek

Podcast: Év végi bizonyítványosztás

A Formula Podcast utolsó előtti 2020-as adásában elővesszük a tanári naplót, és megadjuk mindenkinek, amit érdemel: pontoztuk és sorba állítottuk az összes csapatot és az összes versenyzőt!

részletek

Így alakítaná át Tilke a Hungaroringet

Az F1 pályatervező-guruja exkluzív interjút adott a Formula Podcastnak, ahol saját kedvencei kreálmányai mellett többek között a mogyoródi F1-es helyszínről is szó esett.

részletek

Hermann Tilke esete a Csang írásjellel és a Walesből Bahreinbe vitt kaviccsal

A Formula-1 első számú pályatervezője exkluzív interjút adott podcastünknek. Számos érdekes sztori hangzott el a beszélgetés alatt, köztük a sanghaji és szahíri aszfaltcsíkok építéséről.

részletek
Olvastad már?