DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

FormulaPodcast

Podcast: Botrányból show

A Las Vegas-i Nagydíj nagy show lett, azonban egy hajszál választotta el a totális kudarctól. Formula Podcast kibeszélő, helyszíni tapasztalatokkal fűszerezve.

részletek

Podcast: Miért (és hogyan) nézzünk WRC-t?

Minden idők legfiatalabb világbajnokának címvédésével zárul az idei rali-világbajnokság, a szezonról, az ifjú titánról, beugró világbajnokokról és a széria jövőjéről beszélgettünk tematikus adásunkban.

részletek

Podcast – Alonso: mázli, ütközés, szenzációs dobogó

A pénteki ítéletidővel nagy szerencséje volt, szombaton ütközött, vasárnap viszont elképesztő teljesítményt nyújtott a kétszeres F1-es bajnok – Verstappen mindkét versenyt Norris előtt nyerte meg.

részletek

Podcast: Amerikai dupla, Perez újabb betlije

Austin és Mexikóváros: két F1-es futam, egy értékelő a Formula Podcast stábjától, a helyszínen szerzett tapasztalatokkal: a versenyzők biztonságától a COTA aszfaltján át a legvadabb pletykákig.

részletek

Podcast: Marad-e Stroll, marad-e az Aston?

Beszélnünk kell Lance-ról. Karrierje abszolút mélypontjához érkezett a nagycsapatot építeni vágyó milliárdos gyermeke – vajon van még innen visszaút?

részletek

Podcast: Bajnokavatás a pokolban

Tavaly ítéletidőben, idén pokoli körülmények között ünnepelt világbajnokot az F1: kerékvetők, pályahatárok, hőség, McLaren, Audi – ezek a Formula Podcast legújabb adásának témái.

részletek

Verstappen titka, Hamilton és a Ferrari – kedd

Elhoztuk a Katari Nagydíj menetrendjét, szól a Formula Podcast és Motocast, Verstappen pedig elárulta a titkát. Erről szóltak a hírek a Formulán kedden.

részletek

Podcast: Pilótarangsor a szezonhajrá előtt

A szezonhajrára készülve a Formula Podcast ismét sorra veszi, hogyan teljesítettek az F1-es mezőny tagjai idén: az első három aligha meglepetés, de remekelnek a 2019-es újoncok is.

részletek

Podcast: Újra hengerelt a Red Bull

Visszavágott Szingapúrért és a Japán Nagydíj megnyerésével bebiztosította a konstruktőri vb-cím megvédését a Red Bull. Kibeszélő.

részletek

Podcast: Szárnyaló Sainz, megtorpanó Red Bull

Megszakadt a Red Bull nagy sorozata: Carlos Sainz nyerte a Szingapúri Nagydíjat és nem elképzelhetetlen, hogy ezzel a Ferrari új vezérévé lépett elő.

részletek

Podcast: Alfa, Massa, Szingapúr!

Megtartja pilótáit az Alfa-Sauber, amelyet a Massa-ügy melegágyában, a Szingapúri Nagydíj helyszínén jelentettek be.

részletek

Podcast: Verstappen-csúcs, Ferrari-csata Monzában

Max Verstappen csúcsot döntött, a Ferrarik nagyot csatáztak az Olasz Nagydíjon, így volt mire visszatekinteni a Formula Podcast stábjának.

részletek