Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

FormulaPodcast

Podcast: Vettel búcsúzott, Leclerc a második

Huszonkettedik és utolsó alkalommal jelentkezik a Formula Podcast futamértékelő adása, a fókuszban a búcsúzó Vettel mellett a verseny főszereplői, valamint a mezőny távozói és érkezői.

részletek

Podcast: Russell-könnyek és belháborúk

A szezon egyik legemlékezetesebb hétvégéje elképesztő történeteket hozott, így aztán a futamértékelő is közel kétórásra hízott: fókuszban Magnussen, Russell, a Red Bull, Alonso és Hülkenberg.

részletek

Podcast: 10 pillanat Vettel karrierjéből

Abu Dhabiban nemcsak a szezon, hanem minden idők egyik legsikeresebb F1-es pilótájának elképesztő magasságokat és mélységeket is tartalmazó karrierje is véget ér, melyet 10 pillanaton át idézünk fel.

részletek

Podcast: Rekord a sapka árnyékában

Az évad legunalmasabb futama volt a Mexikóvárosi Nagydíj, amely azonban a paddockban és a pálya körül is sok élményt kínált.

részletek

Podcast: A világbajnokok nagy napja

Vettel, Hamilton, Verstappen és Alonso is nagyot alakított a hétvégén, melyen elhunyt alapítója emlékéhez méltóan a Red Bull megszerezte 9 év után az első konstruktőri címét – s persze pusmorgunk is!

részletek

Podcast: Még 10 elfeledett F1-es pilóta

A Formula Podcast hajnalán igen népszerűnek bizonyult a 2000-es évek elfeledett pilótáinak toplistáját bemutató adásunk – ennek folytatását készítettük most el a nagy autótörőtől a bulibáróig.

részletek

Podcast: Bajnokavatás az ítéletidőben

Eldőlt! Max Verstappen Suzukában, egy rövid, de idegborzoló esős futamon pontot tett a 2022-es vb-harc végére: volt miről beszélni a Formula Podcast stábjának!

részletek

Podcast: Perez az utcai pályák királya

Sergio Perez végérvényesen az utcai pályák királya lett Szingapúrban, azonban a 2019 után visszatérő helyszínen számos egyéb más érdekesség is történt.

részletek

Pilótapiac: Lassan összeáll a kirakós

Amíg az F1 az ázsiai turnéra készül, a Formula Podcast körbenézett az egyre inkább letisztuló pilótapiacon – és az Alpine zárt kapus mogyoródi tesztjén is!

részletek

Podcast: TOP10 – A legdominánsabb bajnokok

Hol helyezkedik el Verstappen idei éve a legnagyobb dominanciát mutató szezonok listáján? Melyik volt számszakilag Hamilton legerősebb idénye? És kik mutatták a legnagyobb fölényt az F1 történetében?

részletek

Podcast: Pilótarangsor a szezonhajrá előtt

Utolsó szakaszához érkezik a 2022-es F1-es világbajnokság, így a Formula Podcast elkészítette hagyományos „kétharmadéves” értékelőjét: így értékeltük a mezőny teljesítményét a hajrá előtt.

részletek

Podcast: Őrült pilótapiac, hazánkba érkezik az Alpine!

Csupán néhány szabad hely van, de forrong a pilótapiac, ráadásul az Alpine Magyarországon teszteli majd néhány versenyzőjelöltet! Mi folyik itt? A Formula Podcast körbejárta a helyzetet.

részletek