Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

FormulaPodcast

Podcast: Sainz szorításában nyert Verstappen

Max Verstappen érinthetetlennek bizonyult a Kanadai Nagydíjon, ahol Carlo Sainz szorításában győzött. Értékelés a Formula Podcast stábjától.

részletek

Podcast: Hogyan tovább, Ferrari?

Dupla-dupla: a Ferrari esetében kiesés, a Red Bull esetében győzelem! A Formula Podcast futamértékelője az Azerbajdzsáni Nagydíj után.

részletek

Podcast: Harmadéves értékelő!

Folytatja a hagyományt a Formula Podcast: az idény harmadához érve áttekintjük az eddigi eseményeket és értékeljük is a pilótákat az alkalomadtán idegborzoló futamonkénti értékelésünk alapján.

részletek

Podcast: Perez nyerte Leclerc versenyét

Checo Perez nyerte a Monacói Nagydíjat, ahol Charles Leclerc-t tovább sújtja a hazai átok: így látta és értékelte a hercegségbeli hétvége eseményeit a Formula Podcast stábja.

részletek

Podcast: Ferrari K.O. Barcelonában

Kiütéses vereséget szenvedett a Ferrari a Red Bull ellen a Spanyol Nagydíjon, a Formula Podcast stábja pedig kitárgyalta a barcelonai hétvége eseményeit.

részletek

Podcast: Barceloooooona!

A legjobban ismert pályán, a Circuit de Barcelona-Catalunyán, a Spanyol Nagydíjjal folytatódik az F1-es idény, a Formula Podcast pedig beharangozza a katalóniai hétvégét.

részletek

Podcast: Miamiból jelentjük!

A Miami Nagydíj első szabadedzése előtt utazó tudósítónk, Mészáros Sándor a helyszínről jelentkezett: beszélünk a verseny érkezésének okairól, a várakozásokról, Daytonáról és a „kamu-marináról” is.

részletek

Podcast: Új pályák az F1-ben: Sikerek és kudarcok

Miami új helyszínként debütál az F1 vérkeringésében, ezért a Formula Podcast stábja utánanézett: milyen sorsra jutott a legutóbbi tíz bemutatkozó versenypálya?

részletek

Podcast: Verstappen-diadal a Ferrari földjén

Max Verstappen diadalmaskodott, a Ferrari váratlanul hazai földön kapott kötényt, a Formula Podcast pedig szokatlan összeállításban értékelte az imolai történéseket.

részletek

Podcast: Exkluzív interjú a legendás Emerson Fittipaldival

Ismét egy világbajnokkal erősített a Formula Podcast: ezúttal a kétszeres vb-első Emerson Fittipaldi csatlakozott hozzánk, aki 75. születésnapja - és első bajnoki címének 50. évfordulója - kapcsán adott nekünk exkluzív interjút.

részletek

Podcast: Száz F1-es nagydíj és ami mögötte van

A hallgatók kérték, így elkészült az #MS100 különkiadás: századik nagydíja apropóján kérdések tömkelegét tettétek fel Mészáros Sándornak, akit Gellérfi Gergő meg is sorozott ezek közül egy csokorral!

részletek

Podcast: Leclerc meglógott a Ferrarival!

Nézőcsúcs, Leclerc-dominancia, meglepetések és csalódások: emlékezetes hétvégével tért vissza az F1-es vérkeringésbe az Ausztrál Nagydíj, a Formula Podcast pedig ízekre szedte az Albert Parkban történteket.

részletek